Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 gun sonra kara delik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
allah baba kurtarır bizi ya meleklerini yollar kapatırlar o karadelikleri ramazan zamanı bide müslümanlara bi kıyak geçer artık sfdsdf
Mesaj tarihi:
o parçacıklar herşeyin sonuna gelip onu sevimli yapan 'cık' ekinden nasibini almamış. ayşecik sezercik değil ki abi parçacık ya :S insanın yusuf abiyi çağırası gelio.

yusuf abi ? yusuuuf yusuuf nerdesin lan ? deliğe mi düştün yoksam asdf
Mesaj tarihi:
hürriyette okudum. big bang olayı hede hödö yalanmış. big bang'e sadece sıcaklık bakımından benzer bişey ortaya çıkıcakmış, deneyin big bangle alakası yokmuş galiba. protonları çok yüksek hıza ulaştırıp yüksek enerjiyle çarpıştırarak parçacık açığa çıkarıcaklarmış galiba(enerjiyi maddeye çevirme gibin bişey galiba) bu da yarın değil, ekim bilmemkaçtaymış. yarın sadece bi denememsi bişeyler mi yapılcakmış neymiş. hatta durun siteden bulup atiyim link, boğaziçi fizik profesörüyle mi ne röportaj yapmışlar o da deneyin içindeymiş
Mesaj tarihi:
big bangle alakası yok değil ortaya bir patlama çıkmayacakmış onu söylediler yani cem yılmazında dediği gibi "ismindeki ilüzyona takılmayın"

böle kocaman bi patlama olmucak .
Mesaj tarihi:
herhalde en çok felaket seneryoları bu yüzyıla denk geldi,off boyut değişecekse ben SpongeBob SquarePants boyutu varsa mr Crab olup kazığa hamburger satıp hergün de harharharhhar diye gülmek istiyorum.

Saygılarımla..
  • Yeni Oluştur...