Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 PvE için oynayacaksan bence pek yeltenmesen daha iyi olur. PvP çünkü oyunun olayı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xolid Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 pvp de dengeler nasıl bi charın diğer charlara eziciği üstünlüğü wrmı yoksa skill mi konuşuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Üstünlük sahibi hiç bir char yok şu anda, herşey dengeli yani. 1v1 pvp zaten yok, olay RvR. Takım çalışmasına bakıyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 suan kim nederse desin order vs dest da orderin bayik bi ustunlugu var ...lvl 20yim bu lvla kadar olani soluyorum adamlarda %99 heal tank var spell atmaktan elim yoruluo oyunda bossu(hero die tabir edilen yaratiklari) keserken bu kadar spell atmiyorum ole diyim..order tank ac healer bi arkadas bul olmuosun kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Bunu diyorsun da, black orclar arkasında healer bile olmadan 2 dps i tutabiliyor benim gördüğüm kadarıyla; healer varken de tüm takımın dengesini bozuyor en az bi 20 saniye boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 ben rp baya kastim bol bol senaryo girdim 1000kerede 10kere anca heallemisimdir ama daldigim orderin heallemedigi yok ya healer var yada %99 kendinde heal var bayio birakimo bazen mousu yani sinirden olmuo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xolid Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 tşkler cvplar için bide oyunu adam gibi oynayabilmek için gereken sistemi yazarmısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 zorla healer actiricaklar, yeter artik lazer show yapan shamanlardan fenalik geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Abi zaten t1 ve t2 çekilmezki :P Ne bileyim Heal reduce yok disarm yok silence yok stun yok resist yok. Casterlar ve healerlar öttürüyor t1 ve t2 de. sonrasındada kaçacak delik ararlar :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Bu arada PvE olarakta baya güzel. WoW daki gibi; Git bana şundan 10-15 tane getir diyip o 10-15 tane şey için 40-50 yaratık kesmene gerek yok. En fazla 3-4 birşey istiyoronun içinde gene 3-4 birşey kesmen yetiyor. Ayrıca haritadada işaretliyor görevi. Basit, eğlenceli. Zaten RvRde söylendği gibi baya baya eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 benim rahatsız olduğum ve ilerde fixleneceğini/değiştirileceğini umduğum birkaç nokta var. Öncelikle karakter animasyonları çok akıcı değil bu bana biraz rahatsızlık veriyor. Yani melee karakterin melee swing i çok ağır/hantal (animasyon olarak), spell animasyonları buglanıyor bazen. Spell pushback gene animasyon olarak bug lı. interrupt ediliyorsunuz ama spell i tamamlıyor gözüküyor halbuki pushback olduğundan animasyon saçmalıyor. Bunlar genel olarak çok etkilemiyor gibi gözüksede RvR sırasında oyuna konsantre olmanızı engelliyor ve RvR deneyiminizi değiştiriyor. Çok lagde oynamaya alışmak gibi. Hatta bu verdiğim örnekler lagde olduğunuz izlenimini veriyor. Ayrıca melee combat cidden canımı sıktı. Marauder olarak oynadım. Zaten koşuşturmaca olan melee combat sırasında birde kendi tarafınızdaki adamlar tarafından engellenmeniz sinir bozucu. Karakterlerin içinden geçme olayını yapmamışlar combat sırasında bu bana rahatsızlık verdi. Oynadığınız karakter üzerinde tam bir kontrol sağlayamıyorsunuz bu yüzden. Yani combattan kaçacaksın mesela kaçamıyorsun birileri senin yolunu blokluyor deli oluyorsun ondan sonra. Yada tam tersi adam kovalarken. Onun dışında esasında RvR sistemi, scenario lar (Tier 2 hariç. nefret ettim tüm Tier 2 Scenariolardan), oyun RvR tabanlı olduğu için PvE sinin çok gelişmeyeceği ortada olmasına rağmen quest sistemi, leveling sistemi gayet güzel. Kısacası sistem olarak oturmuş diyebilirim. İlk başlarda rahatsız olduğum bu konularada açıklık gelirse iyi olur kendi açımdan. Son olarak oyuna FPS ve Latency bar özelliği koymayan oyun yapımcısının aklını karışlıyım ya arkadaş. hadi FPS neysede adam gibi bir latency bar olmaması cidden sinir bozucu. Kendi bağlantım mı kötü yoksa server mı lagli yoksa bilgisayar lagimi anlayamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 WH patlamaz. wotlk patlar wh patlamaz öyle diyim :) çıktığından beri wow oynarım, ve hala sorsalar wow çok iyi oyun derim. ama war şu anda daha iyi. tabii RvR dengesini nasıl sağlayacaklar onu bilemiyorum. çoook fazla dest var order olarak birşey yapmak için oralardan buralardan adam toplaman gerekiyo, ki aldığın yerler 10dk sonra geri alınıyo irenç :) ama order ftw o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 oyunu oynadım zevkli şeyleri var; quest areayı göstermesi, questlerindeki akıcılık, PvP tabanlı oluşu (pvp sevmem ayrıca) ama oyunda gerçekten çok fazla animasyon bugı var. AOC dan alışan arkadaşlar paralarının karşılığının bu olduğunu düşünebilir, ben öyle düşünmüyorum. Bu oyun kaç aydır test ediliyor bu bugları görmemeleri imkansız, muhtemelen release edip para kazanıp bug düzeltilecek; öylede oldu. Sanırım 2 aya kadar fazla bugı kalmaz oyunun. Oyun dinamiği olarak PVP oyunu olduğunu gözledim, sizi 2. lvl dan PVP arenaya gönderiyor ama Guild wars oynamış biri olarak kesinlikle GW çok daha kaliteli bir oyundu. Bazıları wow la karşılaştırmış wow ile karşılaştırmaya bile değmez şu anda; quest sistemi lore wowda çok daha güçlü bence. Bunlar benim fikirlerim oyunu alacaklara farklı bi açıdan yaklaşmaları için söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 oktayca said: oyunu oynadım zevkli şeyleri var quest areayı göstermesi questlerindeki akıcılık PvP tabanlı oluşu (pvp sevmem ayrıca) ama oyunda gerçekten çok fazla animasyon bugı var AOC dan alışan arkadaşlar paralarının karşılığının bu olduğunu düşünebilir ben öyle düşünmüyorum bu oyun kaç aydır test ediliyor bu bugları görmemeleri imkansız muhtemelen release edip para kazanıp bug düzeltilecek öylede oldu sanırım 2 aya kadar fazla bugı kalmaz oyunun, oyun dinamiği olarak PVP oyunu olduğunu gözledim sizi 2. lvl dan PVP arenaya gönderiyor ama Guild wars oynamış biri olarak kesinlikle GW çok daha kaliteli bir oyundu bazıları wow la karşılaştırmış wow ile karşılaştırmaya bile değmez şu anda, quest sistemi lore wowda çok daha güçlü bence bunlar benim fikirlerim oyunu alacaklara farklı bi açıdan yaklaşmaları için söyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Jadelith said: oktayca said: oyunu oynadım zevkli şeyleri var quest areayı göstermesi questlerindeki akıcılık PvP tabanlı oluşu (pvp sevmem ayrıca) ama oyunda gerçekten çok fazla animasyon bugı var AOC dan alışan arkadaşlar paralarının karşılığının bu olduğunu düşünebilir ben öyle düşünmüyorum bu oyun kaç aydır test ediliyor bu bugları görmemeleri imkansız muhtemelen release edip para kazanıp bug düzeltilecek öylede oldu sanırım 2 aya kadar fazla bugı kalmaz oyunun, oyun dinamiği olarak PVP oyunu olduğunu gözledim sizi 2. lvl dan PVP arenaya gönderiyor ama Guild wars oynamış biri olarak kesinlikle GW çok daha kaliteli bir oyundu bazıları wow la karşılaştırmış wow ile karşılaştırmaya bile değmez şu anda, quest sistemi lore wowda çok daha güçlü bence bunlar benim fikirlerim oyunu alacaklara farklı bi açıdan yaklaşmaları için söyledim. dur anlayamamışsın editleyeyim mesajı, ne bileyim edebiyat öğretmeni olduğunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 valla ben aoc ye göre çok daha fazla zevk alıyorum. tek sıkıcı yanı her zaman ki gibi orderların ezilmesi.(bende orderım)ve bana göre order classlar ile des classlar arasında biraz dengesizlik var gibi. ama sayı olarak desler cok abartı olmasa yinede bunlar görmezden gelinebilir:) kalabalık olduklarından her serverda orderlar icin rvr biraz zevksizleşiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 haha edebiyat öğretmeni değilim de, forumda yazı yazarken noktalama işareti kullanılmaması göz sağlığı için iyi olmuyo :P bide paragraf kullanımı. okuması baya zorlaşıyo bu ikisini kullanmazsan o yüzden espiri yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 bi an edebiyat öğretmenim foruma summonlandı sandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Oyunu sistem olarak çok beğendim. Diğer arkadaşlarında belirttiği gibi quest sistemi harika olmuş. Questin yerini bulmak ve bitirmek işkence olmuyor. Quest item toplamak üzerine dahi olsa 10 item isityorsa 10 yaratık kesmen yetiyor. PvP ve RvR'sien zaten laf yok. Bence WoW'da bir türlü gelemeyen denge en sonunda gelmiş. Tabi WoW'dan shadow priest gibi karakterlerle oynamış oyuncular bir süre zorluk yaşayacak :) Bunlar genel olarak oyunun beğendiğim tarafları. Oyunda sistem olarak beğenmediğim iki şey var. Oyuna login olurken ve oyunu açarken çok yavaş açılması. WoW'la karşılaştırılınca çok sıkıcı gözüküyor. Craft skillerinin de tekrar gözden geçirilmesi gerektiğine inanıyorum. Birbirleine en azından kasarken muhtaç olmamaları gerekir. Buglara gelirsek ilk olarak oyun çok buglı. Bunlardan şu sıralar(rankım dolayısıyla) en çok sinir eden ödüldüğümüz zaman en yakın reslenme yerine değilde bir öncekinde çıkarması(sadece tek bir yerde yaptı). Dün Troll Countryde iki kere başıma geldi. Biraz sinir bozucu bir durum. İkincisi de grafik sistemi düzgün olarak yapılamamış sanırım. Grafiksel bozulmalar çok oluyor. Kesinlikle geliştirilmesi lazım. Son olarak(gerçi bunu sevmediğimi söyleyemeyeceğim) savagery(yanlış yazmış olabilirim) topladığınız itemlar, vendorda aynı isim altında satılan itemlardan daha pahalıya satılabiliyor. Örnek olarak cloud water vendorda 5c'ye satılırken sizin topladığınızı 25c'ye satabilirsiniz :D Nerf yemeden binek parasını çıkarmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 AOC oynayıp 1 hafta içinde insanların patır patır bıraktığını gördükten sonra, buna başlarkende tereddüt içindeydim. Fakat şuan başından kalkamıyorum. Bir mmorpg bu kadar güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Teşekkürler ya yorumlar için ben de bunun gazıyla bir bilgisayar bir warhammer almak istiyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Oyun kesinllikle PvP seven oyuncu grubu için biçilmiş kaftan. Sürekli RvR yaparak levellanabiliyor karakter. DAoC' ta yaptıkları hataları aldılkları eleştrileri dinleyerek düzeltmişler diye görüyorum. DAoC bugune kadar hala en çok beğendiğim -Atlantise kadar- MMORPG idi. Burda ise daha çok beğendiğim şeyler oldu. WoW' u saymıyorum bin basar bu oyun. İlk levellardan itibaren Scenario olayı ile RvR' de Counter Strike mantıklı oyunlarla sırf RvR yaparak da lEvel kasılabilmesi oyunu özellikle lev el kasmayı inanılmaz eğlenceli hale getirmiş. Bunun yanında Public Questler de belli bir alanda o alana giren herkeszin istediği yerinden bir guruba veya guide vs. bağlı olmadan serbestce katıldığı questler de level almak, quest yapmak için hatta dungeon mantığında yaratık kesmek için bir grup bulma için zaman kaybını önleyerek level atlamayı sağlıyor. Bütün gününü oyuna veremicek akşamdan akşama bir saat oyun oynayıp zevk almak isteyenler için özellikle süper bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 pvp hastası olarak sanırım buna geçiceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 pvp hastası insanın bunu oynadıktan sonra wow'a dönebileceğini pek sanmam doğrusu, bana olanı söylüyorum. yüksek beklentilerim vardı, hepsini karşıladı ki nadir bir olay benim açımdan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ben açıkçası Sam bu kadar pozitif yaklaştığı için şaşkınlık içerisinde kaldım ne diyeyim haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar