Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik e giripde çıkamamak !!! :?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bitek banamı oluyor bu.Az önce biletix e bakmak için girdim.Test arası vermiştim ama halen dönememkteyim burda laf yetiştirmekteyim.
Site kapansın gelişimimi engelliyor!!!

nassıh çıkcaz? huh?[signature][hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
giride degil..
giripte degil..
girip de...
olcak o..[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan...
Mesaj tarihi:
valla ben konu dışı'na pek bakmıyorum eskisi gibi, (eskisi dediğim 2 yıl :-p ) yoksa her başlığa baksam ohooooo..[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid..
Mesaj tarihi:
çıkıpta girememekten iyidir.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Mesaj tarihi:
Kesinlikle bir hastalik olduguna ben de katiliyorum.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Mesaj tarihi:
TİEEEEYTTTT!! PATİCİĞE GİREN ÇIKAMAZ ULEEEEEN!!![signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
Mesaj tarihi:
Nasıl yani, internekte paticik haricinde girdiğin sitelerde mi var... Püüüüü sana, furun kahpeye...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
...
We are programmed to receive.
You can checkout any time you like,
But you can never leave!
(Eagles: Forum Paticik)[signature][hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
lol ne bu CVS dokumanından mı alınmış :) Tam onu anlatıyor çünkü.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't..

seviyeli muhabbet icin ozelime gelin
bekliyorummm
Mesaj tarihi:
hastalık hastalık ötesi hatta
siteye girmekten işleri yetiştiremiom yawww
çalışmamı engellio bu site benim :p[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
  • Yeni Oluştur...