Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"O Yurtta Fuhuş Var, Bizimkine Gel"

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Horizon said:
"Kız yurduna erkek alma bir questtir ve her yurtta yapılmaya çalışılır."

Bu laf her yurtta o iş olur değil erkek alınırdır. Her alınan erkekle birşey yapılır denmedi orda. Evet tekrar ediyorum aşağı yukarı her kız yurdunda bazı kızlar erkek arkadaşlarını yurda sokmak isterler.

Meali: Batırdım, patladım, sıvadım, ama dönemiyorumda, öyle demek istemedim, toparlamak için "aşağı yukarı her kız yurdunda" "bazı kızlar erkek arkadaşlarını" yurda sokmak ister diyeyim. Hah oldu şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Sana seninki kadar saçma bir önerme ile geliyorum: Siper alın:

Sırf erkek ya da sırf kızlar çocuklarınızı eşcinselliğe itiyor. Sakın gitmeyin, biz fuhuş hizmetimiz ile çocuklarınız sağlıklı gelişimine katkıda bulunuyoruz.

NOT: Hala kızın yurda erkek arkadaşını sokup sonra da sevişmesinin neresinin yanlış olduğunu kavrayamadığımdan tartışmadan çekiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:
özgürlüğün sonu tecavüzdür desem geri kafalı olurum ama üzgünüm .

ne tecavüzü , hiç mi yurtdısına çıkmadınız , hiç mi televizyon izlemediniz?

Elalemde kız erkek karışık, tamamen özgür yurtlar var , tecavüz mü oluyor ülkelerinde , bizim ülkede serbest bırakılsın hemen demiyorum ama bizdeki çarpık bir zihniyetin ürünüdür.

Bu mesajında buna örnektir

GERGE said:
Sana seninki kadar saçma bir önerme ile geliyorum: Siper alın:

Sırf erkek ya da sırf kızlar çocuklarınızı eşcinselliğe itiyor. Sakın gitmeyin, biz fuhuş hizmetimiz ile çocuklarınız sağlıklı gelişimine katkıda bulunuyoruz.

güzel bir önerme hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

fuhuş ne lan.

bende ozaman karma yurtlara olan ilgiyi arttırmak için kız yurtlarındaki herkez lesbiyen erkek yurtlarındakiler gay diye reklam yapıcam.

bir kızla bir erkek birlikte oluyorsa kime ne. her iki tarafta razı olduktan sonra. olsa olsa yurt kurallarını delmiş oluyorlardır. onun dışında seni mi beni mi .ktiler. kim karışır. sanki adam katlediyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...