Wispy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Şu promo posterlerini nasıl düşünüyorlar ya. FMl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 artık tekrar başlasın giriş videosunu izlemek istiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2010 evet gelsin ozledik. posterler super :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 http://i42.tinypic.com/rtfjeo.jpg Waiting Sucks... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Bu dizi güzelmi ya bi turlu emin olamıyorum baslamak için. Yani supernatural fringe havasında falanmı yoksa twilight gibi mi genel konu olarak. Kısacası o kadar GB DW etmeye degermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 twilight ile hiç alakası yok canım. fringe tarzı falan diyemeyiz pek. kendilerini insanlara göstermiş ve onların arasında yaşamaya çalışan vampirler işte. oyunculuk iyi, konu iyi yapım kaliteli kesinlikle. izle 2-3 bölüm seversin zaten. böyle gençlik dizisi tadında değil yani. baya baya seks, kan, vahşet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 İlk bölümü indiriyorum bakalım bi izliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 mani said: twilight ile hiç alakası yok canım. fringe tarzı falan diyemeyiz pek. kendilerini insanlara göstermiş ve onların arasında yaşamaya çalışan vampirler işte. oyunculuk iyi, konu iyi yapım kaliteli kesinlikle. izle 2-3 bölüm seversin zaten. böyle gençlik dizisi tadında değil yani. baya baya seks, kan, vahşet var. Spartacus'ten sonra biz sex mi görmüşüz dizilerde dedim tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Onu bunu bilmem de castingi en iyi bu dizinin, gerçekten inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 abi efektleri de çok iyi, spartacuste çok çakmaydı kan efektleri falan mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bunda da var her bölümde soft pron. değişik ve ilginç bir tarz var. güzel, izlenebilir dizi. her türden insan var. redneck, zenci, sarışın, hippi vs yaz dizisi zaten işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ibne zenci bile var. harbiden ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ibne zenci dizide ki en kral herif ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Evet kesinlikle Lafayette en iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 lafayetin hastasiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 En iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 tip your waitress ahahaua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 ahaha özlemişim lan :D izleyince bi hoş oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 fuch ve gush olayını ben çozemedim bi nevi sansür mü ki true blood gibi bi dizide sansür kelimesi bile geçmez yoksa kullanılan bişey mi? kullanılıyosa niye kullanılıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 karakterlerle alakali, diziyle veya sansurle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Sanırım Editorlerle ilgili bir konu bu. BSG'de de ona benzer birşey kullanıyorlardı. National television da yayınlanabilsin ve doğal olarak accık da içinde küfür olsun diye yapıyorlar heralde. Gerçi trueblood'un böyle bir sonunu yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 adamınbiri said: fuch ve gush olayını ben çozemedim bi nevi sansür mü ki true blood gibi bi dizide sansür kelimesi bile geçmez yoksa kullanılan bişey mi? kullanılıyosa niye kullanılıyo? o tip konuşmaya Minced Oath denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Flassh said: ibne zenci dizide ki en kral herif ama Xaenin said: Evet kesinlikle Lafayette en iyi. aquila said: lafayetin hastasiyiz. Bir hepimiz lafayetiz demediğiniz kalmış. asffdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Mendoza said: Sanırım Editorlerle ilgili bir konu bu. BSG'de de ona benzer birşey kullanıyorlardı. National television da yayınlanabilsin ve doğal olarak accık da içinde küfür olsun diye yapıyorlar heralde. Gerçi trueblood'un böyle bir sonunu yok ama. Onunla alakası yok, True Blood HBO dizisi, görmediğimiz bir tek üreme organı var, duymadığımız pek bişey yok. Minced oath evet, karakterlerin düpedüz FAAK YUUU demeyi sevmemesinden kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar