adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Hayırlı olsun afiyet olsun kızlara selam olsun:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ooooo hayırlı olsun diyim şimdiden ve diliyorum ki "İNSAN" türünde komşuların olur. bizim komşular infected olmuş. geceleri garip garip sesler çıkartıp uyutmazlar adamı, gündüzleride mahalle çocuğu avına çıkarlar. "vüeah vüeah vÖeah" diyp cocukları korkutup kaçırıyorlar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Oo bayağı iyiymiş Zegnabaps, hayırlı olsun. 1 Ekim de iyiymiş, gelip doğumgünümü mü kutlasam yeni evde sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 dört ayak üstüne düştüm tey teyy ankaraye gelipte mangal yapmadım demem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ankaranin, belki de patinin en efsane bulusmasi olucak ve ne yazikki ben yokum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 harbi aln bende yokum haha tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 mADmaXimus said: Korax said: valla ankarada olsam bende gelirdim,malum sebepler hehe.evin yeri süpere benziyo netarafa taşındın?(konuyu okumadım tam yazdıysan) Hayırlı olsun :) manzaraya bakilirsa cankaya taraflari, kavaklidere de olabilir laraken senin eve yakin baya galiba kesin kavaklıdere, hatta atatür bulvarı civarı diye sallarım acımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 zegnacan güle güle otur baps :) aslan yattığı yerden belli olurmuş, yakışır dağ gibi site yöneticimize :) bööle dexter gibi duvarlara kanepelere streç film ger bence partiden önce, noolur noolmas, mis gibi yepisyeni evin içine edilmesin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 güle güle otur, depremsiz, selsiz.. Gelemem ama kalbim sizinle olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 of mangal ankarada olsa kalkıp gidilir.. ama onun yerine burda spidee lerde karsı parti mi hazırlasak hea gunes ne dersin =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 larakenle bende geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ev ataturk bulvarındaki amerikan buyukelciliginin tam arkası, milliyet gazetesi binasinin karsısı yani. güvenlik cad. baslangıcı oluyor. sevgili ema, seni ve enişteyide bekleriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 1-5 ekim olursa gelebilirim..delayı da zorla tutar getirirm..daha önce evini basmadım deil yan sokak zaten fdasfd sesu ingilterede olcak o tarihte nereye gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Tebrikler, güle güle otur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 zegna tarih belirlesene : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Daemir said: larakenle bende geliriz llama da ağlarsa gidelim gidelim die biz de geliriz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 ankar amanzarasi derken bi bok yok yane diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 yok işte gece ışık filan guzel guzel merak etme ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 cerebralis said: Daemir said: larakenle bende geliriz llama da ağlarsa gidelim gidelim die biz de geliriz:P ağlarım tabi : ) götürcen tabi ale ale götürmicenmi yoksa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 hayırlı olsun yeni ev. teras müthişmiş. umarım çökmez. dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Zegna said: ev ataturk bulvarındaki amerikan buyukelciliginin tam arkası, milliyet gazetesi binasinin karsısı yani. güvenlik cad. baslangıcı oluyor. sevgili ema, seni ve enişteyide bekleriz :) oha yürümelik mesafe bende hoşderenin başındayım meclis yanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 biz 1+1'e çıktık diye seviniyorduk adamın terası var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 bu buluşmanın sonucunun erkek erkeğe olacağını hepimizi biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 o evi yakmak lazim bulusmadan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Zegna evin sadece terastan oluşuyo dimi? devamı varsa fena ankara'da olsam affetmez kovsanızda gelirdim ama malesef... hocam yeni evin hayırlı olsun güle güle otur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar