progamer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 In London, a real-estate scam puts millions of pounds up for grabs, naturally attraction the attention of some of the city's scrappiest tough guys (Butler, Elba) its more established underworld players (Wilkinson), and others -- all of whom are looking to get rich quick. Revolver'dan sonra Guy Ritchie Snatch ve Lock, Stock a benzeyen bir film daha yapıyor. Fragmanı güzele benzeyen film 31 Ekimde çıkacak fakat Türkiye'ye ne zaman gelir belli değil. Umarım Revolver kadar bekletmezler. Fragman: http://www.traileraddict.com/trailer/rocknrolla/trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 offtopic rocka rolla geldi birden aklıma /offtopic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 benimde aklıma direk o geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bizim leonidas gitmiş yerine doktor jack şepırd gelmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bildigin kutsi lan bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 jeremy piven için izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 adam hakkaten kutsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 o arkadaki ağzı burnu yamuk zencideki tip nedir be abi. şimdi dikkat ettim gecenin bu vakti. gözlük, el.silah tutuşu.o ağız. iğğvenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 kutsi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Bugun tabloid gazetelerin birinde incelemesi vardi, begenmemisler filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Filmin DvDRip'i nete düşmüş. Belki benim beklentilerim çok yükseti ama ben Snatch kadar iyi bir film bekliodum fakat ona yaklaşamamış. Lock, Stock and Two Smoking Barrels dan güzeldi ama Snatchi geçememiş. Genel olarka öbürleri gibi bir filmdi ama daha az Plot Twist vardı ve karakterler o kadar ilgi çekici gelmedi bana. Tabi Snatch kadar komikde değildi film ama yine güldüren yerler vardı tabi. Yinede Snatch ve Lock, Stock'u sevenler mutlaka seyretmeli :) Ayrıca eğer bu yeterince tutarsa Trilogy yapmayı istiyormuş Guy Ritchie. Edit: Birde filmin soundtracki çok iyi People ask the question... what's a RocknRolla? And I tell 'em - it's not about drugs, drums, and hospital drips, oh no. There's more there than that, my friend. We all like a bit of the good life - some the money, some the drugs, other the sex game, the glamour, or the fame. But a RocknRolla, oh, he's different. Why? Because a real RocknRolla wants the fucking lot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ne zaman gösterilcek Türkiye'de haberi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Guy Ritchie hep aynı tür film çekiyor. Local hırsızlar ve local mafya aralarında sorun çıkar bu sırada daha büyük çapta bir olaylar dönmektedir ve bu local tiplerle karışır iş. Sonunda herkes alakasız bir şekilde birbirine girer. Başrol oyuncuları bala göte hayatlarını kurtarırlar :P Leonidas ı da alakasız bir şekilde dans ederken gördük iyi oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 the lucky painting bi resmi göstermediler uyuz oldum .. neydi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 bu herif kutsiye mi benzio yoksa bana mı ole gelio? yoksa kutsi mi lan bu asdfasdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Herifin kutisyle alakası yok ya orda öyle çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 guy ritchie'nin üç filminide herbirini en az 2-3 kere seyretmişimdir. başka bir tarzı var itçinin. cast güzel. hikaye kendi yağında eriyen vitamin gibin. twist mis. beklediğimi verdi bana film. üçleme olacağını görünce dahada bir sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 filmden bir sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 haha çok güzel film. Archie: If a slap don't work, you cut 'em or you pay 'em, but you keep your receipts, cos this ain't the Mafia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Bir Guy Ritchie filminden beklediklerinizi karşılayan bir film bence, iyiydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Guy Ritchie hastası olarak filmi çok beğendim. Sanırım devam filmi olacak The Real RocknRolla diye. Merakla bekliyorum. Ayrıca Accountant'ın hastası oldum. Yerim seni. Gel benim ol, bebeciklenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 üçleme olacaktı sanırım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Süper film. 2010'dan önce göremeyiz ikinci filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 lan niye jason statham oynamamış acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Baya iyiydi, devamı daha iyi olacak gibi gözüküyor ama. Tamamen genç tayfa gibi. Oldschool'a bay bay diyip devam edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar