LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Günümüzün ünlü evrim teorisyeni ve dünyanın en tanınmış ateisti Prof. Richard Dawkins’in internet sitesine erişim yasağı konuldu. Siteye girenler “Mahkeme kararıyla erişim engellenmiştir” yazısıyla karşılaşıyor. said: Kaynak: http://www.ntvmsnbc.com/news/459241.asp Bu olay isin iyice ciddilestigini kanitliyor. Yasakci zihniyet nereye kadar ilerleyecek? Dine karsi diye ozgur dusunce engelleniyor. Dunyaca unlu bir Profesorun sitesi yasaklaniyor. Bu cok ciddi bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Oha lan yeter artık sevdirin gidin bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Olay ciddi ama.. ŞAKA GİBİ LAN edit: yeniden baktım da, cidden no falan hiçbirşey belirtilmemiş. Haxx? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ne haberde ne de köşe yazısında neden kapatıldığı yazmıyor üstüne bir de haberde neden kapatıldı diye sormuş, ne biçim gazeteci bunlar lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Çünkü sitede de neden kapatıldığı yazmıyor, normalde x ceza mahkemesi tarafından... diye gitmesi gerekmiyor mu? Hacklenmiş gibi duruyor sanki daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Hack falan değil gayet erişim yasağı. ktunnel.com ile giriliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ben direk girebiliyorum nıhahaha allahsız kitapsız kafirin internet saifesi ne girme yasagını koyan hardcore dinkolikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 OHA OHA Ya yok artik ayip be, sokayim sizin demokrasinize serefsiz herifler. Ayip lan, Allah bin turlu belanizi versin. Basucumda kitabi var bu adamin ve dunyaca unlu bi teorisyen ayip yani. BBC'ye mail aticam olayi, rezil olsun kodumun ulkesi utaniyorum valla artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bu ne abi ya bıktık artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 E giriyor şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Olay buyuk ihtimalle Adnan Oktar'in isi, sitede aleyhine bir haber/konu vardi yanlis hatirlamiyorsam 1 hafta falan oluyor yasak baslayali. Sitede bir topic'de de haberi yapildi hatta anlamaya calisti millet nedenini ama duzgun bir sonuca ulasilamadi. Hatta sitede tepede "Turk gonullulere ihtiyac var niye engellendi sitemiz anlayalim" tarzi bir duyuru vardi, sonra soz konusu sitede turk'un biri "Girebiliyorum siteye kapali degil" diyince ana sayfadaki baslik kaldirildi, ama soz konusu topic site forumlarinda hala acik. linki de burda: http://richarddawkins.net/forum/viewtopic.php?f=17&t=56582&st=0&sk=t&sd=a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 bu yasaktan haberim olana kadar böyle bi siteden haberim yoktu. şimdi siteyi inceleyesim geldi girdim inceliyorum bakalım. belki kitaplarını falan alırım adamın hoşuma giderse. yasak ne güzel işliyo demi(!) biri yasaklanık sayfadan ss çekip koyabilirmi ben gayet girebiliyorum çünkü? mahkeme kararı falan hiçbişey yazmıyomu merak ettim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 eee geocities'in tüm alt siteleri blokluyan bir zihniyetin bu siteyi de bloklaması çok şaşırtıcı değil. hani hümanist, özgürlükçü, aydınlık kafalardı ya bunlar. o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 e bu mahkeme kararını mahkemeye versek? sonuçta birşeyi hiçbir sebep bildirmeden yasaklamak nasıl bir hukuk sisteminde vardır ki? hukuk okuyanlar varmı bu konuda bilgisi olan böyle bi mahkeme kararına itiraz edilebilirmi nası edilebilir falan filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Çok acıklı bir durum, ne biçim bir ülkede yaşıyoruz. Ekşide yazdığı gibi bana da bu işin içinde ramdan boktar var gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 nedir bunun acıklaması? cidden cok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sunny said: Outrageous. I for one shall never eat another turkey again so long as I live. Ahahahaha çok iyi olmuş bu. Benim anladığım harun yahyacı tayfa bize hakaret var diye kapattırmış. Şu link yüzündenmiş. http://richarddawkins.net/article,2583,Turkish-Islamic-author-given-3-year-jail-sentence,Reuters Hakaret neresinde bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Adnan oktar mı ne ona hakaretten kapanmış site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 (paskal bizi diskoya götür melodisiyle söylenecek) TAYYİP BİZE DEMOKRASİ GETİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ekşi Sözlük kullanıcılarının sansürle ilgili girdiği entry’lerden örnekler: said: araştırmacı gazetecilik, lollez.. cidden niye yasaklanmış bilmiyorum da zaten youtube yasaklandıktan sonra yasaklanmayacak şey azınlıkta zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 gugıl yasaklansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Adnan oktar olayından kapandı,kapatılmayıda garip bulmaya gerek yok şuan yürürlükte olan yasa sağolsun kapatılabilir heryer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 (akp'ye açılan kapatma davasından sonra herhangi bi minyonun "halkı da kapatsınlar" diye bağırışındaki tonlamayla söylenecek) BÜTÜN İNTERNETİ KAPATSINLAR !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 paticik de kapanır yakındır öngörüm geldi, tek açık kalacak site http://www.habibimol.com/ ! edit: oha link veremedim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar