Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kardeş sahibi olmak

aritra

Öne çıkan mesajlar

Etrafımda kardeşi olan insanlar var,olmayanlar var...Tek birşey söyleyeyim ne olursa olsun insanın kardeşinin olması apayrı bir duygu...Kardeşim olduğu için çok mutluyum şahsen...
Kardeşi olmayan arkadaşlarımın da hep içinde vardır bir kardeş hasreti...Çevremde böyle en azından..
Sosyal ağlarda paylaş

benden bi yaş büyük ablam var gayet mutluyum. ikizler burcu oldugu için arada şiddetli geçimsizlik gibi bi sorunumuz olsa da anlaştık mı iyi anlaşıyoruz. arkadaş gruplarımızı tanıştırıyoruz arada birlikte eğleniyoruz falan hoş oluyor.
benim gerek duyduğum birşey değil ancak çoğu kişinin istediğini bildiğim ve çoğu kişinin mutluluk duyduğu şey ise ebeveynlerine söylemeden kardeşinle herşeyini paylaşabileceğin ve seni yargılamadan yardım edeceği gerçeğidir. Gerçi benim kardeşim öyle değil direk ispiyonluyo 'senin iyiliğin için' diye ama bu benim kardeşim. etrafımdaki başka hiçbi kardeş yapmıyor bunu. küçükken çok dövdüm ondandır belki hahah.
Sosyal ağlarda paylaş

Abim var, askerde şimdi. Kısmetse 3 aya gelicek eve.

Kardeş apayrı birşey tabi de, abi de kardeş sayılır, di mi? :)

Apayrı bir duygu, yanyanayken hiç geçinemeyiz 3 yaş var arada. Eskidendi tabi o geçimsizliklerin ciddiyetsizliği. Bilgisayar yüzünden az ağzımı burnumu dağıtmadı. Artık pek kavga etmiyoruz, araya askerlik de girince otomatikman ben de olgunlaştım. Özlüyormuş insan, ikimiz de hep evdeydik şimdiye kadar. Tatillere bile beraber gidiyorduk pek ayrı kalma durumumz olmadı tabi bu yüzden askerlik çok fena çarptı ikimizi de.

Burda kardeş durumunda kişi olarak, kardeş olmak dünyanın en pis işidir. Her zaman ezilen taraf siz olursunuz, angarya işlerin hepsi sizdedir. "Neden ben her şeyi yapmak durumundayım?" diye sorsanız bile, "hadi bakim o senin abin, aaa ayıp yavrucuğum" diye terslenirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...