Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 tanışabilir miyiz demek abazalık değildir, loserlıktır. winner adam gidip löppenedek ucu açık, cevabı muallak soru sormaz, "hayır" cevabına davetiye çıkarmaz, tanışır direkt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ve tecrübe konuştu. dağılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 sensin tecrübe! ben 14 yaşındayım. hıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ogrenicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Emaleth said: tanışabilir miyiz demek abazalık değildir, loserlıktır. winner adam gidip löppenedek ucu açık, cevabı muallak soru sormaz, "hayır" cevabına davetiye çıkarmaz, tanışır direkt! altında benim de imzam olsun xunnlu ekmekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Abaz ve abaz ürünleri gibi değil yapılan şeyler. Ema demiş işte eziklik biraz bencede. Hakaretli cevaplara gerek yokmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 gerek yokmuş ama eğlenceli olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ehehe ona bişe demiyorum tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Devilmanta said: 2 abazan gencin maceraları A1 - Abazan 1 A2 - Abazan 2 A1: bak hacı bu facebooktan böle arama yapıyosun A2: la la la bak bak off yawruya gel A1: dur la dur onda releytionship statüs in a relaytion yazıyo onun tokmakçısı var A2: heee e biz ne arıycaz ? A1: Single yazanları arıycaz onlar vuruşa açığım demek oluyo A2: oy oy oy ya bunların topunu varya A1: tek tek olm tek tek Şu muhabbete daha önce farkı şekillerde tanık olduğumdan olsa gerek pek komik geldi =) - Refik yuh artık, başına mı vurdu rahat dursana. - Abi yanıyorum. eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Emaleth said: sensin tecrübe! ben 14 yaşındayım. hıh! hmm klavyeye baktım bi. sanırım 4 e basim derken 1 e kaymış parmak. neye hiddetlendiğini de anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 4 e basarken 1 e kayan elin senin ayağın gibi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Sexleg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 olabilir neden olmasın? ben ne eller gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 xunn said: Sexleg? here we go ...............................| . . . . . . :::::::/ . . . . . . ...............................` . ; . . . ::::::/ . . . . . . . .................................` ` . . .:::::::| . . . . . . ................................../ . . .:::::::::| . . . . . . . . ..................................| . .::::::::::/ . . . . . . ..................................::::::::::::/ . . . . . . . ...................................`:::::::::: . . . . . . .................................../ . . . .::::: . . . . . . . ...................................| . . . . .::::: . . . . . . . ...................................| . . .,-~``::::| . . . . . ...................................| .,-` . .:::::::/ . . . . . . ...................................|-` . :..:::::::/ . . . . . . . ...................................| . . :::::::::/ . . . . . . . . ...................................| . . :::::::/ . . . . . . . ...................................| . .:::::::/ . . . . . . . . ...................................| . .:::::::| . . . . . . . . ...................................| . .:::::::| . . . . . . . . . .................................../ . . .:::::| . . . . . . . . . . . ..............................,.-` . . . .::::: . . . . . . . . . . ..........................,.-`. . . . . . .:::::`| . . . . . . . . ................,-~~`. . .::::::::::::::::,./ . . . . . . . . . ...............(______,.-~~`````````` . . . . . . . . .................................................................... ░███░███░█░░░█░░█░░░░███░░████ █░░░░█░░░░█░█░░░█░░░░█░░░█░░░░ ░██░░███░░░█░░░░█░░░░███░█░░██ ░░░█░█░░░░█░█░░░█░░░░█░░░█░░░█ ███░░███░█░░░█░░████░███░░███░ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 oper said: Emaleth said: sensin tecrübe! ben 14 yaşındayım. hıh! hmm klavyeye baktım bi. sanırım 4 e basim derken 1 e kaymış parmak. geliyor terlik aparkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 büyüklerin vurdğu yerde gül biter sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 eceline susamis insanlar goruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ben o abazanlarla 5-6 ay uğraştım. en sonunda facebookunu kapattım kız arkadaşımın. onun sonu yok haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ab su demek azan da bildiğimiz coşmak azmak.Abazan suyu azan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 adamınbiri böyle bi insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 evet binlerce kez şahit oldum asjfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yaa bırak şimdi saxzvasfs :p FromTheHell said: selam bağyan http://forum.paticik.com/read.php?3,3614423,page=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 yalan o arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar