Mumu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Asıl Oha Budur![signature][hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 In addition, the goal is to develop a relationship between the characters, which is only possible if both are happy. What kind of relationship it becomes is up to you, there are five different aspects: Romance, Friendship, Sex, Fun and also Trouble – not doing the housework WILL cause friction! A positive relationship between the couple will start from friendship, moving to flirting, intimacy and finally ‘erotic’ actions! eheh asıl olay için bayaa bi uraşıcaz gibi :P[signature][hline]Muhendis A'abof Eclipse Muhendis of Atlantean [retired] Even a Jedi could LD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Serkanow Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 hemen almam lasım[signature][hline]En büyük Cimboooomm http://linkler.8m.com Biz Bu Ülkeyi Karşılıksız Sevdik !!!! Kitapyurdu İlişkiler.Net Mynet Arkadaşlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 off bulamadım bütün izmirde yaa. ancak 4cdlik oyunu 5 milyona aldım o da ayrı bi konu.[signature][hline]So take me, don't leave me Take me, don't leave me Baby, love will come through It's just waiting for you [i]My Website,My playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 eh bunu da yapacakları belliydi daha 99'dan the sims'i gördükten sonra, tabii hiçbir şekilde mainstream olamaz oyun; zaten haberim de olmazdı herhalde burada görmesem.. ama zaten capanlar 50 çeşit dating sim hedehödöleri yapmış bugüne kadar, bunlar da çıkıp the sims'e monte etmiş bir nevi gördüğüm kadarıyla. ortaya çıkan sonuç da ancak dating sim kategorisine konması olabilir tahminimce ve ancak 'bazı' sitelerde çok yer bulur..[signature][hline]StarLight, 01 Nisan 2004 03:22 tarihinde demiş ki: Ya niye üziyim ki Arcane'yi. Aksine çok seker , çok minnoş. Mülis bi tipi var. Akıllı uslu birine benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 bu oyun güzel mi arkadaşlar ? oyun olarak yani yapay zeka, salak saçma hatalar vs falan ?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 gene ne kadar abazan bi topluluk olduğumuz görülüyo işte :-p ama yeni bişey diil ki bu japonlar kırk yıldır envai çeşit hentai oyunu yapıyo.[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Gıdıp blood ı postal ı yasaklayan zıhnıyet bunlara bır sey demezse o zaman kızarım ıste...sunu bı oynayım ben :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Bir Samurai olarak kafayı genclerın erken yasta oyunların etkısınde kalıp tırrım tırrım olmalarına taktım sımdı bır bılgısayarcı var ıste bızım burda aram cok ıyı genelde hep orda takılıyorum yardımcı oluyorum bazende bır bakıyorum daha okuma yazma bılmıyen annesının kucagında veletler Vice City oynuyo! yada Postal2 ellerıne bugs bunny tazmania filan verınce sınırlenıp ben ılla sılahlı ıstıyom dıye tutturuyolar dusunsenıze Vice City ile buyuyen 6 yaşında 1.000 cocuk oldugunu vay turkıyenın halıne derım ben o yuzden sorumlu olalım etrafımızdakı cocuklara bole ESRB ratınglerı yuksek oyunları oynatmayalım sonra toplum olarak bız odıycez cezasını her tarafta araba calıp mınıgunla adam taramak ıstıyen canıler otoyolda drag yapmak ıstıyen gencler kedıyı pompalı tufege susuturucu takan yada bır bıdon benzın ve ckamakla flamethrower yapan canıler polıslerden nefret eden gencler dolaşacak[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Asıl oha bu değil mi şimdi?[signature][hline]3D Galeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Grup falan donuyormu acaba:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Abaza topluluğu olduğumuz test edilip onaylandı bence ahahah ..[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 bugün arkadaş gaza getirdi gittik aldık ahah. şimdi yükledim de akşama oynarım heralde yazarım nasılmış diilmiş vs[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 direk gititm aldım şu an yüklüyorum... abazanlıktan falan değil çok merak ettim valla :)[signature][hline]"Enseleri öperim, kulaklara üflerim." Jean Jacques Rousseau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: LvL_Sabo, 04 Nisan 2004 19:04 tarihinde demiş ki: bugün arkadaş gaza getirdi gittik aldık ahah. şimdi yükledim de akşama oynarım heralde yazarım nasılmış diilmiş vs Aklıma kötü şeyler geliyor lol.[signature][hline]I'm in a world of shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Muahahahahahahahah harbiden lol[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ben walla enrique ve paris yaptım ;) eheh bugün yatakta do the wild thing yaptırdım yannışlıkla hoparlörü fazla açmışım bi ah diye ses çıktı ablam noluyo yaw dedi zuehaeuh :D çok süper oyun yaw :D[signature][hline]-SoE- Sabers of Eternity JA Clan TsF Turkish Special Forces CS Clan http://www.tsfclan.net -FrF- Star Wars Galaxies Rebel Clan _HG_ Hellguards Call of Duty Clan J.t.A Join the Army Battlefield Clan [LD] Line destroyer HALO Clan TeB Turkish Elite Batallion RTCW Clan UnF Unreality Fighters UT Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 homo ve leziben seçebiliorsun[signature][hline]Adım Boojack, amanın bu adam beni öldürecek. Icq:161010949 Ben Kurallarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ben de internetten indirdim ama şöyle bir açtım baktım kapadım biraz yavaş çalıştı bende gerçi öyle oynanmayacak gibi de değildi ama kızla muhabbet etmekten başka bir olaya girmedim yani sims gibi işimiz falan yok mu açıp oynamaya üşeniyorum şimdi.ben oyun açılır açılmaz bastım kıza(yani mouse ile tıkladım anlamında)ne açıksa yaptım konuştular sadece sonra benim adam tuvalete koştu yani diğer ihtiyaçlar o kadar önemli değil mi nasıl bir denge var??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 eheh Regulus nerden indirdin? Kaç mb? bende gidip alıcam ama evden çıkamıyorum bari indiriyim :D demosu felan yok mu? ehueuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Banada lazım şu oyun. Nerden indirebiliriz? Gidemicem şimdi Kadıköy'e bunun için :)[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Kardeşim oynicam diye tutturdu Sims'e benziyo diye pfff. Oynamasını istemiorm ben böle bi oyunu.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Jeff: Lesbians!.. err.. I mean.. Breasts!!.. ah..[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: Azmodai, 05 Nisan 2004 21:18 tarihinde demiş ki: kardesin kizmi erkekmi kac yasinda? 13 yaşında ve kız.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 ahaha aynı durum benim arkadaşımın da başına geliyo. kız kardeşi var sims in devamı zannedip istyo arakdaşımdan hatta bana da sordu. kıza da söyeleyemedim bu olay seni aşar diye. :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar