Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi torrent siteleri (top 25 listesi)

Bone

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
PirateBay iyidir ama Mininova'nın neden bu kadar çok kullanıldığını hiç anlamadım.

Demonoid daha yükseğe çıkar, daha yeni açıldı tekrar.

NOT: http://btjunkie.org/ burada 18128 farklı tracker'a ait tüm torrentler listeleniyor, kesinlikle en iyi public arama sitesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Siteler alexa ranklarına göre listelenmiş. Yani en çok girilen kişi sayısına göre. Bu o torrent sitesini "iyi" olarak nitelendirmez, en çok girilen torrent siteleri olan nitelendirir.

thepiratebay mininova gibi siteler kendi trackerlarını kullanıyorlar. Ama btjunkie torrentz gibi siteler birçok tracker üzerinden arama yaparak torrent dosyalarını öyle listeliyorlar.

Tabi ki yeni diziler filmler filan ilk önce thepiratebay mininova gibi yerlerde çıkar ilk üretilen yerler orası ondan bu kadar popülerler ama hızlı indirmek istiyorsanız oralar ilk tercihinizde olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Hem ilk hem de hızlı istiyorsanız zaten warez topsitelar var yeterince 1337seniz size de ucundan verebilirler, onun haricinde private falan kasmayın en fazla demonoid gibi semi-private seçin private olunca aradığınız şeyi ve onu seedleyen adamı bulmak zor oluyor ve ratio kasmak sinir bozuyor.Sonuç olarak TPB ftw.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk önce grubun private IRC kanalında çıkar, sonra private trackerda çıkar sonra public olur desen hani daha doğru olur...

Brigand said:
Tabi ki yeni diziler filmler filan ilk önce thepiratebay mininova gibi yerlerde çıkar ilk üretilen yerler orası ondan bu kadar popülerler ama hızlı indirmek istiyorsanız oralar ilk tercihinizde olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

private trackera laf atanlar blackcats gibi bi siteye hic girmemis galiba heh. bende bunu anlamam mutlaka torrent siteleri topicinde private trackerlara laf atan biri cikar. mininovada 5 seed 30 leech'e karsi cekmeye calisacagima, gider private trackerdan 30 seed 5 leech ile cekerim. o sikayet ettiginiz ratio sistemi sagolsun seed sorunu yasanmiyo privatelarda.
edit: ayrica liste cok yalan bi liste. sitede hic duymadigin torrent siteleri var ama ne tbytes, ne tleech ne de blackcats yazilmis.
Sosyal ağlarda paylaş

torrentleech nerde cidden o listede ya, hız olarak coşturur seederlarıyla döver, film, oyun, program, dizi vs konusunda dövücü bir site halbuki, lanet olsun ki evde olmadıgım 3 gün içerisinde ratio'nun dibe vurdugun görmedim kapanmış account. 300gb a yakın sömurmustum :/ artık isohunt vs publicçi oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

walla 4 mbit war bende biri solemis zaten
su anda desktop + laptopta 2 dl war
toplam 400 450 civari
pritebay hepsi
(bi kac dattebayo da war)

http://eztv.it/frontpage.php

dizi icin tk tercihte bu bunu diyim de
en iyi release gruplarindan biri

bu arada rapid efsanede urasilmaz abi onda 2 dosya bulcam diye gunnerde
anca iste forumlarda turk linkler
Sosyal ağlarda paylaş

Rapid de çok spesifik bişey arıyorsanız bulmanız zor hakketten.Ama international şeylerin hepsi var.dizi 10 yıllıkmış uploader ı kalmamış öyle birşey yok en azından.
Bi iki türcke forum + google la türk şeyleri de çıkıyor.

tutup da Norveç'in bilmemne kasabasından çıkma yeni bi grubun ilk yaptığı kaydı ararsanız zor tabi :) o da vardır da onların forumlarını karıştıramadıgımız için şahsen ben bulamıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...