aritra Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 iyisiyle kötüsüyle nasıl bişey sence? yani tanımla geç, ya da uzun uzun anlat farketmez. okumak istiyorum başkalarının bu konudaki duygu ve hislerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bazen işkence bazense güzel bi şey kardeş sahibi olmak. dövüşürsün, kavga edersin; bir gün yere düşer bi yerine demir girer en çok sen üzülürsün. böyle bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Etrafımda kardeşi olan insanlar var,olmayanlar var...Tek birşey söyleyeyim ne olursa olsun insanın kardeşinin olması apayrı bir duygu...Kardeşim olduğu için çok mutluyum şahsen... Kardeşi olmayan arkadaşlarımın da hep içinde vardır bir kardeş hasreti...Çevremde böyle en azından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 yaş aldıkça kardeş kıymetleniyor, bunu belirtmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Kardeşim benden 15 yaş küçük olduğu için hiç kavga dövüş falan olmuyor. Zaten haftada 1 görüyorum en iyi ihtimal babama gitmeye vakit bulabildiğim zamanlarda. Onun dışına bir yerine demir girmedi benimkinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Küçük yaşlarda, özellikle kardeş ergenken, çıldırılası birşey. Büyüyünce kendiliğinden iyi bi dost, çok iyi bi dost oluyo diyolar. Bakıcaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Aradaki yaş farkında önemli mesela....Çok yaş farkı varsa bu sefer kopukluk oluyor,çok az varsa da bu sefer sorunlar doğuyor...Mesela 4-5-6-7 yaş en uygun farktır bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 güzel olur fizik öğretirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 kardeşim yok. hiç olsun istemedim. kafi miktarda arkadaşım var. üstelik hiç bi arkadaşım household income'a ortak değil. çok ekonomik bir seçim kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 iyisi var kötüsü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 dövüyodum ben artık o dövüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ginaly said: kardeşim yok. hiç olsun istemedim. kafi miktarda arkadaşım var. üstelik hiç bi arkadaşım household income'a ortak değil. çok ekonomik bir seçim kanımca. pragmatist bir yaklaşım okudunuz. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 bilgisayar basındayken su-kola-yiyecek bişiler getirtmek icin birebirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 kardese ship olmak aleti uzatmak gibidir.bir kere hosuna gider sonra yük olur ama iyidir her zaman icin destek olur,güven olur insana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Asgard said: bilgisayar basındayken su-kola-yiyecek bişiler getirtmek icin birebirler işte demek istediğim şey bu. lafını dinleyen kardeş ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 valla bana ufak bi erkek kardeşi lazımmış çok sora anladım :) ablam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 ablada iidr. yaş farkı fazla deilse arkadaşları wardır ayarlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 benden bi yaş büyük ablam var gayet mutluyum. ikizler burcu oldugu için arada şiddetli geçimsizlik gibi bi sorunumuz olsa da anlaştık mı iyi anlaşıyoruz. arkadaş gruplarımızı tanıştırıyoruz arada birlikte eğleniyoruz falan hoş oluyor. benim gerek duyduğum birşey değil ancak çoğu kişinin istediğini bildiğim ve çoğu kişinin mutluluk duyduğu şey ise ebeveynlerine söylemeden kardeşinle herşeyini paylaşabileceğin ve seni yargılamadan yardım edeceği gerçeğidir. Gerçi benim kardeşim öyle değil direk ispiyonluyo 'senin iyiliğin için' diye ama bu benim kardeşim. etrafımdaki başka hiçbi kardeş yapmıyor bunu. küçükken çok dövdüm ondandır belki hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 8 yaş :) belki çok büyük değil ama 30 küsür yaşlardaki bayanları kovalıcak halim yok :) 1-2 yaş olsa tabi güzel olurdu :).benim karakterime abla uymuo yani.bana ufak erkek kardeş lazımmıs.5-6 yaş kucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 20 yaşındayım kızkardeşim 2 yaşında falan, genelde süperiz de şımarıklık yaptığı zaman çekilmiyor. genele bakarsak hoş bişey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 abimin isteklerinden zaman zaman bıkıp ulan bnm nie bi kardeşim yok diye çıldırsam da iyi ki abim var yaa. 4-5 sene öncesine kdr hemen hemen hiç anlaşamazdık 6 yaş var aramızda ama şimdi can ciğeriz.. abi iyidir , abi babadır , abi candır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 valla aslinda cok iyi birsey ama bazen tribe sokuyorlar seni parcalayasin geliyor. Bizim aramizdaki yas farki 7 ama gitgide beni delirtmesi azaliyor. Guzel bisi guzel =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Abim var, askerde şimdi. Kısmetse 3 aya gelicek eve. Kardeş apayrı birşey tabi de, abi de kardeş sayılır, di mi? :) Apayrı bir duygu, yanyanayken hiç geçinemeyiz 3 yaş var arada. Eskidendi tabi o geçimsizliklerin ciddiyetsizliği. Bilgisayar yüzünden az ağzımı burnumu dağıtmadı. Artık pek kavga etmiyoruz, araya askerlik de girince otomatikman ben de olgunlaştım. Özlüyormuş insan, ikimiz de hep evdeydik şimdiye kadar. Tatillere bile beraber gidiyorduk pek ayrı kalma durumumz olmadı tabi bu yüzden askerlik çok fena çarptı ikimizi de. Burda kardeş durumunda kişi olarak, kardeş olmak dünyanın en pis işidir. Her zaman ezilen taraf siz olursunuz, angarya işlerin hepsi sizdedir. "Neden ben her şeyi yapmak durumundayım?" diye sorsanız bile, "hadi bakim o senin abin, aaa ayıp yavrucuğum" diye terslenirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 kardeş güzel ya. yan yanayken birbirimizi yesek de evden gidince telefonlarda ağlıyor euhua. çok atarlı benimkisi de, yine de yirim. seviyorum. bi öpeyim gidip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Çok farklı, çok güzel birşey kardeş sahibi olmak. Arada çok yaş farkı yoksa daha da güzel. Büyürken, büyüdükten sonra şakalaşmalar olsun, dertli olduğun zaman yanında bulunması olsun, bambaşka birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar