Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ergenekon itirafçısına Ata'ya hakaretten ceza

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Osman Yıldırım, "Atatürk'ün manevi hatırası ile mahkeme heyetine alenen hakaret" suçundan toplam 3 yıl 9 ay hapse mahkûm edildi

Ergenekon soruşturmasında itirafçı olan ve "Cumhuriyet'e atılan bombaları emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ten aldım" biçimindeki ifadesiyle soruşturmanın seyrini değiştiren Osman Yıldırım, "Atatürk'ün manevi hatırası ile mahkeme heyetine alenen hakaret" suçundan toplam 3 yıl 9 ay hapse mahkûm edildi. Danıştay ve Cumhuriyet'e yönelik saldırılar nedeniyle yargılandığı davada müebbet hapse mahkûm olan Yıldırım, salondan çıkarılırken, mahkeme başkanını tehdit ederek, "İngiliz p..çinin kurduğu laik Cumhuriyeti başınıza yıkacağım" demişti. Yıldırım hakkında, "Atatürk'e ve Mahkeme Başkanı'na hakaret" suçundan dava açılmıştı.

Milliyet
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:
Çokakıllıadam said:

Esra İççamaşırları indirim kupunun'un delil olarak kullanıldığı; Fatih Ürek'in işkenceci, Kadir İnanırın CIA ajanı iddia edildiği bir davayı ciddiye almamızı bekliyemezsin.

ehah tabi ergenekon sırf ondan ibaret, hiç ciddiye almayın canım. bulunan bombalar, cephanelikler, belgeler, tanıklar, itiraflar hiç mühim değil zaten, alelade koymuşlar iddianameye dolsun diye..

Sir haklıymışsın. Cidden alelade koymuşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Çokakıllıadam said:
sir said:
Çokakıllıadam said:

Esra İççamaşırları indirim kupunun'un delil olarak kullanıldığı; Fatih Ürek'in işkenceci, Kadir İnanırın CIA ajanı iddia edildiği bir davayı ciddiye almamızı bekliyemezsin.

ehah tabi ergenekon sırf ondan ibaret, hiç ciddiye almayın canım. bulunan bombalar, cephanelikler, belgeler, tanıklar, itiraflar hiç mühim değil zaten, alelade koymuşlar iddianameye dolsun diye..

Sir haklıymışsın. Cidden alelade koymuşlar.

şemdinli?

şemdinli diyince cevap veren görmedim henüz, vampirlere sarmısak atmışsın gibi kaçışıyo herkes lafını duyunca :)
Sosyal ağlarda paylaş

Osman Yıldırım said:
"İngiliz p..çinin kurduğu laik Cumhuriyeti başınıza yıkacağım"

Jadelith said:
nası ya atatürke laf edince hapse mi giriyosun.

çüş be.

buna ceza verilmeycekse zaten hakaret toptan suç olmaktan çıksın. Mesela ben

"Jaledith p..çinin bulunduğu forumu başınıza yıkacağım"

desem bu suç olmaz mı?

O derece genişmisiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

Tehdit ve Bariz olucak. Çok göze batıyor.

said:
Desen ayıp etmiş olursun, suç olmaz. Kimse bunu mahkemeye taşımaz. Biz atatürkün fikirlerini yaşatacağımıza anısını yaşatıyoruz diyip fikirlerin iyice içini boşaltıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Drigeolf said:
@Jadelith

Bana hakaret edip, üstelik bulunan mahkeme heyetini de tehdit edersen, sen de hapis cezası alırsın, bunun Atatürk'e özel olduğunu zannetmiyorum. Birisine İngiliz p... demenin ifade özgürlüğüne girdiğini düşünmüyorsunuz herhalde?

ifade özgürlüğü kapsamına girmesiyle alakası yok. bir insanı küfür etti diye hapse atamazsın.

ha laik cumhuriyeti başınıza yıkacağım lafı için aynı şeyi diyemeyeceğim tabii : )
Sosyal ağlarda paylaş

fedaykin said:
Osman Yıldırım said:
"İngiliz p..çinin kurduğu laik Cumhuriyeti başınıza yıkacağım"

Jadelith said:
nası ya atatürke laf edince hapse mi giriyosun.

çüş be.

buna ceza verilmeycekse zaten hakaret toptan suç olmaktan çıksın. Mesela ben

desem bu suç olmaz mı?

O derece genişmisiniz?

"suç" değil. ayıp, saçma, görgüsüzlük, ama suç değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...