nameless Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 orange box aldım; portal, tf2 oynayacam diye ama 'this game is currently unavailable' hatası veriyor. steamwiki'de tüm yazanları yaptım ama hiçbir sonuç vermiyor. paramızla rezil oluyoruz ühü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Task manager dan bak, hl2.exe veya steam.exe ler calisiyorsa o hatayi verebiliyor. hepsini kapat. sonra steam i acip tekrar dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bi de genelde bi hata olduğunda clientregistry.blob ne öyle bi dosya var onu sildirtiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 söylediklerinizi de yaptım ama olmadı. şimdi tüm steami kaldırıp, registry'yi temizledim. baştan kuruyorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 düzeldi. registry temizlemek ve baştan kurmak sorunu düzeltti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 sen baştan kurana kadar steam sunucularının yükü azalmıştır bence. (:P) iğrenç bir olay, 'parayla rezil olmak' sözünün daniskası. deli etti beni kaç sefer böyle, beceremiyorsanız bırakın yapmayın yani ne bu eziyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 biraz alakasız olcak belki ama orange box ile steam kurduktan sonra counter strike source indirilip oynanabiliyor mu? ek bi ücret ödemek gerekir mi? yoksa CS oynamak için 20 ytl verip otjinal HL2 almak yetiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Oyunun ücretini ödemen gerekiyo. Orange box'ın içeriğinde cs:s yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Yeni konu açmak yerine buraya yazayım. Şöyle bir sıkıntım var. Steam'i ufak harddiske yüklemişim. Herşeyi oraya yüklüyor, harddisk doldu taştı. Ayarlara baktım ancak bulamadım. - Yüklenenleri başka bir yere aktarmam - Yeni yükleyeceklerimi nereye yükleyeceğimi seçmem mümkün mü? Bunları yaparken Steam'i yer olan harddiskime kurmak mı zorundayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 back upları baska bı yere alabılıyorsun ama yuklu olan oyunlar kendı dırectorysınde olmak zorunda sanırım. back p alıp dıger hdye kurup backupları onu ıcıne atıp orda yenı bı steam kurabılır ordan devam edebılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Backup almadan daha kolayi soyle oluyor. Steam i yeni kurmak istedigin yere kucuk bi paket halinde kuruyorsun. Sonra eski buyuk paketini onun ustune kopyaliyorsun ,hicbir problem olmadan tum oyunlarin kurulmus profilin saklanmis oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 steam için registry gerekmiyor ki ben format atsam da hep aynı klasörden çalıştırıyorum tekrar :) klasörü taşısan başka yere yeter sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 evet ben de klasoru yedekliyorum direkt c/p. steamin backup yillar suruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Steam backup sıkıştırıyor sanırım. DVD'ye yazabilmek için bazen işe yarıyor da sabit diskte yedekleyecekseniz direk c/p en kralı. TB'lik diskler ucuzladı yer sorunu falan kalmadı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 7 küsür gblık tf2 nin backup ı 2.5gb civarı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 olası client sorunlarında steami tekrar kurmanız gerektiğinde sadece "steamapps" isimli klasörün yedeğini alıp steami silip tekrar kurduktan sonra bu klasörü steamin içine attığınızda oyunlarınız duruyo olucaktır. olası sorun yaşayanlar napıcam ben derse akıllarının bi köşesinde olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Güzelmiş. Ben de steam'i bir harddiskten öbürüne nasıl aktarsam diye düşünüyordum sağol. Ha zaten bana cevaben yazılmış, eyvallah arkadaşlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 external disk alıp içine steam apps atıp her türlü hl2, mod vs yedeklemiş oluyoruz di mi? sürekli download etmekten sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 evet. aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 said: AMD ve Steam'den yapılan açıklamaya göre, bundan sonra Ati marka kartlar için hazırlanan sürücüler, otomatik olarak Steam'den kullanıcıların PC'lerine yüklenecek. Bu tabii ki Ati kartlara sahip PC oyuncuları için geçerli. İlk yama ise (Catalyst 10.9), bu ay sonuna doğru Steam üzerinden otomatik olarak inecek. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 steam cok basarılı bir platform. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Dün akşam "yeni ekran kartı driverı çıkmış kuralım mı?" diye bir mesaj çıktı karşıma şoke oldum. Kur dedim kurdu ama hala systraydeki icon a tıklayınca listede bekliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 uzun sürdü ama adam oldu steam. sony de ders çıkarsa keşke biraz psn store için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 @sam her ps3 acisimda tam da bunu diyorum, shank , worms ivir zivir alacagim tutuyor , steam de kayitli kartlarimla saniye surmeyen checkout ve gift islemlerini dusunup psn card falan da neymis diye kufrede kufrede vazgeciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Asırlık oyunları bile çıkış fiyatında tutuyorlar yani ayıp denen birsey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar