Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RocknRolla

progamer

Öne çıkan mesajlar

In London, a real-estate scam puts millions of pounds up for grabs, naturally attraction the attention of some of the city's scrappiest tough guys (Butler, Elba) its more established underworld players (Wilkinson), and others -- all of whom are looking to get rich quick.

Revolver'dan sonra Guy Ritchie Snatch ve Lock, Stock a benzeyen bir film daha yapıyor. Fragmanı güzele benzeyen film 31 Ekimde çıkacak fakat Türkiye'ye ne zaman gelir belli değil. Umarım Revolver kadar bekletmezler.

Fragman:
http://www.traileraddict.com/trailer/rocknrolla/trailer
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
Filmin DvDRip'i nete düşmüş.

Belki benim beklentilerim çok yükseti ama ben Snatch kadar iyi bir film bekliodum fakat ona yaklaşamamış. Lock, Stock and Two Smoking Barrels dan güzeldi ama Snatchi geçememiş.
Genel olarka öbürleri gibi bir filmdi ama daha az Plot Twist vardı ve karakterler o kadar ilgi çekici gelmedi bana. Tabi Snatch kadar komikde değildi film ama yine güldüren yerler vardı tabi.
Yinede Snatch ve Lock, Stock'u sevenler mutlaka seyretmeli :)

Ayrıca eğer bu yeterince tutarsa Trilogy yapmayı istiyormuş Guy Ritchie.

Edit: Birde filmin soundtracki çok iyi

People ask the question... what's a RocknRolla? And I tell 'em - it's not about drugs, drums, and hospital drips, oh no. There's more there than that, my friend. We all like a bit of the good life - some the money, some the drugs, other the sex game, the glamour, or the fame. But a RocknRolla, oh, he's different. Why? Because a real RocknRolla wants the fucking lot.
Sosyal ağlarda paylaş

Guy Ritchie hep aynı tür film çekiyor.

Local hırsızlar ve local mafya aralarında sorun çıkar bu sırada daha büyük çapta bir olaylar dönmektedir ve bu local tiplerle karışır iş. Sonunda herkes alakasız bir şekilde birbirine girer. Başrol oyuncuları bala göte hayatlarını kurtarırlar :P

Leonidas ı da alakasız bir şekilde dans ederken gördük iyi oldu :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...