Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam

nameless

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
orange box aldım; portal, tf2 oynayacam diye ama 'this game is currently unavailable' hatası veriyor. steamwiki'de tüm yazanları yaptım ama hiçbir sonuç vermiyor. paramızla rezil oluyoruz ühü :(
Mesaj tarihi:
sen baştan kurana kadar steam sunucularının yükü azalmıştır bence. (:P)

iğrenç bir olay, 'parayla rezil olmak' sözünün daniskası. deli etti beni kaç sefer böyle, beceremiyorsanız bırakın yapmayın yani ne bu eziyet.
Mesaj tarihi:
biraz alakasız olcak belki ama orange box ile steam kurduktan sonra counter strike source indirilip oynanabiliyor mu? ek bi ücret ödemek gerekir mi?
yoksa CS oynamak için 20 ytl verip otjinal HL2 almak yetiyor mu?
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Yeni konu açmak yerine buraya yazayım. Şöyle bir sıkıntım var. Steam'i ufak harddiske yüklemişim. Herşeyi oraya yüklüyor, harddisk doldu taştı. Ayarlara baktım ancak bulamadım.

- Yüklenenleri başka bir yere aktarmam
- Yeni yükleyeceklerimi nereye yükleyeceğimi seçmem

mümkün mü? Bunları yaparken Steam'i yer olan harddiskime kurmak mı zorundayım?
Mesaj tarihi:
back upları baska bı yere alabılıyorsun ama yuklu olan oyunlar kendı dırectorysınde olmak zorunda sanırım.

back p alıp dıger hdye kurup backupları onu ıcıne atıp orda yenı bı steam kurabılır ordan devam edebılırsın
Mesaj tarihi:
Backup almadan daha kolayi soyle oluyor. Steam i yeni kurmak istedigin yere kucuk bi paket halinde kuruyorsun. Sonra eski buyuk paketini onun ustune kopyaliyorsun ,hicbir problem olmadan tum oyunlarin kurulmus profilin saklanmis oluyor.
Mesaj tarihi:
Steam backup sıkıştırıyor sanırım. DVD'ye yazabilmek için bazen işe yarıyor da sabit diskte yedekleyecekseniz direk c/p en kralı. TB'lik diskler ucuzladı yer sorunu falan kalmadı zaten.
Mesaj tarihi:
olası client sorunlarında steami tekrar kurmanız gerektiğinde sadece "steamapps" isimli klasörün yedeğini alıp steami silip tekrar kurduktan sonra bu klasörü steamin içine attığınızda oyunlarınız duruyo olucaktır.
olası sorun yaşayanlar napıcam ben derse akıllarının bi köşesinde olsun.
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
AMD ve Steam'den yapılan açıklamaya göre, bundan sonra Ati marka kartlar için hazırlanan sürücüler, otomatik olarak Steam'den kullanıcıların PC'lerine yüklenecek. Bu tabii ki Ati kartlara sahip PC oyuncuları için geçerli. İlk yama ise (Catalyst 10.9), bu ay sonuna doğru Steam üzerinden otomatik olarak inecek.

helal
Mesaj tarihi:
Dün akşam "yeni ekran kartı driverı çıkmış kuralım mı?" diye bir mesaj çıktı karşıma şoke oldum. Kur dedim kurdu ama hala systraydeki icon a tıklayınca listede bekliyor :)
Mesaj tarihi:
@sam
her ps3 acisimda tam da bunu diyorum, shank , worms ivir zivir alacagim tutuyor , steam de kayitli kartlarimla saniye surmeyen checkout ve gift islemlerini dusunup psn card falan da neymis diye kufrede kufrede vazgeciyorum.
  • Yeni Oluştur...