bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Bitek banamı oluyor bu.Az önce biletix e bakmak için girdim.Test arası vermiştim ama halen dönememkteyim burda laf yetiştirmekteyim. Site kapansın gelişimimi engelliyor!!! nassıh çıkcaz? huh?[signature][hline]bla bla bla ...
Arkansis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Üzgünüm .. malesef çıkamayacaksın[signature][hline]starcraft.mizzah.com www.sylveria.org
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Başlıkta yanlış yapmışım "giripde" değil "giripte" olucak. çün Ses bilgisi testi çözüyordumda :=)[signature][hline]bla bla bla ...
Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 giride degil.. giripte degil.. girip de... olcak o..[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan...
Sam Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 valla ben konu dışı'na pek bakmıyorum eskisi gibi, (eskisi dediğim 2 yıl :-p ) yoksa her başlığa baksam ohooooo..[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid..
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 çıkıpta girememekten iyidir.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 +1[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 said: Estel_Anorien, 20 Nisan 2004 19:14 tarihinde demiş ki: çıkıpta girememekten iyidir. :))[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer
sharky Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Kesinlikle bir hastalik olduguna ben de katiliyorum.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 ewt siteyi kapatsanda bişey tekrar açıo veya açtırıo fear.com ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Misafir Guest Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2004 TİEEEEYTTTT!! PATİCİĞE GİREN ÇIKAMAZ ULEEEEEN!!![signature][hline] YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!!
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Nasıl yani, internekte paticik haricinde girdiğin sitelerde mi var... Püüüüü sana, furun kahpeye...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ... We are programmed to receive. You can checkout any time you like, But you can never leave! (Eagles: Forum Paticik)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
sharky Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 lol ne bu CVS dokumanından mı alınmış :) Tam onu anlatıyor çünkü.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm
GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Hehe Eagles'a sormak lazim CVS'den mi esinlenmisler diye.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
crepuscolo Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 hastalık hastalık ötesi hatta siteye girmekten işleri yetiştiremiom yawww çalışmamı engellio bu site benim :p[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 60 gün kaldı ÖSS ye Paticik gençliğimi yedin ulan!!! Kedi çok günaha giriyorsunuz benden söylemesi sonra öbür tarafta "ben naptım" demeyin.[signature][hline]bla bla bla ...
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 http://www.paticik.com/users/logout.php buyrun efendim çıkış kapısı. :)[signature][hline]When arguing with a stupid person, make sure he's not doing the same.
Öne çıkan mesajlar