Bone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 http://img144.imageshack.us/img144/8407/torrentranked8.gif En çok rabet gören 25 torrent sitesi bu. Alexa sitesindeki verile göre hazırlanmış. En çok kullandığım mininova ve thepiratebay en üst sırada çıkmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 PirateBay iyidir ama Mininova'nın neden bu kadar çok kullanıldığını hiç anlamadım. Demonoid daha yükseğe çıkar, daha yeni açıldı tekrar. NOT: http://btjunkie.org/ burada 18128 farklı tracker'a ait tüm torrentler listeleniyor, kesinlikle en iyi public arama sitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 mininova da herseyi bulabiliyorsun..uyelik istemiyor.. ve cogunlukla dosyalar yalan cıkmıyor..ben de hep mininovayı kullanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Mininova'da bulamadığım çoğu seyi btjunkie'de buldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 btjunkie (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 public trackerlar <3 demonoid de hoş, sunumu güzel eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 http://www.rlslog.net/top-25-torrent-sites-september-2008/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Siteler alexa ranklarına göre listelenmiş. Yani en çok girilen kişi sayısına göre. Bu o torrent sitesini "iyi" olarak nitelendirmez, en çok girilen torrent siteleri olan nitelendirir. thepiratebay mininova gibi siteler kendi trackerlarını kullanıyorlar. Ama btjunkie torrentz gibi siteler birçok tracker üzerinden arama yaparak torrent dosyalarını öyle listeliyorlar. Tabi ki yeni diziler filmler filan ilk önce thepiratebay mininova gibi yerlerde çıkar ilk üretilen yerler orası ondan bu kadar popülerler ama hızlı indirmek istiyorsanız oralar ilk tercihinizde olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Hem ilk hem de hızlı istiyorsanız zaten warez topsitelar var yeterince 1337seniz size de ucundan verebilirler, onun haricinde private falan kasmayın en fazla demonoid gibi semi-private seçin private olunca aradığınız şeyi ve onu seedleyen adamı bulmak zor oluyor ve ratio kasmak sinir bozuyor.Sonuç olarak TPB ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 şu black cats den bir acc bulsam neler neler yapicam da yok arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ilk önce grubun private IRC kanalında çıkar, sonra private trackerda çıkar sonra public olur desen hani daha doğru olur... Brigand said: Tabi ki yeni diziler filmler filan ilk önce thepiratebay mininova gibi yerlerde çıkar ilk üretilen yerler orası ondan bu kadar popülerler ama hızlı indirmek istiyorsanız oralar ilk tercihinizde olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 1 senedir btjunkie kullanıyorum, gayet güzel. mininovadan daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 btjunkie'dekiler de iyi kategorize edilmemiş, insan bir ebook falan ayırır music falan ayırır... http://isohunt.com bunu da tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 rofl yeni taktik "ah ah "" torrent sitesinin adi" 'nda bir accim olsaydi süper olurdu." diyerek kuralların dışına çıkmamış olmak(tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 private trackera laf atanlar blackcats gibi bi siteye hic girmemis galiba heh. bende bunu anlamam mutlaka torrent siteleri topicinde private trackerlara laf atan biri cikar. mininovada 5 seed 30 leech'e karsi cekmeye calisacagima, gider private trackerdan 30 seed 5 leech ile cekerim. o sikayet ettiginiz ratio sistemi sagolsun seed sorunu yasanmiyo privatelarda. edit: ayrica liste cok yalan bi liste. sitede hic duymadigin torrent siteleri var ama ne tbytes, ne tleech ne de blackcats yazilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 en çok girilen siteler bunlar, dolayısıyla da publicler ağırlıklı.. ama benim anlamadığım, mininova ya da piratebay kullanan adam niye mininova'ya girip arama yapar? git torrentz.com'da ara, tüm kaynakları listelesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 hic ihtiyacim olmadi private trakera belki ondan pirate bay = 350 kb/sec walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bağlantı hızın nedir BonePART ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 4mbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 torrentleech nerde cidden o listede ya, hız olarak coşturur seederlarıyla döver, film, oyun, program, dizi vs konusunda dövücü bir site halbuki, lanet olsun ki evde olmadıgım 3 gün içerisinde ratio'nun dibe vurdugun görmedim kapanmış account. 300gb a yakın sömurmustum :/ artık isohunt vs publicçi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 torrentleech+arenabg+demonoid+btjunkie bulamadığım şey yok nerdeyse ha türk hedehödöleri için de turktorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 rapidshare 1.5-2.5 mb/sn valla :D torrentle uğraşılmaz ya. Not : Konuya alakasız girmiş oldum kusura bakmayın :) torrent sistemini bi sevemedim de ondan dayanamayıp damlayıp söyleyiverdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 walla 4 mbit war bende biri solemis zaten su anda desktop + laptopta 2 dl war toplam 400 450 civari pritebay hepsi (bi kac dattebayo da war) http://eztv.it/frontpage.php dizi icin tk tercihte bu bunu diyim de en iyi release gruplarindan biri bu arada rapid efsanede urasilmaz abi onda 2 dosya bulcam diye gunnerde anca iste forumlarda turk linkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Rapid de çok spesifik bişey arıyorsanız bulmanız zor hakketten.Ama international şeylerin hepsi var.dizi 10 yıllıkmış uploader ı kalmamış öyle birşey yok en azından. Bi iki türcke forum + google la türk şeyleri de çıkıyor. tutup da Norveç'in bilmemne kasabasından çıkma yeni bi grubun ilk yaptığı kaydı ararsanız zor tabi :) o da vardır da onların forumlarını karıştıramadıgımız için şahsen ben bulamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 para vermeye raziysaniz torrentleechte de vip sistemi var. direk ratio ile alakani 0 a indiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar