MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 valla 2 bölümdür uyutuyolar ama hayırlısı. gelecek hafta da aksiyon olmazsa tüketir kendini dizi bu yavaş tempoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 polat 3 kere hapşırırsa baronun oğlu , 4 kere hapşırırsa kızı oluyomuş. bu kadar biliyorum vadi hakkında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Laz Ziya'nın Kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 bölümleri indirebileceğimiz bi yer var mı? bi arkadaş soruyor da. torrent bulamadık pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 "kurtlar vadisi pusu rapidshare.com" diye Google edin :) Çıkan sonuçlardan birinde elbet "tüm bölümler" diye bi postu olan da denk gelir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Masquerade said: el arabaya yansıyan görüntü bariz abdülhey sdf. + REP saol babacan gırdım terazini asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2008 VEHEY aksiyon <3 --- Kurtlar Vadisi Pusu nefesleri kesecek 44. bölümüyle bu hafta izleyicileriyle buluşuyor. İskender’e bombalı saldırı yapmaya hazırlanan Memati’yi kim durduracak? Memati’nin Polat’a ulaşmak için yaptığı yeni plan ne olacak? Cezaevinde kendi üssünü kuran İskender’in rahatını kimler, nasıl kaçıracak? Cezaevinde çıkan isyan, kime hizmet edecek, kimin planlarını bozacak? İskender’in adamlarının akıl almaz işkence yöntemlerine direnen Polat Alemdar, kurtulmak için nasıl bir plan yapacak? Bu plan, Polat Alemdar’ı özgürlüğüne kavuşturabilecek mi? resim fragman --- hadi bakalım hayırlısı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2008 hell yea,aksiyon bitti baya,güzeldi bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 bu hafta yok muydu yeni bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Yok, Eşref Saati de yoktu. Pana Film gene uykuda herhalde, Fox'a falan özenip ara sıra haftalık aralar veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 yok show tv %30 indirim yapmasini istemis diziden,tepkimi koymuslar neyse aman anlamadim ama oyle bisey iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 vay be polat kacmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 cikmismi yeni bolumun fragmani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 evet kurtlarvadisi.com'da var yeni bölüm var yani bu akşam. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ne yeni bolum bu aksammi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Günleri karıştırmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 oha ağır saçmalamışım haha. bugun çarşamba di mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Kriz nedeniyle çok büyük bir prodüksiyon olduğu için maliyeti kısabilmek için 15günde bir yayınlanacakmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yok artik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 abi sırf polat 150bin ytl alıyormuş bölüm başına milliyette okudum ben 2gün önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 tamamda heriflerin yapimi turkiyenin enbuyuk yapimlarindan birisi,en cok kazanc getiren dizide o zaten suanda.onu azaltacagina panafilm oteki yapimlarini azaltir diye dusunuyorum.haftalik gideri etse etse 2-3 trilyon anca eder.sirf reklamlardan bu paralari zaten cok rahat bi sekilde cikariyolardir bence.ben baska biseyler okumustum yok showtv maliyeti kisin demiste iste tepki olarak yapmislar bilmemne falan filan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 gs maçının ilk yarısı bitti, show u bi açayım, ne var ne yok bakayım dedim. polat bizim memati yi alıp boğaz kenarına gitmiş. ulan eskiden elif i götürürdü. bu polatın sonu hiç iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 basimiza tas yagacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ya adam ''maden ocağına mı götürdüler abi seni '' dedi ya of ehauehuehas ayrıca o güllünün kolu ne öyle çok güldüm ya silmiş herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ne silmesi vucuduna yapisik kesin hehaeh, ssk primleri ve bagkur olayida iyiydi heheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar