fastreloader Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=siyaset&KategoriID=&ArticleID=992168&Date=17.09.2008&b=AKPli%20Zeki%20Ergezenin%20sok%20%20sozleri&ver=65 Kendimi onu dinleyenlerden biri yerine koydum. Ne kadar da güzel beyin yıkıyorlar. Biz napıyoruz? Biz bunları yapmadığımız için durum bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Böyle haysiyetsiz adamlar işte, Başbakan'ın, hatta Cumhurbaşkanı'nın bile benzer demeç ve hareketleri yok mu zaten, geçmişte de bugün de. Doğan da böyle şeyleri anca kuyruğuna basılınca deşmeye başladı, yalancı çoban oluyor şimdi ister istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 150 salavat getirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 "Hakimiyet kayıtsız şartsız Allah'ındır" demesini bekliyordum açıkçası, dememiş:) Bunun gibi daha birçok görüntü video var akp'li bir sürü miletveklinden... Benim yandığım bi de hani bu görüşten olmayan bazı insanların bile "akp farklı canım bi refah,bi fazilet değil" diye oy vermiş olması..Birbirinin devamılar,organizeler,virus gibi çoğalıyolar... Çok dikkatli olmak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ben bişey söyliyim... Yeani... Diye konuşma yapan adamları milletvekili yapmamaları lazım bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bir Müslüman olarak bu adamın bizim dinimizden olmasını kınıyorum tez afaroz edilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bunlar eskiden böyle açık açık konuşuyolardı. daha kötü müydü bilemiyorum. bunun kadar nasıl diyeyim kasımpaşalı jargonuyla "delikanlı" değiller artıkın. laikliği istemiyoz demiyorlar bildiğin laikliğin adını "katı laiklik" yapıyorlar, seni de ılımlı olmamakla suçluyorlar. "hepimiz müslümanız diyelim" demiyorlar, "çimentomuz islam osmanlıda negzel yaşardık bak hele" diye sallıyorlar. ümmetçiliğin dibine vurup biz liberal olduk diye sıvıyorlar. laikliğe tapınıyorsunuz diye bağırınmıyorlar da, "hem laik hem müslüman olunmaz" diye kusuyorlar. işte tek açık farkları, ab'ye, abd'ye, kürtlere falan mavi boncuk dağıtıp kendilerine "entelektüel" destek toplamaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Xaenin said: Ben bişey söyliyim... Yeani... Diye konuşma yapan adamları milletvekili yapmamaları lazım bir kere. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 fastreloader said: Biz napıyoruz? Biz bunları yapmadığımız için durum bu... sen benzerini yapamazsın bir kere. seni dinleyen adam cümlenin sonuna kadar konsantre olamayacağından, konuşmanın 4. dakkasında din düşmanı olursun 5. dakikada etrafın boşalır. bize 1980 tipi sol yumruk solcusu lazım. bele slogan yapçak hap diye düşünceleri yutturacak, radikalleri etrafında toparlayacak. gerçi bizim ezilmişler öyle mücadele falan sevmezler sanki, nohut bulgur kömür falan dağıtmak lazım, zaten kendilerinin olması gerekeni alırken dilenci gibi dua etmeleri gerek. öyle tema seviyolar herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 türkiyede artık uç görüşler pek tutmuyor sanki, o yüzden insanlar (partiler) ortaya doğru kayıyor, kaymayanlar da kıyıda köşede kalıyor. o kadar uç görüşü insanlara kabul ettirebilmek için ortalığı ateşlendirmen lazım, ama insanlar sanki huzur istiyor gibi şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 o zaman bize yeni kapitalist eski solcu lazım. e bre haydin o zaman beyoğlu ve cihangirdeki bütün 40+ reklamcıları toplamamız gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cotto Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Bu bayramda insanların cebinden "yetersiz bakiye" demesine rağmen para gitmiş daha doğrusu kredi kartlarından... Kim takar politikayı şu anda ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 her gördüğüm taşa ne mutlu türküm diyene yazasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Görüntüler ta 93 yılına ait. O da "değişerek gelişmiştir" (!?) arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onthere Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 "Hırsızın biri gider biri gelir sadece isimleri değişir." ne güzelde demiş orada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Apis said: Görüntüler ta 93 yılına ait. O da "değişerek gelişmiştir" (!?) arkadaşlar... bi de evrime inanmıyorlar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 boyle basliklarda demokrasi asigi arkadaslarimizi goremiyoruz ya, cok uzuluyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 camiler kışlamız, minareler süngümüz diyen adam nekadar değişmiş ise buda okadar değişmiştir. Yada laik düzenin ömrü bitti diyen cumhurbaşkanı nekadar değiştiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Bide evrim yok diolar. Evrim yoksa bu konuşmayı yapan adam neci. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 ısıt ısıt, zamanı gelince servis et, "tehlike" körüklensin, millet "ordu imdak yetiş" desin filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 bu laik düzen cok oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Penthesilea said: boyle basliklarda demokrasi asigi arkadaslarimizi goremiyoruz ya, cok uzuluyorum :( abi sorma benimde gözlerim onları arıyor ama biri de çıkıp birşey demiyor. bu arada ekşisözlükte görüldüğü üzere 5 yıldır belliymiş bu adamın böyle dediği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 buram buram ironi kokuyor aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 sir said: ısıt ısıt, zamanı gelince servis et, "tehlike" körüklensin, millet "ordu imdak yetiş" desin filan.. ilk seni gelip alıcaz evden. Seninde fişlenmen tamam ,merak etme. F tipi kulak dinlemelerini yolla hemen beni afişe edin bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar