Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Dye making / Boya yapımı Boya yapımı için gereken malzemeler 1. Dye container (merchantlardan alınabiliyor) 2. Dye Pigment (cultivation ile yapılabiliyor ama critical bir üretim yani şansı çok düşük) 3. Fixer (bunu da merchantlar satıyor) 4. Su vb şeyler Dye pigmentleri cultivation ile elde etmek için critical yapmanız lazım üretiminde yani öyle seedi aldım ektim çıktı çok çok düşük şanslı birşey. Şu ana kadar Dye pigmente dönüşebilen seedlerin listesi aşağıda. Bunlardan birini düşürmeniz durumunda size gereken bu seedi cultivation yapma aşamasında en kaliteli soil (toprak) ile besleyip, en kaliteki su ekleyip en sonundada en kaliteli nutrient ile desteklemeniz lazım ki Critical olma ve dye pigment oluşturma şansı olsun. Bu en kaliteli itemlar genelde PQ çantalarından çıkıyor. Ama yanılmıyorsam diğer gather meslekleri de bunları üretebiliyor. Dappled Fush Spore --> Honeycomb Extract (Yellow) Brown Shorenuts Seed --> Honeycomb Extract (Yellow) Sallow Redvine Seed --> Resinous Brown Extract (Brown) Moldering Twigfester Spore --> Resinous Brown Extract (Brown) Smooth-Shelled Chev's Needle Seed --> Verdant Leaf Extract (Green) purple - confirmed blue - confirmed red - confirmed black - ? white - ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 yapılan boyalar tek kullanımlık mı yoksa bol bol kullanabiliyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Henüz yapmadım ama çok okudum :) Tek kullanımlık olması lazım kanımca. Ayrıca bu LvLda crafted boya kullanırmıyım onu da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Absolut said: Henüz yapmadım ama çok okudum :) Tek kullanımlık olması lazım kanımca. Ayrıca bu LvLda crafted boya kullanırmıyım onu da bilmiyorum. mudur yav fasion tvdeki gibi charın var birde pembeye boyadın mı tamamdır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Title olmuş fashionable zaten :) 100 keremi ne boyayınca oluyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 siyah yokmu yav? uo geliyo akla black dye dedinmi :e Absolut said: Title olmuş fashionable zaten :) 100 keremi ne boyayınca oluyormuş :) hahah süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 hoca dye görünce ultima online geldi aklıma lan. gelsem benim pelerini siyaha boyar mısın yav? ha bi de pls lordum 10k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 zımbaladım bunu arayan kolay bulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Lol herşeye bir title var zaten, dün gruba mı ne girdim cırt friendly title'ı mı ne verdi çok güldüm =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 da Scrapper benim title. CE özel pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 da Enayi olsa da olurmus =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Şimdi ben bu CE'ye özel head itemi taktım bnm chara. Böle Illidian gibi göz bağı. Fakat siödi shadowmantle giyince. Gözleri ile birlikte burnu ağzı flaanda kapandı garip oldu :D Bu CE itemini nasıl çıkarcam geriye. Dye yapılan windowdan yapılıodu burdan sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 CE ile gelen eklemeler çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Absolut said: CE ile gelen eklemeler çıkmıyor. Offf diyorum o zaman. Shadow Warrior karakter ama ağzı burnu gözleri kapalı kmik duruyor yani :) Çıkabilse çok iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 ben lvl8 im cultivation 126 apothecary 125 ama yeşilden başka renk görmedim sarı falan hak getire skill cap kaç ki nerden düşüyo bunlar (sarı vs.) tahminen dye yapmak için de boyayı elde ettikten sonra da pq dan en az 4 yeşil çanta kapmak lazım soil vs için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2008 Herşeyiniz kaliteli malzeme olsa dahi pigmenti yapmak şansa bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 progamer said: Offf diyorum o zaman. Shadow Warrior karakter ama ağzı burnu gözleri kapalı kmik duruyor yani :) Çıkabilse çok iyi olurdu. eger cok kotu gorunuyorsa helmi kapatmayi dene istersen. p'ye basinca cikan karakter ekraninda sol ustte bi kutucuk olmasi lazim, ona tiklayip helm grafiklerini kapatabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Abicim çicek yetiştirmek ne ya, orda gidip troll dövüyorsunuz, ben chosen'ım, roaaar, yakarım yıkarım diosunuz, sonra gidip papatya yetiştiriyorsunuz. Marijuana falan olsa belki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 İçimizdeki Heidi bizi hayatta tutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Absolut said: İçimizdeki Heidi bizi hayatta tutuyor. Şşşşt... yaşı belli ediyosun abi. Heidi ne ki içimize nasıl girmiş? Bi tür healing potion mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 hayiidii haaayiidiiiii diye şarkı vardı. nasıldı gerisi o şarkının bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Tekrarlarını izlemiştim ben 1-2 sene önce 15-16 yaşlarındayken de :D o haydiii haydiiii kısmından sonra almanca bişeyler vardı sanırım, dur bulucam şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Gangren said: Abicim çicek yetiştirmek ne ya, orda gidip troll dövüyorsunuz, ben chosen'ım, roaaar, yakarım yıkarım diosunuz, sonra gidip papatya yetiştiriyorsunuz. Marijuana falan olsa belki :p abicim işi bilmiyorsun ne papatyası. yetıstırsene maruana flan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Heidi, Heidi! Deine Welt sind die Berge, Heidi, Heidi! Denn hier oben bist du zuhaus Hahahaha buymuş şarkının devamı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar