Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RTE nin doğan medya grubunu boykot çağrısı

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Abi bu ne lan.Yuh,oha yani boku çıktı iyice.Camide vaaz'ı geçti bunun yaptığı,gider biriyle kavga eder 75 milyona "bunun çikolatasını,ürününü almayınız,haram!" falan der.Hakkaten bunu dinleyenlerde vardır ha,"başbakanımız dedi,bu gazteciler hırsızmış,gazte ogumuyoz artık"
Sosyal ağlarda paylaş

lan bunu da mı diyecektik!

AYDIN DOĞAAN OLEY! AYDIN DOĞAAAN OLEY! LOYLOYLOYLOYLOOOOOOOOOOY AAAAYDIIIN DOOOĞAAAAAN! LOYLOYLOYLOYLOY LOOOOOOY AAAAAYYDIIIIN DOOOĞAAAAAN!

biraz da başbakanım tatsın çoğunluk baskısını. yüzde 47 diye coşmayı biliyor, medyanın yüzde 55'iyle nasıl çarpışacak, izleyelim görelim.
Sosyal ağlarda paylaş

daha öncede çoğu yerde yazdım ve söyledim. RTE hacılardan hocalardan eğitim aldığı için kendisinin belli bir dünya görüşü yok. hayatı boyunca yatırımlarını öbür dünya için yaptığı için kendisinin demokrasiden, insan haklarından ve özgürlüklerden bahsetmesi son derece anlamsız ve komik oluyor.

Kendisinin her yaptığı konuşma, ettiği laflar anlattığı anekdotlar hep belli kalıplar içinde ve ne yazık ki bir başbakanın ağzına yakışmayacak şekilde. Kendisinin spor dan anladığı futbol. Yaptığı her espiri futbol ile ilgili neredeyse. Sanat desen kendisinin sanat ile ilgili bir görüşünün olduğunu sanmıyorum. Zira kendileri kurtlar vadisi ırak a gitmiş bir insan. Entellektüel bir bakış açısı yok olmasınada imkan yok. O yüzden insanlar kendisini Kasımpaşalı, delikanlı ve kabadayı diye nitelendiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış hesap bağdattan döner. rte aydın doğan'a diş göstermenin -işin başka yönleri yanında- kendine oy olarak geri döneceği hesabındaydı bence. gerçekten de aydın doğan'ın halk içindeki popülaritesini(!) düşünürsek rte'nin bu hırlaşmadan kendine oy çıkarma ihtimali vardı. ancak boykot çağrısı rte'nin düşündüğünün tam tersi yönde etki yapar. sonuç olarak insanları tedirgin edeceği kesin olan bir söylemdir bu gazeteleri boykot çağrısı.
Sosyal ağlarda paylaş

hala birileri "başbakan yanlış taktik yaptı, ters tepebilir, sol gösterdi sağ vurdu" gibi bahanelerde dolaşıyor. ey ahali açın gözünüzü adam resmen "benim hakkımda kötü yazarsanız kafanızı ezerim" diyor. altındaki koltuğun gücüyle davranıyor. Ne demek ya şu gazeteleri satın almayın boykot a çağırıyorum. E ozaman sorarlar adama ergenekon davasının daha iddianamesi çıkmadan, tutukluların avukatlarının haberi dahi olmadan gazetelerde çıkan çarşaf çarşaf haberler için neden boykot yapmadı ? ozaman iyiydi dimi içerdeki adamlarıyla basına servis yapmak yalan yanlış bilgilerle insanları yönlendirmek.
Sosyal ağlarda paylaş

Mehmet Yılmaz said:
İşte Başbakan’ın sevdiği medya!

BAŞBAKAN, Deniz Feneri soygununu yazdığımız için bize kızıyor.

Zannediyor ki gazeteler yazmamış olsa, bu soygun örtbas edilebilecek.

Erdoğan işte böyle bir medya istiyor: Seveceği haberleri yayımlayan, beğenmeyeceği haberlere gözünü kapatan bir medya!

İhtiyacı da var buna, çünkü 6 yıllık AKP iktidarının dönüp dolaşıp geldiği yer, kendinden önceki iktidarların bulunduğu noktayla aynı.

Başbakan’ın sevdiği gazeteleri okuyor olsaydınız, Deniz Feneri soygunu davasının nasıl bittiğini bile öğrenemeyecektiniz.

Mesela, dikkatsiz Sabah okuyucuları haberi görmemiş olabilirler. Çünkü haber, birinci sayfanın el altına konmuştu. Sabah’ın o günkü manşetine bakınca bu haberin neden en alta saklandığını anlamak kolay değil.

Ya ciddi bir "haber değerlendirme sorunu" var ya da damat bey, bu haberin yayımlandığını kayınpederin gözünden saklamaya çalışmış!

Başbakan’ın, belediye zamanından "yürü ya Albayrak" dediği grubun gazetesi Yeni Şafak, haberi birinci sayfasından iki sütun olarak verebildi. Hákimin "Dernek Türkiye’den yönetiliyor" sözleri ve Kanal 7 patronu ile RTÜK Başkanı’nın isimlerinin kararda geçmesi bu gazetede yer almadı.

Başbakan adına bu gazeteye 10 üzerinden 8 veriyorum!

Fethullahçı işadamının gazetesi Bugün’ün değerini de bilmek gerek. Haber küçük bir fotoğraf altı olarak yayımlandı: "Mehmet Gürhan’a 5 yıl hapis!" Gürhan kimdi, neden yargılandı gibi meselelere girilmedi. Bu gazete de 10 üzerinden 9’u hak etti! Ayrıca "bonus" olarak genel yayın müdürünün, bundan sonraki ilk yurtdışı gezisinde Başbakan’ın uçağında yeri hazır!

AKP medyasının "Başbakan’a yaranma" yarışında birinciliği Vakit’e verdim. Bu gazete, haberi "Deniz Feneri davasında iki tahliye" diye yayımladı. Mahkûm olanlardan, hákimin dolandırıcılık suçunu anlatışından, suçun Türkiye bağlantısından söz etmedi. Başbakan Erdoğan’ın bu gazeteye neden önem verdiğini böylece daha iyi anladım.

Kendilerine "yıldızlı 10" veriyorum.

Yılmaz Özdil said:
Fena enseledi gavur Alman o gasteleri sakın alma’n

Yıllar önce.

Gene böyle bi dönem...

Bedii Faik doğruları yazıyor.

Hükümet kızıyor.

E-mail yok o zamanlar...

Telgraf geliyor gazeteye...

Hükümetçiler göndermiş:

"Senden nefret ediyoruz,

yazdıklarını okumuyoruz,

gazeteni de bundan sonra

sadece tuvalette kullanacağız!"

Bedii Faik ertesi gün şunu yazıyor:

"Aman aynen devam edin;

bu sayede gün gelir,

kıçınız başınızdan akıllı olur!"

*

Durum üç aşağı beş yukarı, budur.

*

Velev ki, istediğin oldu...

Ahali gazete okumayacak...

Elektrik faturası ne olacak peki?

Doğalgaz faturası?

En cahili bile okuyor...

Orada bangır bangır yazan gerçekleri nasıl sansür edeceksin?

*

Etiket okur bizim millet, mesela...

Milyon kere enflasyon düştü de.

Çarşıda pazarda öyle mi yazıyor?

Tekzip ediyor.

*

Veya, işçi-memur-emekli.

Gazete okumasa bile...

Veriyorsun maaş bordrosunu...

Yedi sülaleye okuyor!

*

Özetle.

Bence Başbakan’ın bizim grubu hizaya sokması yetmez... Faturaları, etiketleri, bordroları da Sabah Gazetesi’ne hazırlatmalı...

Misal, alıyorsun elektrik faturasını, Mehmet Barlas’ın gülümseyen fotoğrafı; "Hadi gene iyisin" yazmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Sufi said:
yanlış hesap bağdattan döner. rte aydın doğan'a diş göstermenin -işin başka yönleri yanında- kendine oy olarak geri döneceği hesabındaydı bence.

sussaydı suçlamaları kabul etmiş gözükecekti. kapı gibi belge olmasına rağmen olayı "aydın doğan vs rte" düzlemine çekmeyi başardı. insanlar somut delile kafalarını tam çeviriyorlardı, boykot saçmalığıyla kantarın topuzu kaydı.

gerçi hala halk "deniz feneri yöneticileri suçlu bulundu" demiyor, "aydın doğan rte yi karalamaya çalışıyor" diyor. bir kaç sene sonra da herhalde sade kavga hatırlanır. çok çakkal bu adam ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...