Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 offf o kaleyi görünce lego oynayasım geldi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 MrMarvelous said: Hiç biri bunu geçemez fotoşop bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 tekerleklerden belli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 oha birebir yapmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Evdekiler laf etmese oturup hala uğraşırım valla, yemişim sevgiliyi de kızı da. İşin acı tarafı ben ufacık kaleleri 2-3 saatte anca yaparken millet neler yapmış, gemi efsane hele :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 GwindonSurion said: MrMarvelous said: Hiç biri bunu geçemez fotoşop bu Hayır, Volvo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 cidden harika olmuş, helal olsun. adamların boş işleri bile bizimkilerden farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 bayağı başarılı olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Hayır photoshop değil, gerçek o araba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 valla arabanın daha yakından fotosu yoksa "fotoşoptur bu" diyeceğim ben de ama diğer legolara ciddi rep verdim. escher eserleri & uçak gemisini yapanların da elini sıkmak isterdim doğru. ezelden beri hayranım böyle insanlara, hayran kalacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Lego ezmode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Sam said: valla arabanın daha yakından fotosu yoksa "fotoşoptur bu" diyeceğim ben de ama diğer legolara ciddi rep verdim. escher eserleri & uçak gemisini yapanların da elini sıkmak isterdim doğru. ezelden beri hayranım böyle insanlara, hayran kalacağım. buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 çok net feyk bu feyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 arabanın tamponları falan parlamıyor, legodan olsa diğer yerleri parlarken orada parlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 throne_eins_meister said: Japonyada çok var böyle insanlar Ki özel saygı duyarım ben bunlara Birisi evinin garajında 10 metrelik Mecha yapmıştı (Land Walker diye aratabilirsiniz) Türkiye'nin geri kalmışlığının kanıtı nedir derseniz bu tür insanların azlığını/yokluğunu gösteririm +1 yahu adam gibi hobisi olan yok ülkede. herkes de bi çene bi çene.. adam haftada 2-3gün spor yapmaz, hadi parası yok koşmaya da gitmez. hadi legodan yapamıyor. lego pahalı ama tutkal+kağıttan veya kilden heykel de yapmaz.. ne biliym pul toplamaz, farklı bir çalışma arayışına girmez, kapatır kendisini dünyaya.. e şimdi, kendini sadece işe vermiş.. kalanını karısına, sevgilisine (aslında kızın çenesine adamış korkudan) adamış.. kendine ait bir yaşamı var mı? yok.. ah al sana tam bi nolifer.. günün 16/24 saatini başkaları için yaşayıp 8/24 uyuyorsa feci, allah korusun, tahtaya üç kere vur falan.. neyse ki millet böyle şeyleri gördükçe özeniyor da bişilere merak sarıyor... diğer taraftan araç photoshop değil, önünde zaten legoland yazıyor.. legoland'lerdeki volvo driving school eğlence hedeleri için yapılmış bişi.. nette daha bi sürü fotosu var zaten. güzel bir reklam olmuş ama. dikkat çekici gerçekten http://www.seriouswheels.com/cars/top-2004-Volvo-XC90-LEGO-Replica.htm nette daha bi sürü bilgisi var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 gercek o arac fake falan değil. zor olan ne gorseniz fake diyosunuz, bide üstüne "şurası parlar burası soner" gibi garip şeyler soyluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Fake make değil kardeşim, azıcık araştırın bari be bi fake demeden önce... http://www.seriouswheels.com/cars/top-2004-Volvo-XC90-LEGO-Replica.htm allah allah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 e lastikler gerçek olumca uzaktan feyk gibi duruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 belki legodan olunca ağırlığı kaldıramıyordur lastikler. veya kendi tekerlekleir sürünte ittirebilmek istemişelrdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 yok o araç büyük ihtimalle clay modeldir. üstüne yapıştırılmıştır legolar falan... tekerleklerin işlevselliğinin olması da kolay taşımak için aracı, zaten ordaki fotolara dikkat ederseniz lastikler kirlenmiş, büyük ihtimalle yerleştirirken oldu o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Hobi edinmek kadar guzel bir sey yoktur. Bilgisayar'in rolu olmadigi duzenli bir hobim yok ama cok ozenirim olanlara, denedim bayagi ama duzenli olmadi.. Yani hobisi olanlara isi gucu yok demek kadar komik bir sey yok. Yani bunlari yapmayi, isi gucu olmamaya baglamak da guzel bir hobi olmali. Burada ki bir cok kisinin hobisi oyun oynamak, forumda takilmak, o adaminda hobisi o. Ha nasil her oyun oynayan forumda takilan no lifer degilse, her hobisi olanda no lifer olmuyor. Ikisinide abartmamak gerek tabii.. Yani ornegin bir mmorpg de bir karakterinizle oynamaya ayirdiginiz zamani bu tip islere ayirsaniz legodan ev yaparsiniz.. Ha sizi sarmaz ayri mesele.. Ama bu adami sarmis. Bos zamanlari hobilerle degerlendirmek cok onemlidir. Legodan ev yapmak, oyun oynamak, forumda takilmak, kisa film yapmak vs vs.. Hepsi hobi ve onemli, insani rahatlatir gunluk yasamin stressinden uzaklastirir, zaman zaman yaraticiligi arttirir. Ama denge her zaman onemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 mulgear6 said: gemiye? Gemide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 araba feyk gemi süper 300 spartalı link bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Baggio said: throne_eins_meister said: Türkiye'nin geri kalmışlığının kanıtı nedir derseniz bu tür insanların azlığını/yokluğunu gösteririm Bilgi olmadan çıkarımlar, genellemeler yapmak da büyük bir geri kalmışlık sebebidir fakat. Amerika'da 80$ olan legoları, Lego Türkiye distribütörü Adore Oyuncak 380 YTL'den satmaya çalışırsa, Haribo alır gibi poşetleyip tarttırıp parça alma imkanı sunan Lego Shop'lardan da hiç açmazsa, böyle insan falan göremezsiniz Türkiye'de. "Oxford vardı da biz mi gitmedik" yani biraz o konular, basitçe baktığınız gibi değil. bu lego shoplardan hangi ulkelerde var? mesela almanya'da varsa işime yarayabilir. eskiden benim de legolarım vardı baya, öyle devasa degil ama kendi çapımda eğlenecek şekilde, ama bir kısmı kayboldu kamyon veya araba tarzı olanlar da parçalanınca pek iş görmez oldu. hala duruyo gerçi çogu. neyse böyle işte... hangi ulkelerde bulunur, sanıyorum ki buyuk ulkelerde vardır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 gemi yüzmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar