Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kardeş sahibi olmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyisiyle kötüsüyle nasıl bişey sence? yani tanımla geç, ya da uzun uzun anlat farketmez. okumak istiyorum başkalarının bu konudaki duygu ve hislerini.
Mesaj tarihi:
Etrafımda kardeşi olan insanlar var,olmayanlar var...Tek birşey söyleyeyim ne olursa olsun insanın kardeşinin olması apayrı bir duygu...Kardeşim olduğu için çok mutluyum şahsen...
Kardeşi olmayan arkadaşlarımın da hep içinde vardır bir kardeş hasreti...Çevremde böyle en azından..
Mesaj tarihi:
Kardeşim benden 15 yaş küçük olduğu için hiç kavga dövüş falan olmuyor. Zaten haftada 1 görüyorum en iyi ihtimal babama gitmeye vakit bulabildiğim zamanlarda. Onun dışına bir yerine demir girmedi benimkinin.
Mesaj tarihi:
Küçük yaşlarda, özellikle kardeş ergenken, çıldırılası birşey. Büyüyünce kendiliğinden iyi bi dost, çok iyi bi dost oluyo diyolar. Bakıcaz..
Mesaj tarihi:
Aradaki yaş farkında önemli mesela....Çok yaş farkı varsa bu sefer kopukluk oluyor,çok az varsa da bu sefer sorunlar doğuyor...Mesela 4-5-6-7 yaş en uygun farktır bence..
Mesaj tarihi:
kardeşim yok.
hiç olsun istemedim.
kafi miktarda arkadaşım var.
üstelik hiç bi arkadaşım household income'a ortak değil. çok ekonomik bir seçim kanımca.
Mesaj tarihi:
ginaly said:
kardeşim yok.
hiç olsun istemedim.
kafi miktarda arkadaşım var.
üstelik hiç bi arkadaşım household income'a ortak değil. çok ekonomik bir seçim kanımca.

pragmatist bir yaklaşım okudunuz. =)
Mesaj tarihi:
benden bi yaş büyük ablam var gayet mutluyum. ikizler burcu oldugu için arada şiddetli geçimsizlik gibi bi sorunumuz olsa da anlaştık mı iyi anlaşıyoruz. arkadaş gruplarımızı tanıştırıyoruz arada birlikte eğleniyoruz falan hoş oluyor.
benim gerek duyduğum birşey değil ancak çoğu kişinin istediğini bildiğim ve çoğu kişinin mutluluk duyduğu şey ise ebeveynlerine söylemeden kardeşinle herşeyini paylaşabileceğin ve seni yargılamadan yardım edeceği gerçeğidir. Gerçi benim kardeşim öyle değil direk ispiyonluyo 'senin iyiliğin için' diye ama bu benim kardeşim. etrafımdaki başka hiçbi kardeş yapmıyor bunu. küçükken çok dövdüm ondandır belki hahah.
Mesaj tarihi:
8 yaş :)

belki çok büyük değil ama 30 küsür yaşlardaki bayanları kovalıcak halim yok :)

1-2 yaş olsa tabi güzel olurdu :).benim karakterime abla uymuo yani.bana ufak erkek kardeş lazımmıs.5-6 yaş kucuk
Mesaj tarihi:
abimin isteklerinden zaman zaman bıkıp ulan bnm nie bi kardeşim yok diye çıldırsam da iyi ki abim var yaa. 4-5 sene öncesine kdr hemen hemen hiç anlaşamazdık 6 yaş var aramızda ama şimdi can ciğeriz.. abi iyidir , abi babadır , abi candır..
Mesaj tarihi:
valla aslinda cok iyi birsey ama bazen tribe sokuyorlar seni parcalayasin geliyor. Bizim aramizdaki yas farki 7 ama gitgide beni delirtmesi azaliyor. Guzel bisi guzel =]
Mesaj tarihi:
Abim var, askerde şimdi. Kısmetse 3 aya gelicek eve.

Kardeş apayrı birşey tabi de, abi de kardeş sayılır, di mi? :)

Apayrı bir duygu, yanyanayken hiç geçinemeyiz 3 yaş var arada. Eskidendi tabi o geçimsizliklerin ciddiyetsizliği. Bilgisayar yüzünden az ağzımı burnumu dağıtmadı. Artık pek kavga etmiyoruz, araya askerlik de girince otomatikman ben de olgunlaştım. Özlüyormuş insan, ikimiz de hep evdeydik şimdiye kadar. Tatillere bile beraber gidiyorduk pek ayrı kalma durumumz olmadı tabi bu yüzden askerlik çok fena çarptı ikimizi de.

Burda kardeş durumunda kişi olarak, kardeş olmak dünyanın en pis işidir. Her zaman ezilen taraf siz olursunuz, angarya işlerin hepsi sizdedir. "Neden ben her şeyi yapmak durumundayım?" diye sorsanız bile, "hadi bakim o senin abin, aaa ayıp yavrucuğum" diye terslenirsiniz.
Mesaj tarihi:
kardeş güzel ya.

yan yanayken birbirimizi yesek de evden gidince telefonlarda ağlıyor euhua.

çok atarlı benimkisi de, yine de yirim. seviyorum. bi öpeyim gidip.
Mesaj tarihi:
Çok farklı, çok güzel birşey kardeş sahibi olmak. Arada çok yaş farkı yoksa daha da güzel.

Büyürken, büyüdükten sonra şakalaşmalar olsun, dertli olduğun zaman yanında bulunması olsun, bambaşka birşey.
  • Yeni Oluştur...