Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Hacettepe - Fenerbahçe 13.09.08 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

volkan ında itirazı "hoca ben topa müdahele ettim". ulan ozaman kaleye biz 10mt genişliğinde bi tır koyalım ileri geri gitsin. Zira volkan'ın yaptığından bir farkı yok. hacettepeli futbolcu topa önce müdahele edip kafayı vuruyor ondan sonra volkan efendi bir tır misali adamın üzerinden geçiyor e haliyle top çarpıyor.

hayır bide adamlar kaçırdı. ne diye hakemin üzerine gidip yukarda allah var bak gördün mü gibisinden abuk subuk laf edersin. avrupa şampiyonasındada benzer boku yaptı. yok mu arkadaş bunların psikologları falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Volkan yukarda allah var işareti yapıp kırmızı gören ilk kaleci değil. Daha önce de penaltı kaçtığında benzer hareketi yapan kaleciler oldu ligde kırmızıyı gördüler (2. sarıdan değil direkt olarak) Hakemin otoritesini ya da objektifliğini sorgulayıcı ve kırıcı herhangi bir hareket, yorum yapmak direkt oyundan atılma nedeni.

Erman Toroğlu çok benzer pozisyonda demişti zaten "Yukarda Allah varsa burda da kırmızı var diyip atarsın direk dışarı" diye :)
Sosyal ağlarda paylaş

volkan harbi nasıl bir öküzdür yahu. yani fenerde olduğu için seviniyorum bir bakıma ama adam ayrıyetten milli takım kalecisi. yani adam atmış dışarıyı penaltıyı hala ne uğraşıyosun hakemle.sok topu oyuna bir an önce son bir şans belki golü bulursun ama yok illa olay çıkaracak 2 gram aklıyla. allah sabır versin fenerlilere bu kaleciyle ve umarım mili takımın kalesinede aklı başında olan biri geçer.
Sosyal ağlarda paylaş

Volkan Carlos Lugano Edu çoğu fenerli aynı zihniyette.Şımarıklık var.Resmen bir kabadayılık var.
Sen futbolcusun oynamaya çıkıyorsun gider yapmaya değil.
Volkan'ın 2. sarı kartı müthiş gereksizdi.Ben fenerbahçe futbolcusuyum kolay kart çıkartamaz mantığı ile hareket ediyor çoğu fenerli futbolcu.
Keza Carlos.Hakem bitiş düdüğünden sonra carlosun yaptığı harekete direk kırmızı kart çıkartmalıydı.Böyle rezillik olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Fener büyük takım ve elbet büyük takımlar da yenilir. Tek kale oynar, rakibi ezer, pisi pisine bi gol yer, öyle yenilir.

Böyle yenilmez.

Sahada futbaol adına ortaya konan tek bir güzel, bireysel veya kombine, hareket, atak yoktu, Guiza'nın son dakikada Burak'a uzattığı gollük pas dışında.

Evet, büyük takım da yenilir. Ama böyle değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...