JD Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 allah baba kurtarır bizi ya meleklerini yollar kapatırlar o karadelikleri ramazan zamanı bide müslümanlara bi kıyak geçer artık sfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=37241&k_A=haberturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kara delikk gecikir belki hiç gelmezz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 HEPİMİZ ÖLÜCEEEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Evet herkes gibi bizde ölücez.Çünkü insanlar doğar-yaşar ve ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 SENDE ÖLÜCEKSİİİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 o parçacıklar herşeyin sonuna gelip onu sevimli yapan 'cık' ekinden nasibini almamış. ayşecik sezercik değil ki abi parçacık ya :S insanın yusuf abiyi çağırası gelio. yusuf abi ? yusuuuf yusuuf nerdesin lan ? deliğe mi düştün yoksam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 hürriyette okudum. big bang olayı hede hödö yalanmış. big bang'e sadece sıcaklık bakımından benzer bişey ortaya çıkıcakmış, deneyin big bangle alakası yokmuş galiba. protonları çok yüksek hıza ulaştırıp yüksek enerjiyle çarpıştırarak parçacık açığa çıkarıcaklarmış galiba(enerjiyi maddeye çevirme gibin bişey galiba) bu da yarın değil, ekim bilmemkaçtaymış. yarın sadece bi denememsi bişeyler mi yapılcakmış neymiş. hatta durun siteden bulup atiyim link, boğaziçi fizik profesörüyle mi ne röportaj yapmışlar o da deneyin içindeymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yanlış değilse tanrı'nın parçacığı gibi bi tabir duydum. ne kadar caiz bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 big bangle alakası yok değil ortaya bir patlama çıkmayacakmış onu söylediler yani cem yılmazında dediği gibi "ismindeki ilüzyona takılmayın" böle kocaman bi patlama olmucak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 çok az kaldı ölmeye bütün bağyanları öpüyorum gitmeden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 herhalde en çok felaket seneryoları bu yüzyıla denk geldi,off boyut değişecekse ben SpongeBob SquarePants boyutu varsa mr Crab olup kazığa hamburger satıp hergün de harharharhhar diye gülmek istiyorum. Saygılarımla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Abi ben direk soluğu Naboo'da alacağım. Zaten oraya kapağı atsam kesin Force Sensitive'im kafadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 kapı acıp baska boyuta geceyım ben en ıyısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 delik var dediler yalanmış meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Tanrıyı saf dışı bırakalımda artık birazcık biz tanrı olalım zamanı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Sparkcaster said: http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=37241&k_A=haberturkahah efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bu deney Cem Yılmaz gibi şovculara malzeme olmazsa ben de bu siteden giderim arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 herkesin konuştuğu bişey oldu, heralde kullanır. normal :) filmi de çekilir. bi rus oyun firması oyun da yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 zaten kitabını yazmışlardı. dan brown amcamız. filmi de çıkar oyunu da oyuncağı da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 morningz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 ne oldu şimdi kim yendi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 sabaha kadar bekleyenler olmus. cok tebrik ediyorum. nezman olcez simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 daha bitmedi ki deney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bitmeden geçemiyomu muyuz diğer boyutlara :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar