Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Metalist Kharkiv - Beşiktaş JK / 02.10.08 / @ 20.00

nocom

Öne çıkan mesajlar

şimdi murat kosova çok güzel yazmış o ayrı.

pazartesi hacettepe maçında taraftar bu takımı kucaklamamalı. protesto etmeli. gerekirse sessizliğe bürünmeli. hiç bi futbolcuyu tribüne çağırmamalı. en azından 1 maçlık böyle olmalı bu.

ertuğrul avrupada bjk ye başarı filan getiremez. asla hemde. yani korkak futbol artık kazanmıyor.

ayrıca bjk li bir yönetici mi biri şey demiş. kalede 10 maymun olsa bile o ilk golü çıkaramaz diye. haklıymış. o ki o gol?

bu arada hakanın hiç bi golde hatası yok. zapo 2 hata yapmış ama o hatalarını belki kale önünde kayarak topu çıkarmaya çalışarak filan önliyebilirmiş. heralde bir gece önce fazla yorulmuş ukraynada.

gökhan zan'ın taliplisi yoktu bırakıcaktın gidicekti. bu kadar kötü bir defans oyuncusu nasıl milli takımda da oynar anlamıyorum yani. 2. lig oyuncusu gökhan zan.

yani Allah bize sabır versin ama bu kafa ile bu sene şampiyonluk filan beklenmez beşiktaştan. gene kritik bir maç olur gene 8 kişi defans oynarız filan. kombine aldım lanet ediyorum 2 gündür.
Sosyal ağlarda paylaş

Levent Erdoğan said:
''Taraftarımız, yönetimimiz kupada Kadıköy'de final oynama hevesindeyken gruplara bile kalamamak düşündürücüdür, çok üzücüdür. Taraftara, Beşiktaş'a gönül vermiş olanlara bu üzüntüyü çektirmek kimsenin hakkı değildir. Bu konuda hatası olanlar Beşiktaş'a daha fazla zarar vermemeli, insanlar için erdemli olan yolu derhal seçmelidirler.''

şundan sonra burdan ömürboyu ban yicek şeyler yazmak istedim yani. Bunu diyen adama bakar mısın ya. teşvik primini savunan bir hukukçu. Aynaya bakmaktan aciz. İşte senin o kadar bile erdemli düşüncen yok ki hala ordasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu dünkü GS maçını izlemeden ne güzel kafadan sallama yorumlar yapıyorsunuz öyle...

GS'nin rakibi zor olsa yine çıkardı. İlk gole kadar zaten tamamen raki ceza sahasında oynandı maç. Rakip sahada demiyorum, rakip cezasahasının içinden bahsediyorum. Sonra da rölantiye alındı işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla gs bu sene iyi ama öyle servet forvette hasan defans falan avrupada pek sökmez herzaman 4 yiyip 5 atamazlar çok kötü bi durum bu gs için inş düzelir çünkü fenerin bi iş yapıcağı yok bu sene CL de 2-3 puanda olsa ordan gelsin ülkeye bari
bjk zaten sivasın hakkını yedi iyi oldu
fenerbahçede bi garip bakıcaz takıma bir anda gaz gelmezse belki 1 puan daha alırız döneriz evimize.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Yahu dünkü GS maçını izlemeden ne güzel kafadan sallama yorumlar yapıyorsunuz öyle...

GS'nin rakibi zor olsa yine çıkardı. İlk gole kadar zaten tamamen raki ceza sahasında oynandı maç. Rakip sahada demiyorum, rakip cezasahasının içinden bahsediyorum. Sonra da rölantiye alındı işte.

ya bellinzona maçını izledim adamların biraz defans kabiliyeti olsa yeneceklerdi bile... halı saha maçı rahatlığında top oynayan bir takımdan üç gol yiyorsun daha, yarın milan, stuttgart vs. çıkınca ne yapacaksın? kimse bana o maçın havası ayrı olur demesin. Türk takımları bu sene çok kötü, olay budur.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Tamam "olay odur". Hemen koymuşsun teşhisi. "Olay budur.", bitti tamam peki.

Adam müthiş tespitiyle tartışmayı noktaladı.

iyi tamam senin istediğin olsun. gs milan'ı kadıköy'de 4-0 yenerek kupayı alacak. golleri servet(2), baros, ve yaser atacak...ben susayım hatta çok rahatsız oldun sen...
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
beşiktaş sivasın nerde hakkını yemiş ya saçma saçma konuşmaya başlamayın gene. kalecinin elinin topa değdiği an bilmem ne kuralı oluyorda 3 lü averajda neden kural uygulanınca bık bık saçmalıyosunuz.

sivası da gördük efendi, geçiniz...
Sosyal ağlarda paylaş

eggshell said:
iyi tamam senin istediğin olsun. gs milan'ı kadıköy'de 4-0 yenerek kupayı alacak. golleri servet(2), baros, ve yaser atacak...ben susayım hatta çok rahatsız oldun sen...

Benim istediğimle falan alakası yok konunun.

Maçı izlemeden mantıksız yorumlar yapıyorsun, doğrusunu söyleyince de verecek cevap bulamayıp "Türk takımları bu sene fıs. olay budur." diyosun. Hani futbol duayeni falan olsan anlayacağım da kim olarak hangi bilgiyle hangi tecrübeyle "olay budur nokta" demeni ciddiye almamızı ve komik bulmamamızı bekliyorsun anlamadım.

Zaten kafadan "olay budur." diyip bitiren adam sabit fikirlidir, tartışılmaz, çünkü fikri asla değişmez. O yüzden ben de aferin tamam budur olay diyerek geçiştirdim haliyle. Üstüne ben "tamam olay odur dediin gibi olsun" diyince çocuk gibi altta kalmamak için "hayır hayır senin istediin gibi olsun" taklitçiliği nedir? Çelik ayna demene kaç mesaj kaldı?

Düzgün tartışmak yerine troll'lersen başlığı nasıl bir saygı beklersin ki?

- GS ye daha güçlü rakip çıksa dövmüştü çok pis uu öyle böyle deil
+ iyi de dün gs maçını izlememişsin gole kadar gayet iyiydi sonra da zaten sallamadan oynadı sakatlık falan çıkmasın diye. Haliyle oynamayınca da kötü görünüm oldu.
- bana ne ya ben kötüdür diyorum işte, hepsi kötü o kadar! olay budur.
+ iyi peki olay o olsun ne diyelim
- sen çok rahatsız oldun 4-0 gs kazansın o zaman finalde senin istediin gibi olsun yihuu

Şimdi şurada kendini nası haklı görebiliyosun neye dayanıyorsun? Baştan ilk mesajını ciddiye alıp da karşımda düzgün konuşabilecek biri varmış diye varsayarak açıklama yapmakla hata yapmışım demek ki zaten.

Komik
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...