Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 tanışabilir miyiz demek abazalık değildir, loserlıktır. winner adam gidip löppenedek ucu açık, cevabı muallak soru sormaz, "hayır" cevabına davetiye çıkarmaz, tanışır direkt!
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 sensin tecrübe! ben 14 yaşındayım. hıh!
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Emaleth said: tanışabilir miyiz demek abazalık değildir, loserlıktır. winner adam gidip löppenedek ucu açık, cevabı muallak soru sormaz, "hayır" cevabına davetiye çıkarmaz, tanışır direkt! altında benim de imzam olsun xunnlu ekmekli.
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Abaz ve abaz ürünleri gibi değil yapılan şeyler. Ema demiş işte eziklik biraz bencede. Hakaretli cevaplara gerek yokmuş sanki.
di Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Devilmanta said: 2 abazan gencin maceraları A1 - Abazan 1 A2 - Abazan 2 A1: bak hacı bu facebooktan böle arama yapıyosun A2: la la la bak bak off yawruya gel A1: dur la dur onda releytionship statüs in a relaytion yazıyo onun tokmakçısı var A2: heee e biz ne arıycaz ? A1: Single yazanları arıycaz onlar vuruşa açığım demek oluyo A2: oy oy oy ya bunların topunu varya A1: tek tek olm tek tek Şu muhabbete daha önce farkı şekillerde tanık olduğumdan olsa gerek pek komik geldi =) - Refik yuh artık, başına mı vurdu rahat dursana. - Abi yanıyorum. eheh.
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Emaleth said: sensin tecrübe! ben 14 yaşındayım. hıh! hmm klavyeye baktım bi. sanırım 4 e basim derken 1 e kaymış parmak. neye hiddetlendiğini de anlamadım
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 4 e basarken 1 e kayan elin senin ayağın gibi olması lazım.
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 olabilir neden olmasın? ben ne eller gördüm.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 xunn said: Sexleg? here we go ...............................| . . . . . . :::::::/ . . . . . . ...............................` . ; . . . ::::::/ . . . . . . . .................................` ` . . .:::::::| . . . . . . ................................../ . . .:::::::::| . . . . . . . . ..................................| . .::::::::::/ . . . . . . ..................................::::::::::::/ . . . . . . . ...................................`:::::::::: . . . . . . .................................../ . . . .::::: . . . . . . . ...................................| . . . . .::::: . . . . . . . ...................................| . . .,-~``::::| . . . . . ...................................| .,-` . .:::::::/ . . . . . . ...................................|-` . :..:::::::/ . . . . . . . ...................................| . . :::::::::/ . . . . . . . . ...................................| . . :::::::/ . . . . . . . ...................................| . .:::::::/ . . . . . . . . ...................................| . .:::::::| . . . . . . . . ...................................| . .:::::::| . . . . . . . . . .................................../ . . .:::::| . . . . . . . . . . . ..............................,.-` . . . .::::: . . . . . . . . . . ..........................,.-`. . . . . . .:::::`| . . . . . . . . ................,-~~`. . .::::::::::::::::,./ . . . . . . . . . ...............(______,.-~~`````````` . . . . . . . . .................................................................... ░███░███░█░░░█░░█░░░░███░░████ █░░░░█░░░░█░█░░░█░░░░█░░░█░░░░ ░██░░███░░░█░░░░█░░░░███░█░░██ ░░░█░█░░░░█░█░░░█░░░░█░░░█░░░█ ███░░███░█░░░█░░████░███░░███░
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oper said: Emaleth said: sensin tecrübe! ben 14 yaşındayım. hıh! hmm klavyeye baktım bi. sanırım 4 e basim derken 1 e kaymış parmak. geliyor terlik aparkat
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ben o abazanlarla 5-6 ay uğraştım. en sonunda facebookunu kapattım kız arkadaşımın. onun sonu yok haberin olsun.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ab su demek azan da bildiğimiz coşmak azmak.Abazan suyu azan.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yaa bırak şimdi saxzvasfs :p FromTheHell said: selam bağyan http://forum.paticik.com/read.php?3,3614423,page=3
Öne çıkan mesajlar