Chemical Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 http://www.halls.md/body-mass-index/av.htm çok yararlı[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 o resmi görünce tabii aklına bu konuda bir test bulmak geldi.. :-) senin kafanda kırk tilki, kırkının da kuyruğu birbirine değmiyor anladık da biraz istirahat be birader..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş
quamor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 pek bişi anlamadım? ne testi tam olarak. benim 20th cikti? bişiler yazıyoda gece gece pek almıyo kafa anlamıyorum .[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 eheh sam raven ile msn de konuşuyorum kilo almak istediğini istedi oradan aklıma geldi:) Bu zımbırtı doğru yaparsanız kilo boy orantısını hesaplıyo ben normal çıkıyorum hep ama nedir bu göbek ya[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
quamor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 mekik çek . bira içionmu? eger içmiyosan ve gobek varsa biran evvel spora başla . ilerde bira tiryakisi olursan göbek coşar senin. durduramazsın sonra uheeueh[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 yok ya ne birası :) hiç bira sevmem nedense bisiklet binmekten bacaklarımda sağlam kas var kollarımda ince sayılır bütün kilo göbeğe binmiş bide tombiş bi surat oldu rezil bişi orantıda doğru çıkıyor yağ hede hödö oranı ama toplandığı yer yanlış :P[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 metrekare basina 25.2 kilogram ii valla[signature][hline]says the rhino...
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Bisiklet binmeye devam et ama 45 dk.dan fazla ve düzenli bir şekilde bin bisiklete. En öenmlisi beslenmeni düzenle. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 23 Nisan 2004 04:45 tarihinde değiştirilmiştir]
AssassiN Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 birak bisikleti misikleti git bi havuza yuz deliler gibi hem pek kilo kaybetmessin hem gobeeni eritirsin[signature][hline]says the rhino...
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 BMI 20.9 çıktı ehehi ama göbeğim var benim nası olüyo :)[signature][hline]The Gelroth
edi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 18.4 kg/m2, underweight misim bana hic oole gelmiyo valla :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Natural Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 chemical biraz bilgin başından kalkmayı dene ve az ye..[signature][hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Anti-Chemical Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: benim butun kız arklarım cok sevmisti ;) cok rahat alıolar ellerine ;)
Brook Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Ayarı bozulmuş. :D[signature][hline]I Only Die For This Woman
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 9th percentile In Normal Range dedi bana.. ölüyorum sanırım nelllehım..[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum
Bone Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ahaha ne diyo bak -> "Don't Worry, Be Happy" 31.1 çikti. Peoples Choice Ideal Weight: 78 kilo yani geçen sene düstügüm kilo :) Medical Recommendation 55-72 diyo..[signature][hline]level 6 kensai/level 4 ranger/level 2 fighter/ level 19 bos adam rollin' rollin' rollin' Though the streams are swollen Keep them doggies rollin' rawhide
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Overweighted çıktı ya... Yıkıldım!
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 aslında pek mantıklı bir hesaplama sistemi değil bu. çünkü hepinizin lise biyolojisinden hatırlayabileceğiniz gibi proteinler yağlardan daha yoğundurlar (yani daha ağırdırlar). eğer vücudunuzda kaslar yoğunsa (yüzücüyseniz, vücut geliştiriyorsanız(öğğ), ya da herhangi bir sporu profesyonel olarak yapıyorsanız) ortalamadan daha ağır olmanız normaldir. her ne kadar böyle atletik insanların paticikte gezinmesini beklemesem de (bkz. bilgisayar başında kilo yapmak) bilginiz olsun, bunalıma girmeyin.[signature][hline]
armra Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 özellikle erkeklerde kas faktörü dikkate alınır endişeye gerek yok. tıbben önemli bir kriterdir. doktora gittiğinizde boyum.. yaşım.. kilom... ve body mass indexim.. derseniz pek şık olur :P. gerçi onlar tekrar ölçüp biçip hesaplıycaktır ama karizmanız yeter :). not: tıbben obez de ancak bmi ile denilir.[signature][hline]Show No Mercy
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 vay be 3 kiloyla overweight ama ben veririm..valla veririm..
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 metrekare başına 19.8 kilo :=) normal vücutluyum 18th[signature][hline]bla bla bla ...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ( Compared to American's weights ) Okumayı deneyin biraz. Amerikanın %90'ı obez yani ona göre düşünün.[signature][hline]Penguin in the desert.
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 eeeeeh ozaman biz zıctık[signature][hline]horacegoesskiing, 21 Nisan 2004 19:24 tarihinde demiş ki: bak eski bi teknoloji var bu işler için. bi kesekağıdını alıyosun. içine sıçıyosun. (evet) sonra adamın paspasının üstüne koyup yakıyosun ve zile basıp kaçıyosun. adam kapıyı açıp üstüne basarak söndürmeye çalışıyo. herşey çok güzel oluyo.
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 normal çıktı.. yalann yalannn..[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım
Öne çıkan mesajlar