Horizon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 lol , buyrun ben tank moduna geçtim saldırabilirsiniz. Alışkınız artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Kızların yurda sevişmek için erkek soktuğu bi yer var mı bildiğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Horizon said: "Kız yurduna erkek alma bir questtir ve her yurtta yapılmaya çalışılır." Bu laf her yurtta o iş olur değil erkek alınırdır. Her alınan erkekle birşey yapılır denmedi orda. Evet tekrar ediyorum aşağı yukarı her kız yurdunda bazı kızlar erkek arkadaşlarını yurda sokmak isterler. Meali: Batırdım, patladım, sıvadım, ama dönemiyorumda, öyle demek istemedim, toparlamak için "aşağı yukarı her kız yurdunda" "bazı kızlar erkek arkadaşlarını" yurda sokmak ister diyeyim. Hah oldu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Sana seninki kadar saçma bir önerme ile geliyorum: Siper alın: Sırf erkek ya da sırf kızlar çocuklarınızı eşcinselliğe itiyor. Sakın gitmeyin, biz fuhuş hizmetimiz ile çocuklarınız sağlıklı gelişimine katkıda bulunuyoruz. NOT: Hala kızın yurda erkek arkadaşını sokup sonra da sevişmesinin neresinin yanlış olduğunu kavrayamadığımdan tartışmadan çekiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 balon said: özgürlüğün sonu tecavüzdür desem geri kafalı olurum ama üzgünüm . ne tecavüzü , hiç mi yurtdısına çıkmadınız , hiç mi televizyon izlemediniz? Elalemde kız erkek karışık, tamamen özgür yurtlar var , tecavüz mü oluyor ülkelerinde , bizim ülkede serbest bırakılsın hemen demiyorum ama bizdeki çarpık bir zihniyetin ürünüdür. Bu mesajında buna örnektir GERGE said: Sana seninki kadar saçma bir önerme ile geliyorum: Siper alın: Sırf erkek ya da sırf kızlar çocuklarınızı eşcinselliğe itiyor. Sakın gitmeyin, biz fuhuş hizmetimiz ile çocuklarınız sağlıklı gelişimine katkıda bulunuyoruz. güzel bir önerme hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 balon said: özgürlüğün sonu tecavüzdür desem geri kafalı olurum ama üzgünüm . Vakit gazetesi yazarı İbrahim amca gibi küçük yaşta alıcan, eğitime başlıcan, ne demişti büyük düşünür Horizon "ağaç yaşken eğilir". Özgür bırakmıcan, el altında tutucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Yalnız yurtkur eşcinselliğe yöneltiyor adamı. Ulan 6 sap yetmiyor 600sap heryerde mi birlikte olur? Sabah insan uyanınca bi tebessüm görmek ister bi parıltı. Bizim karşımıza duşa doğru giden pinokyolar çıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 @ged : bir amerikada , ingilterede tecavüz yok diyorsun yani ? @blackchaos: haklısın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Türkiye'de daha fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 türkiyedeki medya tecavüze endeksli . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 turkiyede tecavuz gizleniyor o nedenle sayilar az cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 internetin ve cinselligin kotalısı zararlı.her dakka dusunup durursun cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 bLackcha0s said: Kızların yurda sevişmek için erkek soktuğu bi yer var mı bildiğin? altıma sıçtım şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Bu adamların biz sevişemiyoruz sizde sevişemeyin mantıklarına hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 asıl baskının sonu tecavüz, adam yapamıyo yapamıyo patlıyo en sonunda... benim etrafımı sarsa öle bi 30 kişi ana avrat küfredip yollarım heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 fuhuş olsun diye çıkarken 100 kontör bırakıyorlarmış bLackcha0s said: Kızların yurda sevişmek için erkek soktuğu bi yer var mı bildiğin? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Fuhuşlu bi yurt varsa ben tatile bile giderim ya oraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 nası işi pişiriyorlar acep ya tuvelette falan mı yoksa ayrı odamı abi bi odada 5 3 kişi kalırken birini gönderirsin bi yerede 5adamı nası ayarlıcan enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Llama said: nası işi pişiriyorlar acep ya tuvelette falan mı yoksa ayrı odamı abi bi odada 5 3 kişi kalırken birini gönderirsin bi yerede 5adamı nası ayarlıcan enteresan orji yapiyorlar bildiğin gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 "o yurtta fuhuş varsa sizinkine niye gidiyim ya?" diye soran bi kişi bile çıkmamışmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ShadowFury said: "o yurtta fuhuş varsa sizinkine niye gidiyim ya?" diye soran bi kişi bile çıkmamışmı acaba? Ailenin yanında sıkıyorsa sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 aile yanına grek yok ki abi herifler kalablıksa böle bişi sölese manyağın birine patlasa vursa iki tane al sana dayak :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 fuhuş ne lan. bende ozaman karma yurtlara olan ilgiyi arttırmak için kız yurtlarındaki herkez lesbiyen erkek yurtlarındakiler gay diye reklam yapıcam. bir kızla bir erkek birlikte oluyorsa kime ne. her iki tarafta razı olduktan sonra. olsa olsa yurt kurallarını delmiş oluyorlardır. onun dışında seni mi beni mi .ktiler. kim karışır. sanki adam katlediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 fuhuş hani nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Horizonun epic faili başlığı gölgelemiş resmen. Kasti mi yapıyodur nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar