Barbekü Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 bu CE ye özel yüzler nasıl alınıyo bilen varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Mailına geliyor üstünü boyuyan adamlara gidip promotional item slotuna yerleştiriyorsun ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Yüzü taktın mı bir daha çıkaramıyorsun ama o yüzden benim yaptıım hatayı yapıp dikkatli seçim yapın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Ben memnunum CE yüzümden. Warpaint gibi oldu hehe WitchElflerinki pek güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Benimki de şöyle, memnunum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Abso geçen gördüm oyunda senin charı. Herkes çok güzel çok taş felan diye yazıyodu forumda. Yüzündeki scarı görünce bumuymuş dedim :D O ne abi ya. Çok kötü duruyo cidden. Sağlam tokat yemiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Xaenin said: Benimki de şöyle, memnunum ben de. tipe gel ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 CE yüzlerini beğenmedim. goblin shamanımın suratını üçgen suratlardan yaptım, karşıma kare surat çıktı CE için. açtığım empire mage'ine iskelet maske düştü. dwarfa bira kutulu sakal çıktı vs... keşke bir iki farklı seçenek olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Chaos karakterinki çok güzel ama saçların arkasında kalması üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 benim warrior-priestime kurukafa maskesi vermişler cok hosuma gitti:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar