Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baska bir erisim yasagi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Günümüzün ünlü evrim teorisyeni ve dünyanın en tanınmış ateisti Prof. Richard Dawkins’in internet sitesine erişim yasağı konuldu. Siteye girenler “Mahkeme kararıyla erişim engellenmiştir” yazısıyla karşılaşıyor. said:

Kaynak: http://www.ntvmsnbc.com/news/459241.asp

Bu olay isin iyice ciddilestigini kanitliyor. Yasakci zihniyet nereye kadar ilerleyecek? Dine karsi diye ozgur dusunce engelleniyor. Dunyaca unlu bir Profesorun sitesi yasaklaniyor. Bu cok ciddi bir olay.
Mesaj tarihi:
OHA

OHA

Ya yok artik ayip be, sokayim sizin demokrasinize serefsiz herifler. Ayip lan, Allah bin turlu belanizi versin. Basucumda kitabi var bu adamin ve dunyaca unlu bi teorisyen ayip yani. BBC'ye mail aticam olayi, rezil olsun kodumun ulkesi utaniyorum valla artik.
Mesaj tarihi:
Olay buyuk ihtimalle Adnan Oktar'in isi, sitede aleyhine bir haber/konu vardi yanlis hatirlamiyorsam

1 hafta falan oluyor yasak baslayali. Sitede bir topic'de de haberi yapildi hatta anlamaya calisti millet nedenini ama duzgun bir sonuca ulasilamadi. Hatta sitede tepede "Turk gonullulere ihtiyac var niye engellendi sitemiz anlayalim" tarzi bir duyuru vardi, sonra soz konusu sitede turk'un biri "Girebiliyorum siteye kapali degil" diyince ana sayfadaki baslik kaldirildi, ama soz konusu topic site forumlarinda hala acik.

linki de burda: http://richarddawkins.net/forum/viewtopic.php?f=17&t=56582&st=0&sk=t&sd=a
Mesaj tarihi:
bu yasaktan haberim olana kadar böyle bi siteden haberim yoktu. şimdi siteyi inceleyesim geldi girdim inceliyorum bakalım.

belki kitaplarını falan alırım adamın hoşuma giderse. yasak ne güzel işliyo demi(!)

biri yasaklanık sayfadan ss çekip koyabilirmi ben gayet girebiliyorum çünkü? mahkeme kararı falan hiçbişey yazmıyomu merak ettim =/
Mesaj tarihi:
eee geocities'in tüm alt siteleri blokluyan bir zihniyetin bu siteyi de bloklaması çok şaşırtıcı değil.

hani hümanist, özgürlükçü, aydınlık kafalardı ya bunlar. o işte.
Mesaj tarihi:
e bu mahkeme kararını mahkemeye versek? sonuçta birşeyi hiçbir sebep bildirmeden yasaklamak nasıl bir hukuk sisteminde vardır ki?

hukuk okuyanlar varmı bu konuda bilgisi olan böyle bi mahkeme kararına itiraz edilebilirmi nası edilebilir falan filan?
Mesaj tarihi:
sunny said:
Outrageous. I for one shall never eat another turkey again so long as I live.

Ahahahaha çok iyi olmuş bu.

Benim anladığım harun yahyacı tayfa bize hakaret var diye kapattırmış. Şu link yüzündenmiş. http://richarddawkins.net/article,2583,Turkish-Islamic-author-given-3-year-jail-sentence,Reuters Hakaret neresinde bulamadım.
Mesaj tarihi:
Ekşi Sözlük kullanıcılarının sansürle ilgili girdiği entry’lerden örnekler: said:

araştırmacı gazetecilik, lollez..

cidden niye yasaklanmış bilmiyorum da zaten youtube yasaklandıktan sonra yasaklanmayacak şey azınlıkta zaten.
Mesaj tarihi:
(akp'ye açılan kapatma davasından sonra herhangi bi minyonun "halkı da kapatsınlar" diye bağırışındaki tonlamayla söylenecek)

BÜTÜN İNTERNETİ KAPATSINLAR !!!
  • Yeni Oluştur...