Absolut Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Bana da hiç seksi falan gelmiyordu iyi oldu bence öldürdükleri. Artık bitirseler şu Red John olayını cidden sıkıntı bastı. Bir RedJohn var öyle böyle değil mafyanın babası havalarından sıkıldım. Bir görelim neymiş nasılmış falan yani gizemli adam karakteri beni baydı baya artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Lorelei =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Van Pelt in gercek hayatta dogum yaptigi ne kadarda belli oluyor. Ayrica yeni sezon icin anlasilmislar, desene bu sezonda red john olayi kapanmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Dizinin bölümlerini izledim, ama şu Red John işini çok uzatmışlar. Belirli periyodlar halinde düşmanı değiştirseler daha iyi olurmuş. Böyle sanki Enemy Of The State filmi gibi bir durumla karşılaşacağız gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 bütün dizi onun üzerine kurulu behzat ç deki ercüment çözer mantığı arada sırada çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Gittikce heyecen artiyor. Nasilsa gelecek sezon icin anlastilar bu sezon sonunda da Lorelei gibi birisini ortaya aticaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 http://www.cbs.com/shows/the_mentalist/news/1001022/ Gelecek sezona biter dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 abim bayağıdır tavsiye ediyordu da geçenlerde başladım, gerçekten keyifli diziymiş. simon baker (tu) (tu) bitirmesinler daha ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Red John dosyasi bu sezon kapaniyor. http://insidetv.ew.com/2013/08/27/the-mentalist-season-6/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 adam seri katil başlayıp profesör moriarty'e döndü, güzel bitirirler umarım onun hikayesini. dizinin bitişi anlamına gelmediğini söylemişler ama, o iyi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 o kısmı biraz altın yumurtlayan tavuk hikayesi. zaten bölümlerin 1/10'u falan Red John herhalde. 9. sezonunu rahat görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Red John gitse bile buyuk ihtimalle ogrencileri musallat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 kırmızı temalı bölüm isimlerini neyle değiştirecekler acaba. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Yeni sezon ne zaman başlıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 29 eylül diyor link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 6-1 hızlı başladı, red can şüpheli sayısını kendi azaltacak anlaşılan. Eğer onlardan biriyse ben şeriften şüpheliyim çünkü listede tek o bütün olaylardan kopuk ve bağlantısız görünüyor, aktörü de noname biri değil. Daha ilk sezonda gördüğümde şaşırmıştım hatta, bölümün katili sanmıştım. ama liste ve el sıkışma geyiğini sırf jane oyalansın da eğlensin diye önceden kurgulamış da olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bende o dedim gorunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Sam e katiliyorum sezona cok hizli girdiler. 1 gitti geriye 6 kaldi. Her 4 bolumde bir Red John lu aksiyon demek bu. 6.1 Eleman olurken Tiger Tiger dedi, kendisi Red John un kankalarindan buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Beni hala Red John'u allem edip, kallem edip Jane'in kendisi çıkartma ihtimalleri işkillendiriyor. Böyle basit olacağını sanmıyorum gene de. 6. Sezon 1. Bölüm Spoiler İlk bölümden listeden birini göndermeleri beklenmedik bir şeydi. Güzel başladı son sezon. Bakalım Teresa olayı ne olacak? Öleceğini sanmam şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 jane ruh hastasının teki ve insanları nasıl yonlendireceğini cok iyi biliyor. listeyi lisbona acıkladığında, lisbonun bunu sır olarak tutamayacağını tüm ekiple paylaşacağını biliyordu. sonra tüm ekibi bir yere toplayıp kasıtlı olarak onu oradan uzaklaştırdı. herşey aslında jane in işi olayına bağlamazlar en sonunda umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 kisi degil de organizasyon filan cikmasi lazim artik red john un. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ya ben en son hangi bölümde kaldığı unuttum ya. en son izlediğim bölümde bi yaz kampında çocuk katil çıkıyordu,kamp müdürüde sübyancı asdgasdg hangi sezondaydı o hatırlayan var mı :P zevkle izliyordum bi ara sonra kopmuştum unuttum nerde kaldığımı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 jane'in kendisi red can olmaz, öyle bir ihtimal göremiyorum heh. red can bence http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20120508010950/villains/images/f/f6/Sherlock-holmes-a-game-of-shadows-movie-poster-moriarty.jpg o yaz kampı bölümü 3. sezon muydu neydi, wikipedia'da episode listesinden bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 moonfall said: jane ruh hastasının teki ve insanları nasıl yonlendireceğini cok iyi biliyor. listeyi lisbona acıkladığında, lisbonun bunu sır olarak tutamayacağını tüm ekiple paylaşacağını biliyordu. sonra tüm ekibi bir yere toplayıp kasıtlı olarak onu oradan uzaklaştırdı. herşey aslında jane in işi olayına bağlamazlar en sonunda umarım Çok plothole'a sahip bir teori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 hala izleyemedim yeni bölümü ve allahsız gibi spolu bir sürü mesaj atmışsınız. zor tutuyorum kendimi açıp okumamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar