Eno Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Son dönemde çıkmış, yöneticilik yapılan ve gerçekten oynanabilitesi yüksek olan oyun varmı? Not: Son dönem dediğime bakmayın. Son 1 sene içerisinde çıkmış olması makbuldür :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bir sürü tycoon oyunu var. en son school tycoon çikardiklarini duydum.. airport tycoon, railroad tycoon, vs tycoon hede tycoon zart tycoon.. herseyin tycoonu var.. theme hospital, theme park, sim theme park felan var. ama theme hospital'in üstüne tanimam[signature][hline]You scream, I scream, We both scream For ice cream! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 deniz parkı kurduğun bi tycoon daha vardı =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 beachlife da güzel :)[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Bu alanda Theme Hospital klasik zaten :)[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 railroad tycoon 3 var ki hepsinin babası zaten bu tycoon'ların, :) bu kışın başında çıktı ve gayet güzel, 3d grafikli (güzel grafikler) ve ben de şahsi tavsiye damgamı basabilirim.. :)[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 bende railroad tycoon 3 diyorum.. ve editleyip rollercoaster tycoon 3 ü ekliorum çıkmadıysa da yakında çıkar.. [Bu mesaj arcane tarafından 01 Nisan 2004 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 hepsini boşver sen taykun maykun. princess maker2 al oyna çiçek gibi. kız yetiştir.. oh..[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ehhe o oyunun anime'i vardı trt'de, hastası oldum ama çok kısa sürdü. puchi puri yuice diye, küüçk prenses diye çevirmişlerdi ama seslendirmeler müthişti.. :) kokolo'nun "ay yusiiiii" ve glenda'nın "küçük yumurcaklar" demesi süperdi, yusi denen baş karakter de princess maker 3'ün kahramanıymış, hatta en sonra princess maker 2'nin kahramanıyla karşılaştı filan.. gidip anime bölümüne yazayım bari sonra, içimde kalmış.. :-p hayret arcane nasıl olmuş da 3d bir oyun sevmiş, hem de strateji! hayırlı saatlerde olsunlar..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 auhauh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 ayay. nası kaçırmışım. yav princessmaker3ü de ingilizceye çevirseler hayırlısıyla artık be.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 unofficial olarak çevriliyodu bi yerlerde diye biliyorum, rastlamıştım bi ara. bakıyım bulurum belki.[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 haala daha çevrilicek o. bi yıl bekledim sonra bıraktım peşini. ama varsa var ya! süper olur.[signature][hline]ben olmuşum imza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Rollercoster Tycoon oynamalısın.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 princess maker 2 sitemde olacaktı. Bence de rollercoster tycoon harika bir oyun. Tropico içinde çok iyi notlar verilmiş bir dene istersen.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Darksun, 31 Mart 2004 19:26 tarihinde demiş ki: deniz parkı kurduğun bi tycoon daha vardı =P dediğin sanırım seatycoon yada seaworld gibi bişi :) valla ben bu tip şeylere biterim en babası ve ilkleri simcitylerdir, ancak rolet coaster serileride süperdir themepark mıydı neydi oda oldukça güzeldi..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 theme hospital'i sanirim 3-4 yil once oynamistim, gercekten cok eglenceliydi. bir ara bulursam cd'sini alacagim tekrar. hele o buyuk kafali adamlar kafalarini kucultmeye gelirken eger makine tamir etmediysen kafalari patlamiyor mu bitiyordum oraya :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ben de theme hospital'i 1-2 ay önce tekrar bitirdim. gerçekten zevkli. gerçi akademik zımbırtılar dellerdiriyor adamı, ama onları da grief tactic'lerle halledince sorun kalmıyor eheh.[signature][hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: Dmx, 02 Nisan 2004 15:53 tarihinde demiş ki: theme hospital'i sanirim 3-4 yil once oynamistim, gercekten cok eglenceliydi. bir ara bulursam cd'sini alacagim tekrar. hele o buyuk kafali adamlar kafalarini kucultmeye gelirken eger makine tamir etmediysen kafalari patlamiyor mu bitiyordum oraya :) eee.. kafaları makineyi tamir etsen de patlıyor etmesen de. zaten kafaları doktor patlatıyor iğneyle, sonra düzgün bir kafa şişiriyor eheh. ya da başka bir şey anlatmaya çalıştın anlamadım kusura bakma.. hani oyunu yeni oynadım bitirdim ya, illa hava atcam. :P[signature][hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 02 Nisan 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 favorim rollercoaster tycon bide arkadaşın telefonunda lemonade tycon gördüm şaştım.baya ayrıntılı yapmışlar oyunu[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ [Bu mesaj elesso tarafından 02 Nisan 2004 22:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 theme hospital'ı internetten biryerden falan nereden indirebilirim acaba?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 said: orc_lord, 03 Nisan 2004 18:32 tarihinde demiş ki: theme hospital'ı internetten biryerden falan nereden indirebilirim acaba? http://www.abandonware-france.org/clic.php3?url=227 adresinden indirebilirsin. 7mb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 7mb değil hiçte birkere full'ünü dün gece bilgisayarı açık bıraktım falan filan 150mb bişi çektim az önce oynadım çook güzel :) aslında isteyenler varsa home serverı açabilirim ordan çekebilirsiniz...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 school tycoon çıkıt idare eder o da ama rollercoaster tycoon iyidir baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Locklear Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: arcane, 01 Nisan 2004 00:44 tarihinde demiş ki: bende railroad tycoon 3 diyorum.. ve editleyip rollercoaster tycoon 3 ü ekliorum çıkmadıysa da yakında çıkar.. [Bu mesaj arcane tarafından 01 Nisan 2004 00:45 tarihinde değiştirilmiştir] rollercoaster tycoon 3 cıktı mı yaa ? alala[signature][hline]Tomorrow never comes untill' it's too late .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar