Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AoC can çekişiyor.

_Gandalf_

Öne çıkan mesajlar

superwiz said:
hauaha aoc nin sadece grafikleri yeter hiçbirşey yapma otur şehirde destansı görüntüyü izle o bile yeter warhammerde oynuyorum ama başı kıcı belli olmıyan yaratıkımvari canavarlardan gınaa geldi bide 10*20 lvl arası aynı senaryoda aralıksız oynamaktan bu kadar dangalakca bir oyun olabilirmi mecburum diye oynuyorum arkadaşlar orada diye 100vs100 kapışıyoruz destructinla haritada lagdan fpsin düşüklüğünden ne yaptığımızın bile farkında olmuyoruz aoc de en azından gerçekçilik var ilkçağların karanlığı var wh de ne var allahını seven bi söylesin sırf gıcıklığına bıraktıracaksınız bana wh yi aoc oynattıracaksınız zaten serverlr birleşirse kesin aoc deyim yoksa wh kalabalık diye oynuyorum dediğim gibi

Wh'de bişey bulamıyorsan bırak zaten niye oynuyorsun ki? Oyunu anlamamışsın bir kere, boşuna zaman kaybı. Ayrıca güzel grafik yetiyorsa hakkaten dışarı çık arada, orada baya iyiymiş.

Mecburen oyun oynamak da yeni bir terim olarak çıktı. Get a life demeyi de hiç sevmem.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun tamamen battı, funcom şu anda hakkaten ne yapsa kurtaramaz. Belki oyunu erken çıkarttılar, belki eksikti vs. ama en büyük sorun adamların beceriksizliğiydi. Sen git o kadar bug'ın olduğu oyunda patchlerde bilmemnenin tokasıyla oyna, ama en büyük sorunları çözme. Content'de 55+ lvl'ı eksiik çıkar ama 2 ay içinde onları ekleyeme. Patch notları bile eksikti adamların, o notlardakinden çok gizli değişiklik buluyordu forumlardaki insanlar şaka gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

dalga geçmeyin türkçeye yeni bir kelime ekledim işte oturgaçlı götürgeç gibi ama arkadaşlar aoc öyle çabuk pes edecek bir oyun değil hataları düzeltilirse ve buda duyulmaya başlanırsa zaten 1 sene icinde oyun iyi bi patlama yapar,ayrıca bu oyun 2008 in değil 2010 civarı yılların oyunu ve oyunun en güzel tarafı conanın içinde bulunduğu hikaye ,bir konu oyundaki itemler bile abartılı değil yani gerçek dünyada olabilecek şeyler var gerçekçilik bakımından her oyuna 1k çeker yani,ama dediğim gibi wh yi sadece 40 lvl yapıp engineeri altdorfa saldıracak destructionları geri püskürtmek için oynuyorum ki oyun sonu vaadedilen en büyük özellikte bu olsa gerek yapımcıların söylediğine göre ama aradığımı bulamazsam döneceğim yer belli,bide almancası olan arkadaşlar varsa oradaki wh forumlarında testerların macerasını bir okumalarını tavsiye ederim 40 lvl olunca neler oluyormuş v.s v.s v.s bana sormayın araştırsın biri yazsın benden bu kadar (not:en çok tester olan ülke almanya..)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
s@lince said:
Ya yazmayım yazmayım diyorum ama yani şuraya sadece "aoc" ve "patlak" kelimelerini kullanmak için ve oyunu ezmek için mesaj atanlara dayanamıyorum artık.Başka bi postdada sam denilen kişilik nükleer bomba resim falan koymuş çoçuklar gibi.

Oyun patlamadı.Çok güzel pvp yapılıyor yeni peçle pve si hala çok güzel kontent eksikliği dışında.Ha bu güzellikleri yaşamak için iyi bir sistem gerekiyor birde sabır ve olgunluk kavramlarının kişide olması gerekiyor.

Herkes warhammera geçti demişssiniz ya o geçenlerin çoğu sürü psikoloji ile geçiyor oyuna.Bu oyunu seven ve iyi olacağına inanan insanlar hala oyunu oynuyor ve iyiye gittiğini görüp mutlu oluyor.

Biraz abuk sabuk oyunu 3 ay önce bırakıp hala "oyun patlak" yorumu yapan ve önyargı ile yaklaşan insanlar şu anda girsinler ve oynasınlar oyunu (tabi sistemleri ve kişiliği oyunu kaldırıyorsa) öyle gelip yorum yapsınlar.

Size göre çoğunluğun ve bu forumu okuyan insanların en çok oynadığı oyun daha iyi ve insanlar ne yazıkki oyunu seçerken buna bakıyorlar.Al kaç senedir lineage2 diye bir oyun kaç yıldır oynuyorum bir tane türke zor rastlarım yılda bir oyunda ama oyunu yıllardır oynayan bir kitle var ve bunlar oyunu seçerken sürü ile hareket etmedikleri için kaç yıldır dostdan öte olmuşlar.Yani biraz bu boyutulya bakın

Aoc sevenleride rahat bırakın!

sen neden bahsettigini bilmiyorsun güzel arkadaşım, ne önyargısı? oyun çıktıgındaki mevcut buglar ve eksik contentten haberin varmı senin? bug demeye dilim varmıyor, dişi karakterlerin erkeklere göre %33 yavaş vurması ne demek ya? böyle bi bug olabilirmi release olmuş senelerce üzerinde çalışılmış bi oyunda? tabiki bırakır insanlar oyunu sen de bu insanlara kişiliksiz diyosun sürü psikolojisi diyosun hadi ordan
Sosyal ağlarda paylaş

"Kişiliğin oyunu kaldırması" gibi bir söz öbeği kullanabilen, Conan'ın binbir tane önemli bug'ı olduğunu kabullenemeyen bir adam sağa sola çocuk diyor ya, o da süper yani ehe. İroni 101.

Conan çok acele çıkarıldı bi kere. "Abi bug çokmuş ama hızlı düzeltiyorlar ya" dediler aldık girdik arkadaşlarla, evet combat sistemi iyiydi, ama hem PvE hem PvP sistemleri eksikti. PvP'ye dayanıyor diye lanse edilen oyuna criminal sistemini bile koymadan piyasaya sürersen oyuncularla bişey geçiyosundur yani resmen.

Sonra 2 ay geçti baktık bişeyin düzeldiği yok. O kadar bug varken haftada bir anca patch geliyor, onda da "develerin kuyruğu çok uzundu kırptık, bi yerde gölgeyi 154 derece yapmışız 157 olmalıydı düzelttik" gibi şeyler habire.

Mecbur bıraktık gittik, WAR çıksın onu deneriz dedik, o da Conan'dan kat kat iyi çıktı çok şükür. Mevcut eksiklikleri de (bu kez gerçekten) hızlı düzeltiyor Mythic sağolsun.

Sırf bok atmış olmak için yazı yazdığınızda da göze batıyor bu arada, bari dikkatli yazın. Aynı anda hem scenario oynamaktan, hem de 100vs.100 keeptake/open-RvR yapmaktan nası şikayet eder ki insan? Bir karar verin yani önce ne seviyosunuz, ne istiyosunuz. Ne yapsınlar, WoW gibi bayık 2v2 scenariolar mı? DAoC'un da olayı buydu, WAR'ın da inşallah bu olacak. Keep savaşları, açık alan RvR'si, büyük kitleler.

Parayla beta tester olmak isteyen, sabırlı, kişilikli(!) veya aşırı Conan fanatiği insanlar AoC oynamaya devam edebilirler de, böyle körü körüne savunmayın. Kızkardeşiniz falan değil yani bu, oyun. Kötü yönlerinin söylenmesi bu kadar ağırınıza gidiyorsa, aynı şeyleri söyleyen %90 gibi bir kitleye bu kadar şiddetli karşı çıkıyorsanız, fazla bağlanmış olabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Eeht said:
oyun şu an ki haliyle bile çıkmış olsa kimse bırakmazdı. aoc'un bu halde olmasının sebebi tamamen funcom'un oyunu erken piyasaya sürmesidir....

katılıyorum
O yüzden 3 ay önce oynayıpta buraya bok atmaya gelmeyin.

@baggio
Şu bi gerçek ki çok yavaş patch cıkarıyorlar ve cıkardıkları patch başka buglara neden olabiliyor. Malesef bu böyle.

Sadece merakımdan birşey sorucam Aoc'ın buglarını fixlemekle war.'ın buglarını fixlemek aynı kolaylıktamı? yada yeni şeyler eklemek düzenlemek aynı kolaylıktamı ?
Sosyal ağlarda paylaş

rahatsiz said:
Masticore said:

Sadece merakımdan birşey sorucam Aoc'ın buglarını fixlemekle war.'ın buglarını fixlemek aynı kolaylıktamı? yada yeni şeyler eklemek düzenlemek aynı kolaylıktamı ?

kaldiramadigin tasin altina girme derler.

O zaman Blizzard'a helal olsun demek lazim değilmi. Mythic(Gerçi bildiğimiz Mythic'den geriye bir adı kaldı,EA demek lazım) yıllar sonra aynı görüntü kalitesinde oyun yapti ama adamlar kaç sene öncesinden yakaladılar o kalite'yi.
Sosyal ağlarda paylaş

mmo larda grafik kalitesi ne kadar onemli tartisilir. zaten oyuncu olmak haricinde uzmani oldugum bir sey de degildir ama sirketlerde opmizasyon konusunu bilirim. neyi, ne kadar iyi ve ne surede yapabilecegini bilmek onemlidir. war yapimcilari bunu mukemmel mi yapmislar, hayir ama aoc u oynarken azap olan zaman war da cok keyifli bir hale donusuyor. o zaman adamlar yapabileceklerini yapmislar demektir, yapamiyacaklari ise soyunmamislar. ileride aoc bu dengeyi oturtur acarim hesabi geri oynamaya baslarim ama su anda wardan bu keyfi alirken oynamam.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
rahatsiz said:
Masticore said:

kaldiramadigin tasin altina girme derler.

O zaman Blizzard'a helal olsun demek lazim değilmi. Mythic(Gerçi bildiğimiz Mythic'den geriye bir adı kaldı,EA demek lazım) yıllar sonra aynı görüntü kalitesinde oyun yapti ama adamlar kaç sene öncesinden yakaladılar o kalite'yi.

saçma bir yorum olmuş
war piksel manyaaa değil ama tasarım detayı olarak conan ve wow u katlıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

altdorf > wow & tbc
Sosyal ağlarda paylaş

Quel-Thul said:
Sparkcaster said:
saçma bir yorum olmuş
war piksel manyaaa değil ama tasarım detayı olarak conan ve wow u katlıyor

wowu tasarım detayı olarak nası katlıyo war ya? ahah wowdaki detay hiçbir oyunda yok.

wowda ne tasarım var? palyaço kıyafeti şeklinde setler mi tasarım?
altdorfla stormwind i karsılastıralım istersen?
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk bakista War'in grafikleri bana da kotu gelmisti. Ama item'lari ve armorlari inceledikce cizimlere ve action figurlere ne kadar benzer olduklarini gordum. Grafikler benim gozume super geliyor su an. Tek sorun karakter animasyonlari biraz zayif.
Aoc'a bakalim simdi. Palmiyeler ruzgarda guzel sallaniyor. Gelecek patchlerle daha da guzel salanacakmis. Karakterlere gelince hepsi capulcu gibi. Hele o crafted armor yok mu? Gercekten o donemin avci, topalayici insanlari gibi gorunuyoruz. Karsinda ki Assasin mi? Deamongolist mi? nedir anlayamiyorsun. 30 kisi bi araya geldin mi de bilgisayar yariliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:
Kış kış , Aoc forumunda wow&war tartışması yapıyorsunuz, gidin bakim kendi forumlarınıza!

of baydım ya. napsam napsam. aha buldum girip aoc forumlarına biraz .ok atayım. lalalay lay

bu olaydan bende sıkıldım yani. canı sıkılan aoc a laf atıyor. oynamayın madem öyle huzuru bulun kendinizce. neden devamlı laf atıo insanlar anlamıoyrm. bende war alıp yükliyim. gelip paso laf atayım o zaman. bu mu mantıklı?
Sosyal ağlarda paylaş

Laf atmıyacaktım ama hadi ben de attim

Ben o oyunu 2 ay oynadım 80 felan oldum bu kadar rezil bi oyun olamaz. 2 ay beklemem sebebi de hani bişeyler düzelir diye ama 2 ay süreçte hiç birşey düzelmedi gereksiz şeyler dışında. Abi oyun patlasın hak ediyorlar funcom ailesi olarak işallah şirket the kapanır da bi daha böyle bi oyunla karşımıza gelmezler.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...