SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Buradan habere ulaşıyoruz. 200 tl de geliyomuş hayırlısı. o değilde Atatürk çok sevimli çıkmış bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 evet güleryüzlü Atatürk cidden hoş olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 lol 50 liranın atatürk resmine bakın adam burun ameliyatı olmuş gibi yapmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 evet ya o resimde bi yamukluk var resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ben arka yüze koydukları insanları sevdim valla bir tek feza gürsey eksik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 arka tarafa konan resimler güzel ama bence tasarımlar kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 begenmedım kullanmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bu 200lük banknot paramızın değerini düşürüyo mu nasıl bi etkisi oluyo? bilgisi olan bi söyliyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Renklere ayar oldum, çok gıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 dusurmuyor neden dusursun, şu an bankalar arasında kullanılan 500 ve 1000ytl ler de var dıye bılıyorum hatta. ekonomiyi banknotun miktarı değil, yabancı paralar karşısındaki oranı gösteriyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 walla ben begendim paraların tasarımlarını. ozellikle Atatürk'un gulumsemesi dahada guzel olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 atatürk resımlerınde gülümsüyor, demekki mutlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Voys said: begenmedım kullanmıcam. saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 adamınbiri said: bu 200lük banknot paramızın değerini düşürüyo mu nasıl bi etkisi oluyo? bilgisi olan bi söyliyebilir mi? herhangi birşey farketmez. 2 tane 100 lük banknotun piyasaya etkisi ile 1 tane 200lük banknotun piyasaya etkisi arasında 0 fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yüksek meblağlı para basımı ekonomide enflasyonun yüksek olduğunu gösterir. Canım memleketimde enflasyon tefe tüfe ekmek bulgur sebze vb şeyler yerine conta, havyar, don lastiği ve karbüratör gibi şeyler üzerinden hesaplandığı için enflasyonumuz hep düşük çıkar. sizi aldatmasın. öte yandan bankalar arası para transferinde kullanılan yüksek meblağlı paralar var mı yok mu bilmiyorum ama bunun örneği abd'de 1000 dolarlık banknottur. Günlük kullanımda tedavülde olmadıkları için problem yoktur. Ama halkın kullanımına sunulan 200 YTL'lik banknotlar paranın değer kaybettiği anlamına gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 yeni paralar fena olmamış.insanda harcama hissi uyandırıo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Estel_Anorien said: yüksek meblağlı para basımı ekonomide enflasyonun yüksek olduğunu gösterir. Canım memleketimde enflasyon tefe tüfe ekmek bulgur sebze vb şeyler yerine conta, havyar, don lastiği ve karbüratör gibi şeyler üzerinden hesaplandığı için enflasyonumuz hep düşük çıkar. sizi aldatmasın. öte yandan bankalar arası para transferinde kullanılan yüksek meblağlı paralar var mı yok mu bilmiyorum ama bunun örneği abd'de 1000 dolarlık banknottur. Günlük kullanımda tedavülde olmadıkları için problem yoktur. Ama halkın kullanımına sunulan 200 YTL'lik banknotlar paranın değer kaybettiği anlamına gelir. ytl diil tl :) ayrıca 200tl lik banknotlar kendileri paranın değerini düşürmez. soru da buydu zaten, yani 200lük para çıktığını gören traderlar ytl satıp dolar almaya başlamayacak, o yüzden 200lük banknotlar kendileri paranın değerini hiçbir şekilde etkilemeyecek. paranın değer kaybettiğini enflasyon verileri gösterir (ki çift haneli şu anda, 2007 yazı/sonbahar başı %6 civarıydı). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Voys said: atatürk resımlerınde gülümsüyor, demekki mutlu Demek ki sahte değil demek istiyorsun. Somurtuyorsa sahte çünkü esnaf öyle demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 tv'de iyi göremeyince pek beğenmemiştim ama burada dikkatli bakınca daha hoşuma gitti. arka resimlerde kimin neyle ilgili olduğunu simgeleyen resimler güzel olmuş eski dm'lerdeki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 boyutlarınıda küçültseler artık. eşşek kadar para çıkartıyorlar görüntüsü çirkin oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 arap paralarına benzemiş biraz sanki. paraların seksi resimleri için tıklayınız seçenegi de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Çok kötü olmuş ya. Uyduruk duruyor tasarımlar. Monopoly parası gibiler. Ayrıca halkın kullanımı için basılan büyük meblalı paralar, paranın değerinin git gide düştüğüne göstergedir. bugün 200 yarın 500 öbürgün 1000 derken bi bakmışın gene altı sıfırlı paralara geçmişiz. Bi paket olmuş 1 lira değil de 1.000.000 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 cahit arf tasarımını çok beğendim, epsülonlu toplam işlemi falan var sanırım televizyondan gördüğüm kadarıyla. artık bi banknota da özdemir asaf istiyorum lütfen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 50lirada Atatürk'ün burnu kötü cikmiş değişmesi lazim gerisi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar