Absolut Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Eric bi cinnet geçirip bütün kasabayı toptan temizlese o da rahatlasa biz de rahatlasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 jason panter spo abi jason kitapta panter olmuyo muydu? amma uzadı be edit: ağır spo ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 aquila said: marney just puked a bitch out. Bu bide Eric'in fatality'si iyiydi baya asdfas Cystein said: jason panter spo abi jason kitapta panter olmuyo muydu? amma uzadı be edit: ağır spo ona göre Kitapta ısırdıklarında oluyordu panter ama tam panter olmuyordu. Böyle yarı insan yarı panterimsi bişiy oluyordu. Fakat pek kitaba göre gitmiyorlar yani. Mesela kitapta Eric hafızasını geri kazandığı zaman bu sefer de Sookie'nin yanında kaldığı zamanki kısmı unutuyordu. Sookie sölemiyodu buna bi süre fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Eric Lafayette elele, daha iyi bölümlere... Canım benimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 ben de şimdi izledim. fena değildi. eric böyle daha iyi ya. duygusal eric çok baymıştı. lafayette düzeliyor biraz sanırım. o garip arkadaşı da bişiler yapıyor filan. az aksiyon geldi gbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=xZknHYmRIVU diyip biraz lafayette'den uzaklaştırmak istedim konuyu. bi de öpüyolar birbirlerini, off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 hell yeah cesika! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ÇİFTE DAVULLAR ÇALINSIN! OBAREY TARA ÖLDÜ SONUNDA BE. Russel Edgington geri gelecek, Peder Newlin de vampir olmuş. Oh be. Nan Flanagan'a üzüldüm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 kaçıncı bölümde oldu ona göre başlim tekrar izlemeye dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 4üncü sezonun 12. bölümü ve finali, bugün çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Aket-Atum said: ÇİFTE DAVULLAR ÇALINSIN! OBAREY TARA ÖLDÜ SONUNDA BE. Russel Edgington geri gelecek, Peder Newlin de vampir olmuş. Oh be. Nan Flanagan'a üzüldüm ama. YES BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Aket-Atum said: ÇİFTE DAVULLAR ÇALINSIN! OBAREY TARA ÖLDÜ SONUNDA BE. Russel Edgington geri gelecek, Peder Newlin de vampir olmuş. Oh be. Nan Flanagan'a üzüldüm ama. yaaaayy:D öte yandan oğlanlar sookienin yardım çağrısını duyup gelip gider ayak tarayı vampir yaparlarsa??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Ağzını hayra aç abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 yubbbii sonundaaaa nalları dikti bitch :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Bu böyle olmayacak diyip bence herkesi öldürselerdi.. suki kendi kafasına sıksaydı, erikle bill beraber kazıklara atlasalardı. ABİ ŞU BÖLÜMDE NELER OLDU ALLAHIM YARABBIM. BU NASIL GERZEK BİR SENARYODUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Meme ölüm her şey vardı hell yeah! Tarayı vampire yaparlarsa şaşırmam russell ve peder geliyor ahaha feci bölümdü ya :) birde jessica biraz daha açılsaydı ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 gumbur gumbur bitti lan sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 sezon finaliymiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 abi dizi yeni başladı ne zaman bitti lan sezon sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 3 ay once basladi, dun bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 şu dizinin ilk sezon hani heyecanlıydı falan ama son bölümlerde sookie'nin sağa sola yaslatması harici herhangi bir işlevi oldu mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 ilk 2 bölümü izleyip bırakmıştım.finali izlyim birşey kaybettiğimi sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 kitapda durum nedir tara ile ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 hamile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 yok artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar