aquatik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 tatlı kardeşim bugün 19 yaşında! yakında bana yetişeceksin tuncacuum (kendi yaşımı daha fazla ilerletmemeye karar verdimde...) daha nice yıllara! (irlandanın cinleri meşhurmuş. ağacın çalının yanından geçerken dikkat et, kaptırma bi tarafını) Doğum günün kutlu olsun sevgili yavrucuğum, ışığım, gerçek elfim :). Çok güzel bir gün geçirmeni diliyor, özlemle kucaklayıp, öpüyorum benim canım, biricik oğlum. edit:My Darling Child, S.0. dinlemeyi unutma, ben dinliyorum şu an :)
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Yeni yaşında adam gibi bi müzik zevkin olması dileğiyle. Seni çok seven Ekmek.
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 hepi pörtlek tuncacım. yeşil kafalı gençlik fotoların dün gibi aklımda, zaman ne çabuk geçeyo :) mutlu yaşlar, harika hayatlar dilerim beybi :) öperim de nanaktan :*
0ne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ||||||||||||||||||N||K||||||||||||||||||| ||||||||||||||||Ü||||||U||||||||||||||||| ||||||||||||||N||||||||||T||||||||||||||| ||||||||||||Ü||||||||||||||L||||||||||||| ||||||||||G||||||||||||||||||U||||||||||| |||||||||||||||||TUNCA||||||||||||||||| ||||||||M|||||||||||||||||||||||O|||||||| ||||||U|||||||||||||||||||||||||||L|||||| ||||Ğ|||||||||||||||||||||||||||||||S|||| ||O|||||||||||||||||||||||||||||||||||U|| D|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||N
Utterable Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 kankubat dogum gunun kutlu olsun.
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Elimizde büyüdü resmen. Kutlu olsun kankut.
tunca Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Çok teşekkür ettim hepinize ben de sizi çok seviyorum :)-D orman cinleriyle konuştum haberler iyi, selam söylüyorlar =P
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Ben de seviyorum lan seni Tunca. Mutlu Yıllar.
Öne çıkan mesajlar