Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BMI testi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.halls.md/body-mass-index/av.htm
çok yararlı[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Mesaj tarihi:
o resmi görünce tabii aklına bu konuda bir test bulmak geldi.. :-)

senin kafanda kırk tilki, kırkının da kuyruğu birbirine değmiyor anladık da biraz istirahat be birader..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
Mesaj tarihi:
pek bişi anlamadım? ne testi tam olarak. benim 20th cikti? bişiler yazıyoda gece gece pek almıyo kafa anlamıyorum .[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
eheh sam raven ile msn de konuşuyorum kilo almak istediğini istedi oradan aklıma geldi:)
Bu zımbırtı doğru yaparsanız kilo boy orantısını hesaplıyo
ben normal çıkıyorum hep ama nedir bu göbek ya[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Mesaj tarihi:
mekik çek . bira içionmu?
eger içmiyosan ve gobek varsa biran evvel spora başla . ilerde bira tiryakisi olursan göbek coşar senin. durduramazsın sonra uheeueh[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
yok ya ne birası :) hiç bira sevmem nedense
bisiklet binmekten bacaklarımda sağlam kas var kollarımda ince sayılır bütün kilo göbeğe binmiş bide tombiş bi surat oldu rezil bişi orantıda doğru çıkıyor yağ hede hödö oranı ama toplandığı yer yanlış :P[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Bisiklet binmeye devam et ama 45 dk.dan fazla ve düzenli bir şekilde bin bisiklete.
En öenmlisi beslenmeni düzenle.

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 23 Nisan 2004 04:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahaha ne diyo bak -> "Don't Worry, Be Happy"

31.1 çikti.
Peoples Choice Ideal Weight: 78 kilo
yani geçen sene düstügüm kilo :)
Medical Recommendation 55-72 diyo..[signature][hline]level 6 kensai/level 4 ranger/level 2 fighter/
level 19 bos adam
rollin' rollin' rollin'
Though the streams are swollen
Keep them doggies rollin'
rawhide

Mesaj tarihi:
aslında pek mantıklı bir hesaplama sistemi değil bu. çünkü hepinizin lise biyolojisinden hatırlayabileceğiniz gibi proteinler yağlardan daha yoğundurlar (yani daha ağırdırlar). eğer vücudunuzda kaslar yoğunsa (yüzücüyseniz, vücut geliştiriyorsanız(öğğ), ya da herhangi bir sporu profesyonel olarak yapıyorsanız) ortalamadan daha ağır olmanız normaldir.

her ne kadar böyle atletik insanların paticikte gezinmesini beklemesem de (bkz. bilgisayar başında kilo yapmak) bilginiz olsun, bunalıma girmeyin.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
özellikle erkeklerde kas faktörü dikkate alınır endişeye gerek yok.
tıbben önemli bir kriterdir.
doktora gittiğinizde boyum.. yaşım.. kilom... ve body mass indexim.. derseniz pek şık olur :P.
gerçi onlar tekrar ölçüp biçip hesaplıycaktır ama karizmanız yeter :).
not: tıbben obez de ancak bmi ile denilir.[signature][hline]Show No Mercy
Mesaj tarihi:
eeeeeh ozaman biz zıctık[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...