Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Laik düzenin bir an evvel defolup gitmesi için

fastreloader

Öne çıkan mesajlar

http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=siyaset&KategoriID=&ArticleID=992168&Date=17.09.2008&b=AKPli%20Zeki%20Ergezenin%20sok%20%20sozleri&ver=65

Kendimi onu dinleyenlerden biri yerine koydum. Ne kadar da güzel beyin yıkıyorlar. Biz napıyoruz? Biz bunları yapmadığımız için durum bu...
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle haysiyetsiz adamlar işte, Başbakan'ın, hatta Cumhurbaşkanı'nın bile benzer demeç ve hareketleri yok mu zaten, geçmişte de bugün de.

Doğan da böyle şeyleri anca kuyruğuna basılınca deşmeye başladı, yalancı çoban oluyor şimdi ister istemez.
Sosyal ağlarda paylaş

"Hakimiyet kayıtsız şartsız Allah'ındır" demesini bekliyordum açıkçası, dememiş:)

Bunun gibi daha birçok görüntü video var akp'li bir sürü miletveklinden...
Benim yandığım bi de hani bu görüşten olmayan bazı insanların bile "akp farklı canım bi refah,bi fazilet değil" diye oy vermiş olması..Birbirinin devamılar,organizeler,virus gibi çoğalıyolar...
Çok dikkatli olmak lazım...
Sosyal ağlarda paylaş

bunlar eskiden böyle açık açık konuşuyolardı. daha kötü müydü bilemiyorum.

bunun kadar nasıl diyeyim kasımpaşalı jargonuyla "delikanlı" değiller artıkın. laikliği istemiyoz demiyorlar bildiğin laikliğin adını "katı laiklik" yapıyorlar, seni de ılımlı olmamakla suçluyorlar. "hepimiz müslümanız diyelim" demiyorlar, "çimentomuz islam osmanlıda negzel yaşardık bak hele" diye sallıyorlar. ümmetçiliğin dibine vurup biz liberal olduk diye sıvıyorlar. laikliğe tapınıyorsunuz diye bağırınmıyorlar da, "hem laik hem müslüman olunmaz" diye kusuyorlar.

işte tek açık farkları, ab'ye, abd'ye, kürtlere falan mavi boncuk dağıtıp kendilerine "entelektüel" destek toplamaları.
Sosyal ağlarda paylaş

fastreloader said:
Biz napıyoruz? Biz bunları yapmadığımız için durum bu...

sen benzerini yapamazsın bir kere. seni dinleyen adam cümlenin sonuna kadar konsantre olamayacağından, konuşmanın 4. dakkasında din düşmanı olursun 5. dakikada etrafın boşalır.

bize 1980 tipi sol yumruk solcusu lazım. bele slogan yapçak hap diye düşünceleri yutturacak, radikalleri etrafında toparlayacak.

gerçi bizim ezilmişler öyle mücadele falan sevmezler sanki, nohut bulgur kömür falan dağıtmak lazım, zaten kendilerinin olması gerekeni alırken dilenci gibi dua etmeleri gerek.

öyle tema seviyolar herhal.
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyede artık uç görüşler pek tutmuyor sanki, o yüzden insanlar (partiler) ortaya doğru kayıyor, kaymayanlar da kıyıda köşede kalıyor. o kadar uç görüşü insanlara kabul ettirebilmek için ortalığı ateşlendirmen lazım, ama insanlar sanki huzur istiyor gibi şuan
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
ısıt ısıt, zamanı gelince servis et, "tehlike" körüklensin, millet "ordu imdak yetiş" desin filan..

ilk seni gelip alıcaz evden.

Seninde fişlenmen tamam ,merak etme.

F tipi kulak dinlemelerini yolla hemen beni afişe edin bide.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...