xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Macantacht server'ında tek başına olan, grup arayan, yardıma ihtiyacı olan varsa iletişime geçebilir benimle. Türklerden oluşan bir guild var Eternalz adında, yardımcı oluyoruz birbirimize mümkün olduğunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 arkadaşlar ss paylaşsanız bolca eğer yasak değilse bizde nasıl bişi görsek sizin gözünüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Closed Beta bitti ve herkese açık halde oyun. O yüzden sanmıyorum yasak olduğunu. rom-tr.com'da var bazı arkadaşlarımızın koyduğu ss'ler, oradan bakabilirsin. eğer bir gün alırsam güzel bir ss buraya da koyarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Neredeyse 2,5 gün oldu dl baslayalı suan 3,47gb oldu ve bitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Suan sizlerde ki versiyon kac biri yazabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 2.0.1. 1813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Ok bitti neyse ki tam ızdırap indirmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Eğer üşenmiyorsanız ve ileride aynı ızdırabı çekmek istemiyorsanız Patch çıktığında manuel download edip kendiniz kurarsanız ilerde yeniden Patch yapmanız gerektiğinde download beklemeyip direk önceden yüklediklerinizi kurabilirsiniz. Kota sıkıntısı olanlar için de rahatlık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Şaka maka bu oyun enteresan bi hal almaya başladı. Öncelikle PK looting sisteminin var oluyor olması beni şaşırttı. Şimdide Guild Castle sistemi koydular oyuna. Guild level 7 olduğunda Castle inşaasına başlanabiliyormuş. Ancak tabii büyük ihtimalle guild castle'lar Instance şeklinde olacak yani world üzerinde kurulu olmayacak. fakat ileride Guild vs. Guild sistemi gelecekmiş. bu şekilde düşman guild kalesini ele geçirebilecekmişiz. F2P oyun için güzel şeyler bunlar. bu arada oyunun open beta'dan çıkmasına yani Release'ine 8 gün kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 sistem gereksinimleri nedir? (ekran kartım yandı 16mb onboard var ve param yok :D) oyunda fark edilen - ler nedir? başlamalı mıyım? güzel bir tecrübe olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 oyunun sistem gereksinimi olarak en azından ortalama bi pc'ye sahip olmak gerekiyor yani öyle UO gibi her pc'de çalışan bir oyun değil. oyunu niye oynamalıyım? sorusuna yanıt ise, bikere öncelikle player dostu bi oyun olduğu söylenebilir. quest track sistemi, NPC search sistemi, oyunda fıldır fıldır dolaşıp NPC aramamızı engelliyor, direk yerini söylüyor. Recall sistemi mevcut UO oynayanlar bilir zaten, işaretlediğiniz noktalara daha sonra recall ile teleport olabiliyorsunuz. tabii bu özelliğin bir kötü yanı var, Recall Rune'ler gold ile satılmıyor, ya gerçek para vererek hesabımıza silver alıcaz ve o silverlarla recall rune alıcaz, ya da para vermek istemiyorsak, Daily Quest yaptığımızda Phirius Token diye bir şey gelmekte. günde 10 daily quest yapabiliyoruz buda toplam 100 token ediyor. 90 token karşılığı 1 recall rune alabiliyoruz. ama yinede güzel bi sistem. WoW'daki pek çok özellik mevcut, başta crafting sistemi, Auction House, Instance Dungeon'lar vs. bence şu anda bi free mmorpg'den beklenebilceğinden fazlasını veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 oyunun open beta'sı bitmiş durumda. sunucular şu anda kapalı, yarın sabah 09.00'da release için açılacak. İlgilenenlere duyurulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ya ben çok büyük zevkle başladım oyuna sonra tekdüze oldu sıkıldım... ama güzel oyun zevkli oyun oynanır yani geniş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mighty_THoR said: . .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Son günlerde bir çok patch arka arkaya geldi, ayrıca yarın açılışla birlikte de bir çok yeniliğin geleceğini düşünüyorum. En basitinden yeni bir bölge ekleniyor ve bu da yeni yaratıklar, yeni questler demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 şu atlara ve gathering'e ses eklesinler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Bu arada 9.00 GMT'de açılacak denildi. Türkiye saati ile 11.00 oluyor sanırım. (veya 12.00) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 vallahi şöyle bi hesap yaparsak eğer; daily questler normalde 00.00 'da resetleniyor ancak türkiye saatine göre 06.00'da geliyor reset. yani 6 saatlik bi fark var 9 dediklerine göre 3'te açılcak ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 gmt greenwich merideyeni saati değil mi ? oda ingilterede değil mi ? ben mi yanılıyorum acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 GMT => İngiltere oluyor. Open Beta başlangıcından da hatırlıyorum, 3 veya 2 saat fark var Türkiye ile. Daily'lerin yenilenme saati GMT ile alakalı olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ama daily'lerin resetlenmesi olayı muamma işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fallou7 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 server konusunda yardim lazim 4 tane server var gorunuyor English-Europe-English(usa)-German English(usa) haric diger serverlarin installerlarinda bilmemneDe.exe yaziyor.bu De serverin yerini mi gosteriyor yoksa dilini mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Yükleme ve patch'de çıkıyorsa Client versyonu onlar. US serverları için US versyonu gerekiyor örneğin. Veya almanca için DE. Ayrıca server seçerken en ve de var. o da oyuncuların dili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bikaç arkadaş SS istemişti koyim 1-2 tane: Burda, Necropolis of Mirrors Instance'ının son boss'unu görüyoruz; Obsidian kalesine gelirkene; Obsidian Stronghold girişi; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar