Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tugay kerimoğlu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
libero var çok lazımsa. Defansın da gerisinde defansla kaleci arasında duran son adam olarak.

Ön libero oradan türetilme, ön libero olunca da işte defansın değil orta sahanın gerisinde oluyor son adam olarak rakip defansa kadar ilerlemeden önce
Mesaj tarihi:
rubrubbakidibakbak said:
Konuyla ilgisiz olacak ama bu önlibero denilen şey gerçekte yokmuş. Geçenler Güntekin Onay gösterdi FIFA'nın futbol sözlüğünü. Ön libero diye bir kavram yok.

fifa ne anlar futboldan ya
Mesaj tarihi:
çok takdir ediyorum valla. örnek bi futbolcu.
yıllar öncesinde ilker yasinin şu meşhur bi videosu vardı. ond abile adam gibi laf eden tek kişi tugaydı. diğerleri saçmalıyordu konuşurken :D
(neden bu taraf ali? kaleci istedi valla :D o video işte)
Mesaj tarihi:
toggie said:
maldini de hala oynuyor. kendine bakan adam oynar niye oynamasın. bakmayan adam da sergen gibi göbek yapar.

Maldini demisken aklima geldi, heh. Adamlar ailecek Milan'da oynuyor. Babasi uzun yillar oynadi zaten. Kendisi halen oynuyor, oglu da 7 yasinda ve 3 numarali formayi tasiyor. Tipki babasi be dedesi gibi. :)
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
toggie said:
maldini de hala oynuyor. kendine bakan adam oynar niye oynamasın. bakmayan adam da sergen gibi göbek yapar.

Maldini demisken aklima geldi, heh. Adamlar ailecek Milan'da oynuyor. Babasi uzun yillar oynadi zaten. Kendisi halen oynuyor, oglu da 7 yasinda ve 3 numarali formayi tasiyor. Tipki babasi be dedesi gibi. :)

Kural 1:

iPhone'dan foruma mesaj yazılmaz.
Mesaj tarihi:
oglu supermis ya. babasını biliyodum zaten de oglunun da futbola basladıgını yeni ogrendim. demek ki genlerinde var abi futbolculuk. allah vermis o yetenegi. bi de kendine bakmasını biliyo iste adam. 40 yasına gelmis hala milan gibi bi takımın defansında gorev yapabiliyor, helal olsun.
  • Yeni Oluştur...