Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Acmilmis postun tam tersinide ben açtım özenti gençlik ftw!!! Mesela benden kız arkadaşımı aldı..Kız beni aldatıyosun sen hiç görüşemiyoruz başkasıyasın fln modundaydı...Evet doğru..SWG ile kızı aldattım.. ( şuanda swgden tanıştıgım bir kızla sevgiliyim oda ayrı bir muhabbettir getiri olarak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 swg için ben de ruhumu satmiştim pişman değilim yine olsa yine yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 swg de hatun var mı gelelim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 serverlar da max insan sayisi 10 a düşeli 120313 yıl oluyor o eskidendi. Kendime ait özel twilek dancerim vardi evime gelir dance eder mind buff verirdi. Hey gidi günler hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 oyun ne alır bilmem de, oynayan 10+ kilo alabilir (fuk blizztard) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 zamanını, sevgilisini, parasını, sosyal hayatını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ben eclipsedeydim transfer oldum europe-chimeraya burda insan var gene baya ayrica hatun var ama sınırlı sayıda :P kapan alıyor hahah :D ben benimkini teeee eclipselerden getirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Lise1 e başladığımda hep,"lise bambaşka olacak olm çalışıp össde iyi şeyler yaptım mı ohhh" derdim, lise1 ve lise2 mi Half-Life modu Adrenaline Gamer aldı, 3. sene aklım başıma geldi ama cod4 yine yedi bi süremi, gerek single gerek multi. Lise4de geldim, aklım yeni başıma geldi, oyun oynamayı bıraktım. Ne oldu, yitirdiğim 3 yıl, şimdi toparlamaya çalışıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Netcafe said: ben eclipsedeydim transfer oldum europe-chimeraya burda insan var gene baya ayrica hatun var ama sınırlı sayıda :P kapan alıyor hahah :D ben benimkini teeee eclipselerden getirdim :D Corbantisteydim sonra geyiğine 2. bir karakter açtim eclipse de FrF de twilek ti hepiniz kuyruğumda dolaşıyordunuz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 tam geçen sene bu zamanlar Wowu bıraktım, hardcore raid yapiodum haftada 6 . 69 kilodan 75 kiloya falna çıkmıtşım. Neyse o pek sorun değil Ama tamamen depresyona girmiştim farkında olmadan hiçbişey yapmak gelmiodu içimden. Wow olmasa bile enerjimi almıştı tamamen. Zaten o oynadıım süreç boyunca hiç kız arkadaşım olmadı. Sürekli kendimi hiç de asosyal değilim ki ben dışarı çıkıorum ediorum die düşünüodum fakat dışarı çıkarken wow muhabbeti dönüodu falna. Öf neyse. kötü günler ^_^ Bıraktığımda hayata geri döndüm, resmen güzelleşti hayatım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Walla bana zararı - Göz miyop olması ve çizim yaptığım içinde göz refleksi zayıflamasına yol açtı. Ellerde egzama. Para zaten verdiğim kadarını kazandım o konuda bi zararım yok :) . En bktanıda zaman ya zaman dönüp baktığında bi pişmanlık oluyo ama bunu ilk oynadığım 2 mutlu sene için söylemiyorm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Oha Mortis, aynı ben lan. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Uo, gençliğimi aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ben de hayvani seviyelerde WoW oynuyorum ama hep kilo veriyorum, ne olacak bunun sonu? Ben de oturarak kilo almak istiyorum arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ben oyun oynaken six pack çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ben ultima yüzünden sınıfta kalıodum =) sonra bıraktım bu işleri alemlere karıya kıza daldım bu seferde o yüzden üniyi zar zor kazandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 @ xunn Mage oynuyorsun. kahrından veriyorsun o kiloları, lanet olasıca pillarlar, druidler. aç bak bi druid yüzüne kan gelecek. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 veyr10 said: ben oyun oynaken six pack çıkardım İNSAN MISIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bLackcha0s said: ben ultima yüzünden sınıfta kalıodum =) sonra bıraktım bu işleri alemlere karıya kıza daldım bu seferde o yüzden üniyi zar zor kazandım Evet abi yaşıtlarımız kız peşinde koştururken biz pk peşindeydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 eğer oyunlar benden birşeyler alıp goturduyse.saglık,sevgili,aile,okul vs bi otururdum.düşünürdüm.hadi 14-15 yaşına kadar bilgisayar ve oyun hayatımda ön plandaydı. eğer 20 li yaşlarımdada oyun hala benim için önplanda olsaydı.düşünürdüm.ben napıorum diye.en güzel yıllar bunlar bırakın oyunları.oynamayın demiyorum.bende oynuyorum.ama oyun evde oturdugunda sıkıldıgınızda yada geceleri sıkıldıgınızda oynanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 psikoloji bozuluyo bg de 100 hp si kalmıs mageye son bir kez vuramadan üstüne 3 warriorun cullanması sonucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ömrümü aldı lan... Yetmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 oyun bağımlısı olunca bencede kilo verilir. çunkü insan yemek yemeye üşeniyor. "lan yemek yiceğime instance kasarım 3-5 item daha alırım" diyor yemiyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ben genelde kilo alıom... sınırsız yemek gelio bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar