Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Sivasspor-Fenerbahçe - 26.09.2008 -

sexdrugsrocknroll

Öne çıkan mesajlar

nocom said:
toggie said:
su kazım denen pislik adamın yaptıgı terbiyesizliklere birinin dur demesi lazım.

naptı ? takip ediyorum derken teyzemlerdeydık, tv de ust yazıda skor yazıodu, en son 1-0 dı. macı ızlemedım.

yaptıgı hareketin sertligi bir yana, arkasından itiraz etmesi zaten bi rezillik. hadi onu da gectim az once ntvspor'da reportajdaydı pozisyondaki hayrettin. hem yaptıgı sertlikten dert yandı, hem de "mactan sonra yanına bile ben gittim ve beni eliyle itti" falan dedi. ne zannediyo kendini anlamadım, daha turkiye'ye geleli 1 sene ancak olmus, nedir yani bu havalar.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşım 1. sayfadan itibaren bi mesajlarını tart bakalım sivas gol atana kadar değersiz msglar atıosun sonra 360 derece dönerek(nasıl becerıosan) abuk subuk msglar atıosun cacık olmaz falan bunlar provokeye girer yorum yapıosun saygı kuralları çerçevesinde yap asıl içinde bişiler takılı kalan belli oluyor aferin devam et böle.
Sosyal ağlarda paylaş

fenerbahçede sapansaçma şeyler oluyor. gerçekten. alex takımı bir kişi eksik oynattı. hadi diyelim ki sahada tuttun rakip kalene gelemiyor. zaten tek forvet oynuyorsun alex de yok nasıl gol atacaksın? sivas ataklarını kesen sayılı adamlardan maldonadoyu çıkarıp semihi sokmak da ayrı bir komediydi. ileri top taşınamazken 2 forvetle ne iş yapıyorlar. fener 3 kişi düştü. sonra uğur boral ve burak girdi oyuna. onların da ayağına top deymedi sanırım. yani 2. yarıda sivas golünden sonra kafadan 5 kişiyi sil.

güizaya ayrıca değinmek istedim. güiza ayrı bir komediydi bugün. biri biraz havadan top atınca top sırtına çarptı, topuğuna çarpıp rakibe pas attı, ceza sahasında sağından gelen topa sağ ayağını uzatmaya çalışıp (sol ayağıyla kontrol etmesi gerekirken) topu ıskaladı...

cidden fenere bir reform gerekiyor. yönetim ve teknikheyet baabında
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
bLackcha0s said:
Sivas sezonun en rahat maçını oynayacak. Yedek ağırlıklı bi kadroyla çıkacaktır.Başarılar.

so sori :/

Son 15 dakikada kazandılar diye en rahat maçlarını mı çıkarmış oldular, mantık biraz, objektiflik falan :)

En son lisede yapardık biz bunları galiba. "GS yenilcek" falan diye atarsın ortaya, yenilirse ben demiştimler, yenerse "banane olm Sivaslı mıyım" tarzı. Nostalji.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
bLackcha0s said:
bLackcha0s said:
Sivas sezonun en rahat maçını oynayacak. Yedek ağırlıklı bi kadroyla çıkacaktır.Başarılar.

so sori :/

Son 15 dakikada kazandılar diye en rahat maçlarını mı çıkarmış oldular, mantık biraz, objektiflik falan :)

En son lisede yapardık biz bunları galiba. "GS yenilcek" falan diye atarsın ortaya, yenilirse ben demiştimler, yenerse "banane olm Sivaslı mıyım" tarzı. Nostalji.

sonuç 5 hafta da 3 yenilgi. fenerli olmayanların yazılarını eleştireceğinize , kendinizi eleştirmenin zamanı geldide geçiyor.

ispanyol bir td ile süper ligte 5 haftada 6 puan toplayarak, 4 sene önce beşiktaşın topladığı 2 puanı geçip yeni bir rekora daha imza attınız.

başarılarınızın devamını dileriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece maç hakkında yapılan "Sivas rahat kazanır"dan ibaret olan sığ bir yorum var, hem onun pek doğru olmadığını belirttim, hem de ona "ben demiştim" demenin ne kadar mantıklı olduğunu sorguladım. Bu yani.

Onun dışında attığım mesajda "süper oynadık şanssızdık" gibi bir ifade göremiyorum yani, yine yenildik evet. Şampiyonlar Ligi'nde de gidişat iyi değil evet. Daha beşinci hafta, umarız düzelir demekten başka elimizden bişey gelse yaparız da, malesef. Onun için siz de birbirinizi kollamayı ve tüpçünün Anti-FB yaklaşımını bir kenara bırakmalısınız belki.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Sadece maç hakkında yapılan "Sivas rahat kazanır"dan ibaret olan sığ bir yorum var, hem onun pek doğru olmadığını belirttim, hem de ona "ben demiştim" demenin ne kadar mantıklı olduğunu sorguladım. Bu yani.

bu kısmına bende katılıyorum. ama insanların yorumları yada düşünceleri fb nin şu anki durumunu değiştirmiyor. arkadaş sivasın rahat kazanacağını düşünmüş olabilir, başkası fener rahat kazanır demiş. sorun fenerin ne yaptığı, insanların ne düşündüğü değil.

ben anti-fb ci olsam nolacak, olmasam nolacak baggio ?

fenerin şu an ki durumu ortada ...
Sosyal ağlarda paylaş

Adam topa vururken Rıdvan oldum zaten daha, "gol olur" -> gol. Adama antrenmanda açmazlar öyle top maşallah.

Savunmanın hali iyi değil. Adamlar bi atak yapıyo ortadaki adama 2 kişi birden basıyo gereksiz, bakıyosun sağdan boş adam gelmiş Carlos ona koşmaya çalışıyo ama yeterince hızlı değil. O orta yapıyo bakıyosun soldan da boş adam geliyomuş meğer. Noluyo ya?

Düşününce orta sahayla forvetin hali iyi mi sanki, onlar da değil. Hayırlısı :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...