maydanoz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Ya hu… biz ne kadar da özel(LEŞTİRİL)mişiz Ô Ô Ô Türk Telekom, Arap'ın. Telsim İngiliz'in. Kuşadası Limanı İsrailli'nin. İzmir Limanı Hong Konglu'nun.. . Araç muayene işi Alman'ın. Başak Sigorta Fransız'ın. Adabank Kuveytli'nin. İETT Garajı Dubaili'nin. Avea Lübnanlı'nın. Petkim? Ermeni'nin. (Kazak'a sattık, dediler. Kazağı bi çıkardık.. Ermeni...) Rakı , Amerikalı'nın. Finansbank Yunanlı'nın... Oyakbank Hollandalı'nın. Denizbank Belçikalı'nın. Türkiye Finans Kuveytli'nin. TEB Fransız'ın. Cbank İsrailli'nin. MNG Bank Lübnanlı'nın. Alternatif Bank Yunanlı'nın. Dışbank Hollandalı'nın. Şekerbank Kazak'ın. Yapı Kredi'nin yarısı İtalyan'ın. Turkcell'in yarısı Finli'nin Rus'un. Beymen'in yarısı Amerikalı'nın. Enerjisa'nın yar ısı Avusturyalı'nı n. Garanti'nin yarısı Amerikalı'nın. Eczacıbaşı İlaç, Çek'in. İzocam, Fransız'ın. TGRT(Fox) Amerikalı'nın. Demirdöküm Alman'ın. Döktaş Fransız'ın. Süper FM Kanadalı'nın. Hepsi TÜRKtü. Sadece 4.5 yıl önce. Çok önemli.... ASIL DEGERİ 9 (DOKUZ) TRiLYON DOLAR DiKKAT 9 MiLYAR VEYA 9 MiLYON DEGiL 9 TRiLYON DOLAR... ABD SADECE 40 KIRK MiLYON DOLARA KAPATACAK. YAZIKLAR OLSUN.... KAPTIRANA, VERENE SUSUP SEYREDENE.... ALTI USTU BIR MAIL GONDERMEKLE BU İŞ OLMAZ DİYE DÜŞÜNMEYİN LÜTFEN. VATANINI SEVEN HERKESE GÖNDERELİM, HEPİNİZİN BİLDİĞİ GİBİ ETİBANK öZELLESTİRİLECEK.. (VE ALICISI AMERIKA) VE BOR İŞLETMELERİ ETIBANK BÜNYESİNDE. KONULAN FİYAT 40 MİLYON $. LÜTFEN BİR DAHA OKUYUN VE LÜTFEN HERKESE İLETİN... YASADIĞIN DÜNYAYI SORGULAYAMIYORSAN, BARI ÜLKENİ SORGULA..... ÖNEMLİ.... ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! .. Borla çalışan araba üretil di,Türkiye kiskacta. Arabayi bor madeniyle calistiracak patentli 600 proje oldugu ortaya cikti. TÜRKİYE, dünyada bor rezervinin yüzde 70`ine sahip ve uluslararasi teroristler Türkiye uyanmadan bu kaynagi ele gecirmeyi planliyor. bu bir mail olarak bana geldi burdan paylaşmak istedim yani bilgilerin dogrulugu konusunda herhangi bir bilgim yok!
Apis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Popüler bir spam sanırım, banada geldi 5-6 defa. Baya eski bir maildir ayrıca bu. Bor işi doğru mu yalan mı bilmem ama özelleştirmeleri "babalar gibi satarak" yaptık. Daha doğrusu kendi malları gibi sattılar diyeceğimde; insan kendi malını bile o kadar ucuza satmaz.
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 in ın derken gerçekten yönetim kurulunda söz sahibi olanlar gelirin büyük kısmını kazananlar onlar mı yoksa sadece hisselerinin bir bölümüne mi sahipler?
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Benim anlamadığım arada özel şirktlerde vardi yanilmiyorsam? Adam şirketini kime satip satmiyacağina böyle spam-mailcilere soracak değil ya?
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Yıllar tartışılan ve değiştirilemeyen şeyler yorum yok sadece küfrediyorum pati kuralları dahilinde onuda burda yapamıyorum :)
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Daha yollarda satılacaktı noldu o işe?
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 forward maillere hasta olduğumu bir kez de burada belirtmekten gurur duyuyorum.
canola Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 eti bank satılınca borlarda satılmış sayıldı*
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 hahahaha hala "Bor madenleri bizde değerini bilelim" diyen komik mailler çıkıyo mu yaw :) Hatta bunları ciddiye alan da çıkıyomuş :)
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Bor madenlerinin değerini bilsek ve bu değer bilme işini facebooktan vatan kurtarmak gibi yapmasak.. Söz konusu sadece bor değil aslında toprağın değerini bilmiyoruz biz.
Apache Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 herkes jeoloji mühendisimi burada.bor madenlerinin değerli olduğu nasıl biliniyor belki bi boka yaramayan bişey yani bizde sıkmasyon fazladır bende araştırmadım hiç bilmiyorum.
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 tgrt elden gitti bırakın boru kromu
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Llama said: beni satmazlar umarım Damarlarındaki kanın suladığı yerler gitti seni beni onu satsalar ne olur.
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Breedan said: oyak bankı kim sattı devletmi? :S Mantığa bak oyak bank askerin ya hemen bi karşı taraftan şey söyleyecekler allahım ya.Çok iyi yapıyorsunuz çok iyi kenyadan ne farkınız var sizin?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Oyak devletin değildi yıllar önce özelleştirildi.Üçkağıtçı bi sahibi vardı.Aranıyordu falan filan aranırken tayyiple yemek yemişti gündeme gelmişti.
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Daha satacak çok şey bulurlar yakında Kıbrız, Güneydoğu sonra doğu karadeniz falan nasılsa %47 istiyor satıyoruz derler. En sonunda da vatanı toptan satarlar rahatlarlar.
NeL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 doğu, hissedilen birde hissettirmeden yavaş yavaş batıdaki tatil yörelerimizden başladılar bu işe.. şu an bile türklerin giremediği bir sürü yer var bence o daha kötü. sonumuz iyi değil ...
Öne çıkan mesajlar