Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cesedin yanında yattım!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kırıkkale’nin Gündoğdu Mahallesi'nde 25 Haziran 2007 tarihinde kıskançlık yüzünden bir yıllık kocasını tabanca ile öldürüp, cesedini 9 ay banyoda sakladıktan sonra yakalanan Fatma S., müebbet hapis cezası istemiyle yargılandığı mahkemede hakime ilginç itiraflarda bulundu. Fatma S., “Yaşarken sevgim nefrete dönmüştü. Öldürdükten sonra ise nefretim sevgiye dönüştü. Ceset ile konuştum ve yanında yemek yedim” dedi.

Kaynak ve Devamı
Mesaj tarihi:
ya abi bu tip haberlerin içeriğide bi alem vallahi ya

''Bana ‘O... çocuğu’ dedi. Bunun üzerine evimizde babasına ait olan tabancayı alarak yanına gittim. ‘Neden bana böyle yapıyorsun?’ diye sorduğumda, yine bana ‘O... çoçuğu’ dedi.Bu sırada tabancayı iki kez ateşleyerek öldürdüm. Çünkü kendisini çok kıskanıyordum.”

ben anlamadım olayın akışını niye kıskanıyosun yani
'kocam çok güzel küfür ediyo kıskanıyorum ' dmek gibi bişe ya
çok pis bi olay ama :(
Mesaj tarihi:
zydar said:
cinselliklerini merak ettim ben. birde koku yaparlan manyak karı

cinsel aktivite seviyesi düşüktür(erkek kadını öldürse farklı olurdu), kokuyuda geç direk 9 ayda çürür o be böcek falan yapar larvalar falan..
Mesaj tarihi:
geçen senelerde de şey olmuştu, bak aklımda kalmış. trt de çalışan bi adamın annesi ölmüş, annesiyle yaşıyomuş normalde. adam hiç mi gömmemiş, mezardan mı çıkarmıştı hatırlamıyorum, evde köşeye oturtmuş annesinin cesedini. kokudan komşuları şikayet etmişti de eve polis gelince ortaya çıkmıştı sanırım.
Mesaj tarihi:
yuh..

said:
emine bayram 09/09/2008 - 16:29
ölünün arkasından konuşulmaz ama kadına ne eziyetler etmiş ki, kadınında nevri dönmüş dostunu alıp eve gelmek ne demek sonra karına yemek yaptırıp o yemeği yemek ve sonra onu dövmek ve küfürler yağdırmak tamam allahın verdiği canı allah alır ama cinnet gelmiş demekki yazık etti hayatına...
Mesaj tarihi:
yengeç burcu 09/09/2008 - 16:56
BU KADIN DELİMİ ŞİMDİ ÇOKMU AKILLI BEN ANLAYAMADIM KARDEŞİM KOCASI YAŞARKEN İYİ DEĞİLMİŞ AMA KADINDA ZIVANADAN ÇIKMIŞ YANİ KARIŞIK BİR DURUM.

DENİZ GİZEM 09/09/2008 - 17:04
Allah hepinize, hepimize akıl fikir versin. Mutlaka kocanın hataları olmuştur. Ama yapılan her hatanın, her yanlışın ardından kendi adaletimizi kendimiz veremeyiz. Allah' ın verdiği canı onun izninden başka alacak kimse yoktur.Şimdi kıskanacak kocan da yok ne yapacaksın?

emine bayram 09/09/2008 - 16:29
ölünün arkasından konuşulmaz

EN BÜYÜK TÜRK ATATÜRK ('HURSAYFAM' tüm yorumları) 09.09.2008 16:03:49
KÜVETTE SAKLADIĞINA GÖRE NASIL YIKANMIŞ ACABA BİR ÖLÜNÜN YANINDA? CESET KOKMAMIŞMI?
Mesaj tarihi:
manyaklık kolay iş değil. sne onca zaman kokan bir ölü ile yaşayacaksın. artık mumyalama yaptıysa eğer, sargı bezi, bal mumu ve çeşitli baharatları özenle seçip mumyalayacaksın falan..

zor iş..

nekrofili devlet nişanı verilmesi lazım..

adamın arkasından da hepimiz cesediz diye sloganlar atıp onurlandıralım kendisini.. hem ceset olmak da zor iş. onca zaman küvette yatıcaksın falan. sert yer. rahatsızdır kesin.
Mesaj tarihi:
kenzap said:
Fatma S., “Yaşarken sevgim nefrete dönmüştü. Öldürdükten sonra ise nefretim sevgiye dönüştü. Ceset ile konuştum ve yanında yemek yedim” dedi.

oha can barslan karikatürleri gibi be.
  • Yeni Oluştur...