fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Osman Yıldırım, "Atatürk'ün manevi hatırası ile mahkeme heyetine alenen hakaret" suçundan toplam 3 yıl 9 ay hapse mahkûm edildi Ergenekon soruşturmasında itirafçı olan ve "Cumhuriyet'e atılan bombaları emekli Tuğgeneral Veli Küçük'ten aldım" biçimindeki ifadesiyle soruşturmanın seyrini değiştiren Osman Yıldırım, "Atatürk'ün manevi hatırası ile mahkeme heyetine alenen hakaret" suçundan toplam 3 yıl 9 ay hapse mahkûm edildi. Danıştay ve Cumhuriyet'e yönelik saldırılar nedeniyle yargılandığı davada müebbet hapse mahkûm olan Yıldırım, salondan çıkarılırken, mahkeme başkanını tehdit ederek, "İngiliz p..çinin kurduğu laik Cumhuriyeti başınıza yıkacağım" demişti. Yıldırım hakkında, "Atatürk'e ve Mahkeme Başkanı'na hakaret" suçundan dava açılmıştı. Milliyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Sevdiğimin ergenekonunun itirafçıları bunlar mı? Bu adamın mı suçlamaları ile insanlar hala yargılanmadan bir yıldan uzun süredir hapiste. Kuddusi Okkır bunun gibi adamlara inanılarak mı öldürüldü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Üzücü ama ne yazık ki bu iki paralık adam yüzünden Türkiyede birçok insanın adı lekeleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 parayla tutulmuş itirafçılarla mı suçlayacaklar Veli Küçük'ü. Çok daha fazlası lazım. Çok daha fazlası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 uzaylilarda var hep belgesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Alman hukukçularında ergenekoncu olduğunu iddia eden itirafçıyı henüz ayarlayamadılar herhalde. Yakın zamanda görürüz. Yazık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 nası ya atatürke laf edince hapse mi giriyosun. çüş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 sir said: Çokakıllıadam said: Esra İççamaşırları indirim kupunun'un delil olarak kullanıldığı; Fatih Ürek'in işkenceci, Kadir İnanırın CIA ajanı iddia edildiği bir davayı ciddiye almamızı bekliyemezsin. ehah tabi ergenekon sırf ondan ibaret, hiç ciddiye almayın canım. bulunan bombalar, cephanelikler, belgeler, tanıklar, itiraflar hiç mühim değil zaten, alelade koymuşlar iddianameye dolsun diye.. Sir haklıymışsın. Cidden alelade koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Jadelith said: nası ya atatürke laf edince hapse mi giriyosun. çüş be. hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Çokakıllıadam said: sir said: Çokakıllıadam said: Esra İççamaşırları indirim kupunun'un delil olarak kullanıldığı; Fatih Ürek'in işkenceci, Kadir İnanırın CIA ajanı iddia edildiği bir davayı ciddiye almamızı bekliyemezsin. ehah tabi ergenekon sırf ondan ibaret, hiç ciddiye almayın canım. bulunan bombalar, cephanelikler, belgeler, tanıklar, itiraflar hiç mühim değil zaten, alelade koymuşlar iddianameye dolsun diye.. Sir haklıymışsın. Cidden alelade koymuşlar. şemdinli? şemdinli diyince cevap veren görmedim henüz, vampirlere sarmısak atmışsın gibi kaçışıyo herkes lafını duyunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 karpuzseven said: Jadelith said: nası ya atatürke laf edince hapse mi giriyosun. çüş be. hahah valla espiri yapmamıştım ama olsun en azından birini güldürdüm boşa gitmedi mesaj :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 mahkeme başkanı ingiiliz p.içi miymiş te üstüne alınıp adamı hapse attırmış lol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 O değilde 'Türk Casusu İngiliz Kemal' diye bir kitap var o geldi aklıma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 "İngiliz p..çinin kurduğu laik Cumhuriyeti başınıza yıkacağım" demiş Atatürk'ü kastediyor burda mahkeme başkanını değil. Ayrıca adam müebbete çarptırıldıysa ekstradan 3 yıl vermenin ne anlamı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 @Jadelith Bana hakaret edip, üstelik bulunan mahkeme heyetini de tehdit edersen, sen de hapis cezası alırsın, bunun Atatürk'e özel olduğunu zannetmiyorum. Birisine İngiliz p... demenin ifade özgürlüğüne girdiğini düşünmüyorsunuz herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 piç kelimesinin kibar bir anlamdaşı varmıdır acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 o lafın içinde ırkçılık mı dersin hakaret mi dersin o şekilde konuşarak ekstradan mahkemeye hakaret mi dersin ne ararsan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Osman Yıldırım said: "İngiliz p..çinin kurduğu laik Cumhuriyeti başınıza yıkacağım" Jadelith said: nası ya atatürke laf edince hapse mi giriyosun. çüş be. buna ceza verilmeycekse zaten hakaret toptan suç olmaktan çıksın. Mesela ben "Jaledith p..çinin bulunduğu forumu başınıza yıkacağım" desem bu suç olmaz mı? O derece genişmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Bağriz hem tehtid hem hakaret ne ararsan var gayet normal ceza alması. Da.. Jadelith ' in dediği üzerine ciddiymiş gibi cevap yazanlara forum mesajlarını tekrar okumalarını tavsiye ediyorum. Komik oluyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Tehdit ve Bariz olucak. Çok göze batıyor. said: "Jaledith p..çinin bulunduğu forumu başınıza yıkacağım" Desen ayıp etmiş olursun, suç olmaz. Kimse bunu mahkemeye taşımaz. Biz atatürkün fikirlerini yaşatacağımıza anısını yaşatıyoruz diyip fikirlerin iyice içini boşaltıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Tamam iddianamenin uçuk kısımları olabilir ama çete mensubu birinin küfür etmesi falan çok mu saçma anlamadım. Kibar hırsız mı bekliyordunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 küfür eden adam itirafçı. hırsız değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Drigeolf said: @Jadelith Bana hakaret edip, üstelik bulunan mahkeme heyetini de tehdit edersen, sen de hapis cezası alırsın, bunun Atatürk'e özel olduğunu zannetmiyorum. Birisine İngiliz p... demenin ifade özgürlüğüne girdiğini düşünmüyorsunuz herhalde? ifade özgürlüğü kapsamına girmesiyle alakası yok. bir insanı küfür etti diye hapse atamazsın. ha laik cumhuriyeti başınıza yıkacağım lafı için aynı şeyi diyemeyeceğim tabii : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 fedaykin said: Osman Yıldırım said: "İngiliz p..çinin kurduğu laik Cumhuriyeti başınıza yıkacağım" Jadelith said: nası ya atatürke laf edince hapse mi giriyosun. çüş be. buna ceza verilmeycekse zaten hakaret toptan suç olmaktan çıksın. Mesela ben "Jaledith p..çinin bulunduğu forumu başınıza yıkacağım" desem bu suç olmaz mı? O derece genişmisiniz? "suç" değil. ayıp, saçma, görgüsüzlük, ama suç değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 cumhuriyeti başınıza yıkacağım diyen adama vatan bütünlüğünü bölücü planlar yapmaktan ve teröristlikten dava açabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar