Horizon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Bu arada kadınları kullanmak veya cinsel yönden ihtiyacını gidermek için imam nikahı kılıfı uyduranlar o kılıfı kendi kendilerini uyduruyorlar sadece. İslamda dini nikahın şartları bizim resmi nikahtan çok daha ağırdır. Ama bunları uygulayan genelde yok , bu da İslam'ın kadını hor gördüğü veya eşya parçası gibi gördüğü anlamına gelmez , dini çarpıtarak kendi amaçları için kullananın ne kadar hayvan olduğunu gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ne yazık ki, tüm müslümanları da öyle görmek zorundalar Hori, o hayvanların yaptıklarının cezasını biz çekmek zorundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Pati konu sapmaları part 1239812893189 oldu :). Bence mastürbasyon yapmazsak, ya tecavüz yada rüyada, ama mastürbasyonda gerekli bi şey yani çok saçma şeytan icadı gibi göstermişler ve benim bilgiğim kadarıyla kur'andada var yani mastürbasyon yazmıyo tabiide farklı bi şey yazıyodu. Abi yapılmaması daha kötü sonuçlar doğuruyo ağrı vs. vs. rüyayımı beklicez? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 get married and get laid.. diger turlu harammıs evlat napalım.. edit:eksik hissettim yazdıgımı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Tamam konu dağılmasın madem benim içimde kaldı.Ben bi öm atıym absolutla sufiye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Greeny said: Neresini tartıştıkları belli işte. Moda oldu ya peygambere laf sokup eğlenmek ondan. Hayır, tamam sevmeyin, eyw ateist olun, satanist olun, top olun kimse birşey diyemez, demiyor da. Ama siz insanların inancına biraz saygı gösterin bilmiyorum çok mu şey istedim. Ne yazık ki, yaşadığınız hayali dünyada tüm müslümanlar göğüslerinde c-4lerle yürüyüp, cuma namazına gitmeyenleri sopalarla dövmüyor. Birazcık saygı, diğer faşistlerin size ne yaptıkları umrumda değil, biraz saygı göstermek zorundasınız. İnsan olun diyorum. Saygı saygı diyorsunda sen ne yazıyorsun? "Hayır, tamam sevmeyin, eyw ateist olun, satanist olun, top olun kimse birşey diyemez" Sen saygılı ol da insanlarda sana saygılı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 O kadar alıngan olma zlaneth ya Bende inanmıyorum ama orada ki topa alınmadım yani:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Selam, Evlenmiş onlarla ama hepsi beraber tek çatı altında kalmamışlar ki :) Neden herkesin aklına bu geldi şimdi? Zaten bu özel koşulun kadın/erkek dengesinin bozulduğu dönemlerde olduğu özellikle belirtilmiş. Dışarsı inanan ve inanmayan tarafların iyi ve kötü temsilcileriyle dolu. Bunları ayırmak için elek yok malesef. Bu sebeple bu kötü tohumların yaptıkları hareketler dahil oldukları gruba mâl ediliyor. Esas kötü olan, inananan taraftaki kişilerin bu tarz kişileri ayırmak için eylemlerinin az olması. Kanan insanların ise çok defa söylediğim şekilde genel cahiliyeti. Allah yukarda, kitap yanında e daha başkasından medet umup, kendine "üfletmek" niye?!? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Absolut said: PEygamber savaşta ölen arkadaşlarının hanımları açıkta klmasın diye eş adı altında onları sahiplenmiş (yanlış anlaşılmasın sahiplenmiş kelimesi yani göz kulak olmuş anlamında). Bunun neresini tartışıyorsunuz anlamadım. Demek ki kadının kocası öldüğünde evini geçindirecek bir işi falan olmadığından sefil perişan olacak veya kocası ben ölürsem evim sana emanet falan demiş yani tartışlabilecek bir mevzu değilki. küçücük kızı nikahına almak neyle açıklanabiliyor? evlatlık aldım, çocuğum olarak aldım dese eyw.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Selam, Hangi küçük kız yahu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Vakit gazetesinin yazarı varya 14 yaşındaki kızla ilişkiye girmekten yargılanan 70+ yaşındaki insan kılığına girmiş pespaye.Ondan bahsediyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Loxias said: Absolut said: PEygamber savaşta ölen arkadaşlarının hanımları açıkta klmasın diye eş adı altında onları sahiplenmiş (yanlış anlaşılmasın sahiplenmiş kelimesi yani göz kulak olmuş anlamında). Bunun neresini tartışıyorsunuz anlamadım. Demek ki kadının kocası öldüğünde evini geçindirecek bir işi falan olmadığından sefil perişan olacak veya kocası ben ölürsem evim sana emanet falan demiş yani tartışlabilecek bir mevzu değilki. küçücük kızı nikahına almak neyle açıklanabiliyor? evlatlık aldım, çocuğum olarak aldım dese eyw.. yav oda ihtiyaçtan işte :), her erkek gibi onunda ihtiyacı olcak bunla alay etmenin yada inkar etmenin(yok kızı gibi baktı dokunmadı falan) bir anlamı yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Selam, O işi yaparken hangi organlarını kullandın, göster diyeceksin; kesip alacaksın bünyeden. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Loxias said: Absolut said: PEygamber savaşta ölen arkadaşlarının hanımları açıkta klmasın diye eş adı altında onları sahiplenmiş (yanlış anlaşılmasın sahiplenmiş kelimesi yani göz kulak olmuş anlamında). Bunun neresini tartışıyorsunuz anlamadım. Demek ki kadının kocası öldüğünde evini geçindirecek bir işi falan olmadığından sefil perişan olacak veya kocası ben ölürsem evim sana emanet falan demiş yani tartışlabilecek bir mevzu değilki. küçücük kızı nikahına almak neyle açıklanabiliyor? evlatlık aldım, çocuğum olarak aldım dese eyw.. Bu açıklanamıyor çünkü dinle alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Şimdi şöyle bi durum var, Küçük kız eğer ki nikahlı değilse ya birine gidicek ya birine gidicek Hele bide peygamber evlatlığı, valla peşini bırakmaz kimse. eğer ki birde dul ise vay haline, çok geriye değil bundan 30 yıl oncesı turkıyesıde boyle. Teyzem dul kaldığında annem demişti "insana dul die cok farklı bakarlar oglum bu memlekette" diye. Bu bakış olmasın diye nikahına almış olabilir. Sonuçta "yerde surudu" diye evlenen insanlar var - bundan 30 yıl oncesi gerçek hikaye -. Erkek dediğin şey "hayvan" olduğundan böyle bir uygulamaya gitmesi çok normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hristiyanlar bu meseleleri cozeli 500 sene oluyor biz hala ayni geyiklerdeyiz harbiden sunlarla ugrastigimzi zamana yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yaw şu siteye giremedim bi türlü yok mu kaydetmiş olan falan resim halinde vs uploadlasın merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 site ucmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ulan tam da biz gelince siteyi kapattılar be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 "Aşırı Yoğunluk Nedeni ile Sayfaya Erişilememektedir. Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyiniz" auhauhau:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Viktor said: hristiyanlar bu meseleleri cozeli 500 sene oluyor biz hala ayni geyiklerdeyiz harbiden sunlarla ugrastigimzi zamana yazik şimdi sene 2008, senin hesapla adamlar 1508de halletmişler. isa 0'da doğdu, yani ömrü de katarsak adamlar 1508 yılda halletmişler. islama bakıyoruz, 7.yy'da yani 600lü yıllarda başlamış. biz de 1508 yılda halledicek olsak bile, 600lü yıllar - 0 = 600lü yıllar kadar daha vakti var islam'ın. ki bana sorarsan zor, en az bi milyon yıl daha lazım ki evrim geçirip başka bişeye dönüşelim, bu mevzuların önemi kalmasın. edit: penth sen nerden buldun abi bu linki? acaba gündeme mi girdi de kapattılar noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 siteye girmeye calistim: "Aşırı Yoğunluk Nedeni ile Sayfaya Erişilememektedir. Lütfen Daha Sonra Tekrar Deneyiniz." Oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 vaz geçtim...mastürbasyon da mı günahmış... hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Şimdi bişi dicemde, sitede ne yazdığını bilmiyoruz MASTURBASYON GUNAHMIS BIRAH ALLASEN diye bi yaklaşımla gitmek, karşı olduğun grubun yaptığı hareketin aynısını yapmak demek. Bak bakalım ne dio adamlar, bak bakalım ne demeye çalışıyolar aslında, sonuçta senin evde masturbasyon yapmaman kimseye fayda sağlamaz senden başka dimi =).. Böyle bir düşünceyi desteklediğim için değil de, farklı düşüncelere saygı duyduğumdan olaya böyle bakasım geliyor. Hoş şöylede bir durum var, eğer ki uzun müddet cinsel tatmin olmadan yaşamanın güzel bişi olduğunu söylüyorlarsa doğru =). Bi denemenizi tavsiye ederim, nadasa bırakın 1 ay yapabilirseniz - iradenizin kuvvetine bakar - Kamyon devirsenizde olsun,o salak zavallı hale girmekten iyidir. - ha ben yapmıyor muyum? sorarsan şu aralar tavan yapmış vaziyette, ama bazen gaza gelip ulan sen erkeksin iradeli olucaksın kadınlar sana biyad edicek ezdirme lan kendini diyerekten gaza gelip gayet sert bir rejim uyguluyorum kendime, ve kesinlikle çoook faydası var =) - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Kadinlar sana biat'in b sini edemeden sen pert olursun yalniz bu diyetle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar