Greeny Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 benim babam süper diyen yok zaten niye böyle bir saçmalama gereği duydunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 kitleyin şurayı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Benim babam süper olmasına rağmen üzerinden prim yapmaya çalışmıyorum, bu ne hal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Şimdi biri gelip daddy touched me in the bum bum hikayelerini paylaşacak, o zaman göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 ...ve bu mesaj üzerine derin bir sessizlik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 benim babam süper hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Ekmek said: Keşke altına lütfen dalga geçmeyin yazsaydı bunlar başına gelmezdi :/ (tu) bu önemli detayı atlamış. moderasyonun sunduğu büyük kolaylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ya bone 14 yaşında ya da sadece olta atıp eğleniyor. bide gençler neden polemik yaratmışsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 babalara gelme de yaşaması kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Arkadaşlarla okey, batak falan oynarken de yancı götür tam olsun Bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Emaleth said: ... ayrıca babasından burda şikayet eden herkese de "siz hiç kötü baba görmemişsiniz" demek ister deli gönlüm. aha dedim bile. süperim. yahu hiç bir şeyden şikayet etmeyelim o zaman.. yemeği beğenmezsin; somali'de bunu bulamayanlar var. sevgilinden dert yanarsın; sevgilisi olmayanlar var vs. vs.. rahatsızlıklarımız tamamen kendi yaşadıklarımızla alakalıdır. pollyanna değiliz ki. öyle miyiz? ha bonec'in rahatsızlıklarına ben anlam veremedim misal, onun değer yargıları da anlattıkları yönündeymiş demek.. ama benim de kendimce rahatsızlıklarım var. bu babamı sevmiyorum anlamına da gelmez. aynı şey onun için de geçerlidir. diye uzar gider.. bir süre sonra aynı evde yaşamak zor gelebiliyor. bu teenage isyanı gibi bir şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Cons said: benim babam süper hakkaten. consun babasi hakkatten super bi insan bu arada dipnot: benim babam en iyi yane su anda karsimda oturuyo hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Yok, en iyi benimki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 (bkz:teyzeyle yaşamak çok zormuş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 benim babam orospu çocuğu end of story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 alışma devreleri. manyak kavgalar edersin sonra aran düzelir.geçiş dönemi.idare etmeye çalışcaksın. haaa bi de mümkün olduğu kadar kalbini kırmamaya çalışacaksın. her gurbette yaşayan öğrenciye olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 her insanın sorunları kendince zor tabi, bi çok yönden rahat olan insan için ufak sorunları varsa derdi tasası bunlardır bunlardan yakınır bu normal insani birşey.ama böyle bi ortamda babayı bu şekilde eleştirmek normal değil biri bi cümle yazmış bak ne kadar acı, söylemesi bile acı veriyor lan insana "adamcağız şurayı okusa kahrolur". fazla mı dramatize ettim bilmiyorum babalara gelmeyelim sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 c.m.w said: benim babam orospu çocuğu end of story tövbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 babalar iyidir, değerlerini bilmek lazım. ben 7 senede 7 kere ya gördüm yüzünü ya görmedim. sonra allah'ın bir lutfu 3 ay aynı evde kaldık, babamının benle gurur duyacağı bir olay bile oldu. 100 lük tekirdağ almıştım bir kere 3 günde bitmedi, adamın gözleri doldu. aslında ilginç oluyor, hele bi de uzun zaman kopuk kaldıysan babandan. holivut filmivari enstantaneler yaşanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 mrb ben sabahlari cok sinirli oluyorum neiloth o linke tıklayıp sana küfür ettim herkese iyi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 olivies ben de senin yazdıını okuyup linke tıklamadım iyi günler dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 3 senedir yılda 2-3 defa geliyodum eve,okul bitti 2 aydir evdeyim,tam 8 kilo verdim anne-babanın yanında. Tatile çikiyoruz sinir stress,tatilden dönüyoruz yolda konvoya takılıyoruz yine sinir stress,ona küfür buna küfür.Masada babamla otururken 2 çift laf konuşmayız.Arada okuldan-nadiren futboldan konuşuruz,onun dışında aramızda bir bağ yok.Bide peder sinir hastası-ruh hastası(babasından gelen genetik özellik) olduğu için haraketleri,konuşması herşeyi dengesiz,bişey sorarsın cevap vermez,olur olmaz espri yapmaya çalışır,biriyle konuşurken zart diye tv ye döner kanalı değişir,adam bişe anlatırken yüksek sesle araya girer alakasız bişey söyler,yumurta bile kıramaz,annem 3 günden fazla yanında olmayınca depresyona girer sinirleri yamulur.12 yaşında veled gibi bana laf sokmaya çalışır,her olaydan sonra becermedin,yapamadın vs. der... İşte böyle bone en kötü baba seninki değil,benimkide değildir belkideç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 baba candır.. bayağı bi babacandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Patilerin bu kadar kolay trollendiğini görmek üzücü gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar