Solaran Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Son çıkan haberlere göre Slyvanas Varimathrasla beraber horde a ihanet ediyo. Saurfang the younger ölüyo bunu üzerine High Overlord Saurfang bu questi veriyo Battle For Undercity Görünüşe göre undeadlerin başına Vol'jin geçiyo ama tabi sadece bi haber. Bu mmo-champion daki haber Sylvanas' Betrayal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 oha!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 HAYIIIIIIIIIIR :(:(:(:(:(:(:(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Hmm güzel güzel, şu city bossları daha çok dahil olsunlar oyuna istemişimdir hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bu bilinen birşeydi zaten ben hatta scourge diye ayrı bir taraf olcak paketin sonunda ally ile horde birlik olup arthas ın scourge ile savaşıcak filanda diyordum millet hayal gücüne hayranım diyodu bence bunun yolunu yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Ztn undeadlerin adından da anlaşılıyo FORSAKEN !!! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Çok heyecanlanmayın :p WotLK başlangıç eventi yukarıdaki, büyük ihtimalle. Horde'da Orgrimmar, Alliance'ta Darnassus, Scourge tarafından raidleniyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Biyerde de thrall raid sırasında ölüyor felan yazıyor, yuh thrall ölürse horde morde tanımam uleyn =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Thrall ölmüyor sanırım, "I'll meet you in Undercity" diyor questte, demin okudum bi yerlerden. Ölen Saurfang the Younger :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bu phasing denilen meret güzel olacak sanırım, düşük level karakter ile UC ye geldiğinizde eskisi gibi göreceksiniz heryeri ama 70 i geçtiğinizde undercity sizin ekranda değişecek. Güzel fikir ama siz herhalde yuh hale bak vs derken millet ne varki orada diyebilir haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bu event ne zaman olacak peki? wotlk ile mi gelicek yoksa ek paket çıkmadan önce mi başlatıcaklar. bir de ya kaçırırsak napcaz =) o daha stres swg de darth vader ın gelip imperialların toplandığı günü ve o gün olan savası da kacırmıstım kesin bunu da unutup kacırırım off. stres lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Abi of bunu kesinlikle kaçırmamak lazım ya. Pre-order falan hikaye, Blizzard Store'dan almak en kralı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Valla event olursa hemen olmaz büyük ihtimalle, adamların dağıtması gereken milyon paket var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 oooh hiç sevmezdim slyvanas ı öttürcez negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Blizzard added a new phasing and flagging system for buildings, objects, mobs and NPCs with WotLK. Basically meaning that they can now make content to phase depending on what your character's questprogress or level progress is. The entire DK starting zone is build up by this. For example low levels will still see Sylvanas and Varimathras in UC, but the moment they do the "Wrathgate" questline, they'll see NPCs disappearing, dieing, moving to other places etcetera. While people who have not done that quest yet will still see those NPCs in the same place as before. Bu nasıl =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Aaa bak bu mükemmel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Hımmm, bende diyorum "niye bomboş lan buralar" normal yoldan gidiyorum DK mekanına bir allağın kulu yok piyasada :D. Hayır mekan instance zoneda değil. Buymuş demekki olay. Zaten DK questlerini yaparkende ortam değişip duruyor arthas kayboluyor kuşçu değişiyor falan.. Şimdi netleşti herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Pon pon kız gibi zıplayıp duran boss tabi ihanet eder. Boss dediğin kuyruklu olur. Prophet Velen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 evet o harika bi olay :) hatta DK chaine başlamadan diyordum kendi kendime lich kingden quest alıyoruz, chain bitince de düşman olcaz ama ebon holdda olcak hala nasıl olcak o iş gibisinden. dinamik bi şekilde değişiyo dünya quest yaptıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Valla helal olsun bende hep kızardım böyle sabit olmasına :) Mesela Onxia questine bayılmıştım sonra kralın yanında lady onixa yı gördükçe kızıyodum ulen quest yaptık savaştık hala burda bu pis karı diye :) Quest yaptıkça ortamın degişmesi süper bi özellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Harbiden blizz güzel iş çıkarmış bu sefer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 omg wtf gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 voljin eger forsaenin basian geciyosa trolleri kim yonetiyo otonom bi yonetim tari mi belirliyo troller bide skorc eyvallada forsakenin ne ali veremedgi war hordla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solaran Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bence forsakenların amacı lich kingin kontrolü altındaki undeadleride kendi bünyelerine katıp kendi factionlarını yaratmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 slyvanas death to the scourge death to the all living diyor. ;p ztn northrende gayet alakasız bir yere yanaşmış vaziyette forsaken donanması (bir ally üsssüne saldırıyordu.) kendi planları var yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar