Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 kendi hataları. bende bıraktım sayılır. oyun betadan çıkalı kaç ay oldu, item shopa item koymaktan daha hala oyunun sesleri eksik. binek sesi yok gathering sesi yok, bazı büyülerin sesleri yok, closed betadan beri Purify skilli doğru düzgün çalışmıyor. oyunda item düşürmek değil, mod düşürmek önemli, mod basmak için diamond'a ihtiyaç var, hadi gene bişeyler satıyorduk diamond karşılığı, para ödemeden sahip olabiliyorduk. şimdi aldığın diamondları AH'de kullanmak için 1 ay geçmesi lazım gibi bişey getirdiler, oyunun yüzüne gözüne sıçtılar. takılsınlar kendi kendilerine bukadar iyi bir potansiyel bukadar kötü yönetilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 açıkcası ben 2 sınıf olayını sevmedim tek sınıf olsa ve bu 1 aylık ah diamond olayını yapmasalardı oynardım potansiyel vardı gayetde iyiydi fakat her itşe böyle yönetim cacık olunca patlar kalırlar böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2009 benide baydi oyun iyice item shop dan 3k diamond almadikca da karakteri adam etmek zordan öte birsey birde oyunu etkilemiyor deniyordu item shop bal gibi etkiliyor hatta icine ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 var mı halen oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 var :) ama donanım yetersizliği yüzünden eskisi gibi giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bütün interface mi wowdan çalınır be abi, birazcık orjinalliği olsaymış hatta interfacei geçtim büyüler falanda aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık muhabbeti :D Elbet birilerine benzeyecek grafik olarak. WoW uygun görülmüş, bence iyi de yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 sadece grafik olarak benzese iyi de,classlardan tut skill'lere,skill'lerden mekanlara,dungeonlara kadar aynı yapmaya çalışınca önceden wow oynamış kişilere çok gereksiz geliyo oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 beğendim ben şimdi pvp serverı seçtim bir tane 1 saat falan oynadım level 7-8 olmuşum, %99 wow klon olmuş ama oynanabiliyor diğer dandik kore mmolarından farklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Eylül ayında Expansion gelecek ve yeni sınıflar ile Elf ırkı açılacak. Eğer çok aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz, veya oyunu tanımak amacıyla takılabilirsiniz. (Tabi yeni geleceklerden bir şeyler seçecekseniz...) Ayrıca RoM Türkçe içerik ile başlayacak yakında, bu ay beta testlerin başlayacağı söyleniyordu. Runesofmagic.com.tr'den bunu da takip edebilirsiniz ilgileniyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 daha öncede belirttiğim gibi para harcamazsan oynanmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Neredeyse 1 yıldır oynuyorum, şimdiye kadar harcadığım para en düşük ücretli paket sadece. Para ile büyük avantajlar sağlandığı doğru ama oynanamadığı taraftarı değilim. Eğer oyundaki amacınız en iyi olmak ise para harcamanız gerekir çünkü 7/24'te oynasanız, diğer 7/24 oynayan ve para harcayan kişi sizi geçecektir. Ama eğer o kadar iddialı değilseniz gayet tadını çıkarabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 en iyi olmak değil düzgün bir karaktere sahip olmak için markette biraz dolaşmak gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Eskiden Diamond parasız elde edilemiyordu ama artık edilebiliniyor. Ayrıca bazı günlerde Diamond ikramı da oluyor. Bu bir nebze o sorunu ortadan kaldırdı. İlk başta belirgin bir şekilde bu durum söz konusuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 şunu Türkçe yapmasalardı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Orada oynamak zorunda değiliz neyse ki :D Türkiye'deki yayımcı GamersFirst, Avrupa ve Amerika'daki Frogster. Ortak noktaları ise RuneWaker (oyunu yapan firma). Frogster Avrupa'da Fransızca ve İspanyolca dilleri için beta'ya başlayacaklarını söylemişti. Bunların serverları ayrı olacak ve sıfırdan başlayacak. Şu an mevcut Almanca ve İngilizce'si var. GamersFirst ise Türkçe olarak oyunu hazır hale getirdiklerini söylüyor. Yakın zamanda beta başlayacakmış. GamersFirst e3'te açıklamıştı bunu ve bir çok yerde sanki oyun yeni çıkıyormuş ve bu firma tarafından çıkarılıyormuş gibi açıklamalar ve haberler yapılmıştı, sinir olmuştum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 gamerfirst el attıysa o oyun oynanabilirsede artık çığrından çıkar f2p yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 ko artık gamersfirstündü yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 selam bi aralar denemek amaçlı üye olmuşdum ama pek sarmadığından bırakdım.Az önce maile "Advanced Skill Reset Stone" free olarak yollamışlar.Lazım olan varsa yazayım kodunu kullanmıyorum işe yarasın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Türkçe server'ı open beta'ya geçmiş 3 - 5 gün önce. Bende tee bayram öncesinde sitesine rastgelip, bedava oyun sipariş etmiştim ( evlere yolluolarmış ) Dün geldi. Ne olduğunu bile unutmuşum gelince hatırladım tabi :) Sanırım karakterler vs.'ye kadar değiştirilmiş normal oyuna göre, yeniçeri, padişah tipli adamlar var ss'lerde. Yükleme fırsatım olmadı daha. Oynayan, beğenen yada yabancı server'ında oynayıp oyun işe yaramaz yükleme bile diyen var mı? Atlantica Online oynuyorum şu anda aslında çok mutluyum ama bu da ilgimi çekti açıkcası :) forumlarını gezdim, sanırım saçma sapan para saçmam gereken bir oyun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 edit: yanlış konu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yunusemre said: Türkçe server'ı open beta'ya geçmiş 3 - 5 gün önce. Bende tee bayram öncesinde sitesine rastgelip, bedava oyun sipariş etmiştim ( evlere yolluolarmış ) Dün geldi. Ne olduğunu bile unutmuşum gelince hatırladım tabi :) Sanırım karakterler vs.'ye kadar değiştirilmiş normal oyuna göre, yeniçeri, padişah tipli adamlar var ss'lerde. Yükleme fırsatım olmadı daha. Oynayan, beğenen yada yabancı server'ında oynayıp oyun işe yaramaz yükleme bile diyen var mı? Atlantica Online oynuyorum şu anda aslında çok mutluyum ama bu da ilgimi çekti açıkcası :) forumlarını gezdim, sanırım saçma sapan para saçmam gereken bir oyun :S oyunda çok güzel bi potansiyel vardı fakat her nekadar "item shop'a bağımlı olmadan oyunu oynayabileceksiniz" densede bi süre sonra oyun item shop etrafında dönmeye başladı. haliyle baydı, çoğu kişi oyunu bıraktı falan ben dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 oyunda item shop problemi bir süre sonra kasinca asiliyor fakat endgame de cok sıkıcı oyun cyc cloth seti tamamladim canim cikti ama artik cyc göremez hale geldim action yok birsey yok pve sunuculari icin söylüyorum bunlari oyun sadece item ile ortalarda gezinmekten baska bir ise yaramiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 pvp sunucusunda en son oynayan kalmamıştı gibi bişey zaten. Forsaken guildi vardı en büyük 2 guildten birisi, katıldım bikaç haftaya nerdeyse herkes bıraktı liderleri bıraktı falan sonra bende bıraktım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Habertürk bugün Runes of Magic veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar