Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 böyle resimler var ya, hani oyundan önce ne umdum, oyun neydi, oyunu oynadıktan sonra ne buldum felan olur ya, onlardan elinizde olanlar veya kendi hazırladıklarınız neler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 görmüşsündür de birisi yapmış olmasa kesin uğraşıp yapacaktım, aslında denedim ama uygun ponystars online resmi bulamamıştım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 ajkshasdf resim komedi ama katılmıyorum bence süper olcak hiç öle gökkuşağı gibi olmuş falan demeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Üç beş dakka uğraştım şöyle bir şey çıktı: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 http://img166.imageshack.us/img166/3219/wie2dr8.jpg Fallout için yapıcaktım ama oyun daha çıkmadığı için saçma olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Fallout çıksın bu konu sticky olur ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Sam said: görmüşsündür de birisi yapmış olmasa kesin uğraşıp yapacaktım, aslında denedim ama uygun ponystars online resmi bulamamıştım. (:P) abi nerde got yaptın ki bunu ya daha oyun çıkmadı cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 haha broken sword ve oblivyan çok iyi olmuş (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 d3'ün ilk gösterilen gameplay videosu çok "bright" imiş. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 LonelyWolf said: tetrisle alakası ne ben anlamadım? çok "casual game" olmuş o mu kastedilen şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 will wrigth'ı Peter babayla karşılaştırmak hata zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 will wright gibi "vurdu kırdı yoksa o oyun satmaz", "oyunu bitiremiyorsan o oyun satmaz" konjenktürünü tek başına sıfırdan bozabilmiş bir insanı cidden kıyaslayabilecek kimse yok, molyneux'u geçiyorum, meier dahil. adam yapacağını çoktan yaptı zaten adını oyun tarihine kazıyacak. gayet nev-i şahsına münhasır başarıları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 oblivion'u anlayamadım açıkcası :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 konuşma çarkı desem? ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 vurdu kırdı yoksa o oyun satmaz diye birşey yok hoca. fifa gibi spor oyunları, supaplex gibi puzzle oyunları, monkey island gibi adventure oyunları, theme park gibi tycoon oyunları oldu zaman içinde. hadi prince of persia'yı bir iki yerde kılıç dövüşü oluyor diye saymayalım. ha bu devirde sims oyuncu profilini tutacak her oyun yok satacaktır, planescape'in satacağı yok ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 aynı devirde yaşamıyoruz herhalde, bu yıl çıkan oyunların bir listesine bak istersen, yüzde kaçı vurdu kırdıya sahip ana gameplay olarak? :P o yıllarda da öyleydi, puzzle oyunlarıyla alakasız zaten sim/tycoon konsepti. ben adamın 20 yıl önce başardığı olaydan bahsediyorum ki o günlerden bugünün en çok satan oyun serisi yaratmaya uzanan bir kariyeri var. hafife almak komik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 scorch said: konuşma çarkı desem? ;p haa şimdi oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Vurdu kırdılı olup gayet kral olan oyunları vurdu kırdısız popüler oyunlara tercih ederim. Hayatında topu topu 5 oyun denemiş insanların parçası olduğu istatistikler beni bağlamaz ehue. Will Wright'ı *geçmiyorum* yanlış anlaşılmasın zira ne o, ne Meier, ne de Molyneux bazılarının yaptığı gibi (SAM YAPTI) geçilebilinecek adamlar değil. "Şiddetsiz oyun yapmayı başardı, bravooo" bayağı zayıf. Umup bulmaya gelince, Hellgate zaten belliydi, Fallout da aynı hikaye olacak. Bu senenin şampiyonu balonu erken patlayan Spore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 sim city gibi hedef kitlesi pratik olarak bütün demografik grupları içine alabilen, 20 yıldır devam eden, (societies'i katmıyorum kesinlikle, ileride devam edeceklerdir bence 5 ile) satış rakamları olsun, kritik değerlendirmeleri olsun, oyuncu görüşleri olsun belli bir çizginin üstünde seyreden bir skor tutturmuş, oyun oynamayan kimi insanların bile kulağına bir şekilde çalınmış bir seriyi başlatmış adam. sims olayını hiç saymıyorum çünkü olayı 80'lerde bitirmiş zaten. görmezden gelmek isteyen olursa da kendi görüşünü değerden düşürür olsa olsa heh ha öte yandan, geymır olarak nitelendirilemeyecek insanları da cezbedebilmek bir eksi değil, tam tersine artı bu endüstride, bilmem farkında mısınız. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 benim için tek sorun, sims ve spore gibi oyunlarda oyuncu seviyesini çok fazla küçük yaştakilere ve casual kategorisine göre yapmış olmaları. sims ve spore fikir olarak yaratıcı olsa da bu yaratıcı fikirleri çok sulandırarak berbat hale sokmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 onları bilemiyorum da 6 yaşımda sim city oynayabilmek güzel birşeydi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar