Madcat Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 4 oldu oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 gg 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ooo tamam büyük olay patlar bu maçtan sonra 4 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Adamlar kendi sahamızda nasılsa rahat yeneriz diye 1-0la bırakmışlar bizi, biz de yendik diye kendimizi bi bok sanmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Sarı-Lacivert yaramamış :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 şerefsizim biliyodum :) ilk maç metalist fena oynamıstı.yani beşiktaş inönünün gazına atmıstı 1 tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 5-6 olur adamlar salmaz ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 rüştü nün bir beşiktaş ettiğini gördük bu maçta. hakan kornerden 2 tane gol yiyiodu gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Darqainu said: beşiktaş atlar bu turu gibime geliyor gaza gelip sağlam bi comeback yapacağınız inancındayım :) bizim her türlü turu atlıcaımıza inandıımdan (1-0 kapamışız ilk yarıyı) sizin maçı izliyodum oturup harbiden önde basınca adamları saşırtıyo bjk,erken bir gol atarsa ondan sonra da akıllıca oynarsa maçı alır bile kendimi alıntılayıp bu gereksiz yazımı iptal etmek istiyorum çünkü sahada pure humiliation söz konusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 BiTcH_oFBaT said: neden şaşırıyosunuz anlamadım. neye çıldırıcan beşiktaş bu yani. ruhsuz tipler. burda kaçtane gol kaçırdılar bencillikten orda ne olucağı belliydi. yani gökhan zan filan ne ki? beter olucaz daha. 3 maçta bi tarafları kalktı. elesek elencez yani direk. her zaman deplasmanda böyleyiz yani. neden şaşırıosunuz ki. ertuğrul sağlam böyle deplasmanlarda. marsilya ezmişti, liverpool ezdi, porto ezdi. kayseri sanıyor halen bu tip maçlarda takımı. vizyon lazım edit: ben inanmıyorum yani üzgün olduklarınada. maçtan sonra çok üzgünüz filan dicekler. inanmıyorum yani. üzülceksen böyle oynamicaksın. gitsinler yani. türkiye ligi değil orası. vizyonsuz herifler üzüldükleri tek nokta primler vs olucaktır onların tek dostu para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 nocom said: fark kaçıyor adamlar adına kim demiş :) şaka gibi hala inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Ahah rezalete bak. Hiç olmazsa Galatasaray. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Hahahah rezillik lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 ahahaha adamlar çatırtı oynuo yahu seyircide çoştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 noluyo ne heyecan bu,macı ızlemıyorum skor ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 TANRIM BİRİ GÖKHANI ÖLDÜRSÜN LÜTFEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Geçen seneki 8-0'dan daha beter lam bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Yuh be! Rezalete bak! 4 olmuş yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bu ne lan böyle babalarıyla oynayan 10 yaşındaki çocuklar gibi. bunlar otursun boklarıyla oynasın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 nutella yerim said: noluyo ne heyecan bu,macı ızlemıyorum skor ne 4-0 yeniliyo BJK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 galatarasay ne? o salak takımla hala 1-1 bu mu yani? hepsi birbirinden kötü üzgünüm yani. Türk takımlarından başarı gelmez artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 İyi hiç olmazsa Kazım abi görmedi bu maçı. Adamın zatürreden önce sebebi olurlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 uzun suredir takip etmiyorum bjk yi eskiden cok tkaip ederdim kavgalar ededim bjk icin de artik grek olmadini anladim, cunku ne olursa olsun sonucta bu takimdan hayir gelmez adama... metalist nasil takim bilmiyorum futbolu da uzun zamandir takip etmiyorum ama ayip yani 4 tane yemek boyle bi macta gecen sene ki liverpool hezimetinden beter bence, orda en azindan 8 atan takimin adi liverpooldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 GS sallamıyo, alpaslan felan fıstık çoluk çocukla çıkmış sahaya. Zaten iki gol de penaltıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar