Waqas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 said: Milas'ta zekat almaya kalkan heykeltıraş, öyle bir dolandırıldı ki... YeniŞafak'ın haberine göre, Milas'ta heykeltıraş ve ressam Nihat Karaca'ya yaklaşan iyi giyimli bir kişi Almanya'da yaşayan ablasının 1000 euro'luk zekatını kendisine vermek istediğini söyledi. "Zekatı YTL üzerinden vereceğim" diyen şahıs, aradaki 750 YTL farkı Karaca'dan istedi. 750 YTL'yi şahsa uzatan Karaca, adamın kaçması üzerine dolandırıldığını anladı. Polise başvuran Karaca "5 yıldır İstanbul'da yaşıyorum başıma böyle bir iş gelmedi. ANAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 AAUEHDJNAEJDAEUHDAEDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Penthesilea said: AAUEHDJNAEJDAEUHDAEDA +1 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ahuhau dünyanın en yüzeysel dolandırıcılığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Penthesilea said: AAUEHDJNAEJDAEUHDAEDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 loled Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ben sana 1 lira vericem ama once sen bana 5 lira ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Cok zeki bir milletiz ya harbi diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ahauhauhaha hakkaten çok zeki milletiz yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Öeah yazık, adam kitaptaki en eski numaralardan birine kurban gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 kovalasaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 çakaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 uzerinde 750 ytl ile mi geziyor mus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Waqas said: ANAN HAHAHAHA bu daha komik geldi bea hauhauhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 anlamasaymış bide. ne insanlar var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Yok anlamamış bence gazeteciler demiş dolandırıldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 nası yazış yahu boş yere zekat almayın çarpılırsınız demek isteyen salağın teki kasmış yazmak için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ben anlamadıjm... 1000€ verecek... ama YTL üzeridnen verecek.. fakat 750 YTL para istyeyecek... bu nasıl bir muhasebeleşmedir.. nasıl bir borç alacak bakiyesi ilişkisidir? kuru kaçtan almışlar? o 750 YTL fark nerden çıktı? çok olpa bir haber.. aynı zamanda haberde geçen mesajlardan biri "kanımca" şudur ki; "heykel traş, ressam, vs gibi günaha davetkar güzel sanatlar üzerine çalışıyoranız aç kalırsınız bu müslüman toplum sizi dışlar kötülüğe yönelirsiniz" haberi ayzan kurumun adına bakınca böyle de bir saptama yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Zevk almaya çalıştı çarpıldı diye okudum başlığı OMFG oldum bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ingiltere'de sacma sapan dolandiricilik donuyor. Mesela Ev, oda kira ilanlari olan bir site var. Bakiyorsun ilanlara, adamlar evin fotografini koyuyor, bilgiler veriyor falan, secim ariyorsun adami bulusma ayarliyorsun evi gormek icin. Bazilari boyle Londra'nin en iyi yerlerinde digerlerine gore gayet ucuza ilan veriyor, evin fotograflari bolumunede 5 yildizli hotel odalarinin fotografini yada boyle celebrity evleri fotografini koyuyor. Sonra kontak kurarsan sey diyor: "ben sehir disindayim, arada ugruyorum londra'ya evi istiyorsan 900 pound deposit vermen lazim. Western Union yada Money Gram ile yolla, parayi alinca gelip evi gezdireyim." Diyorsun ki "ulan buna dusen var mi acaba" Onlarca insan dusuyor ya, forumlara bakiyorum 800 pound, 900 pound yolluyor mallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ginaly said: ahuhau dünyanın en yüzeysel dolandırıcılığı. ben de daha akıllıca bi plan falan bekliyordum, çok basit olmuş. biz taso değiş tokuşunda yaparıdk bunları sdfgsdgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 kesin o 750 lira ile 9 günlük tatilde yetecek kadar şarap stoklamaya gidiyordu üstad olay sırasında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 benim anlamadığım herif takım elbiseyle mi koştu. olmaz lan koşulmaz ceket pantalon çok rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar