Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tugay kerimoğlu

Aiko

Öne çıkan mesajlar

çok takdir ediyorum valla. örnek bi futbolcu.
yıllar öncesinde ilker yasinin şu meşhur bi videosu vardı. ond abile adam gibi laf eden tek kişi tugaydı. diğerleri saçmalıyordu konuşurken :D
(neden bu taraf ali? kaleci istedi valla :D o video işte)
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
maldini de hala oynuyor. kendine bakan adam oynar niye oynamasın. bakmayan adam da sergen gibi göbek yapar.

Maldini demisken aklima geldi, heh. Adamlar ailecek Milan'da oynuyor. Babasi uzun yillar oynadi zaten. Kendisi halen oynuyor, oglu da 7 yasinda ve 3 numarali formayi tasiyor. Tipki babasi be dedesi gibi. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
toggie said:
maldini de hala oynuyor. kendine bakan adam oynar niye oynamasın. bakmayan adam da sergen gibi göbek yapar.

Maldini demisken aklima geldi, heh. Adamlar ailecek Milan'da oynuyor. Babasi uzun yillar oynadi zaten. Kendisi halen oynuyor, oglu da 7 yasinda ve 3 numarali formayi tasiyor. Tipki babasi be dedesi gibi. :)

Kural 1:

iPhone'dan foruma mesaj yazılmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

oglu supermis ya. babasını biliyodum zaten de oglunun da futbola basladıgını yeni ogrendim. demek ki genlerinde var abi futbolculuk. allah vermis o yetenegi. bi de kendine bakmasını biliyo iste adam. 40 yasına gelmis hala milan gibi bi takımın defansında gorev yapabiliyor, helal olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...