Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 abi bari su yukaridaki guncel basliklar butonunu kaldirin da arada bir sklalim kapatalim is guc var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Giovanni said: abi bari su yukaridaki guncel basliklar butonunu kaldirin da arada bir sklalim kapatalim is guc var :( (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 stres butonu gibi o tv izlerken basıyorum bakmıyorum bile:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ya da en azindan canli yayin yapsak o sayfayi da basmakla ugramasak bi de basip yeni bisey cikinca daha bi keyifli oluyor hazine bulmus gibi dha caok bagimlilik demek bu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 (bkz. ne koydunuz lan bunun içine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ben hiç kullanmıyorum onu ama yine burdayım f5 f5 : ) nerde balon ben orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 gencligimi yedi ustune ustluk bi kari da bulmadi. CURSE YOU PATICIK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 dory said: gencligimi yedi ustune ustluk bi kari da bulmadi. CURSE YOU PATICIK!! cogu kisi icin bole biliyor musun AHhaahah yillardir bu ne cileymis be arkadas :) boyle askin izdirabini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 dory said: gencligimi yedi ustune ustluk bi kari da bulmadi. CURSE YOU PATICIK!! "kız mesenesi varmı" gibi olmus =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 var mi ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 kötü bişey pati bağımlılığı. çok amele doldu zaten ben çıkacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 var dori bak resimli kanıt bilem var :) http://img300.imageshack.us/img300/4002/gizmesenesicf7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ahahah msn haremlik selamlık olmuş hep akp den sonra oldu bunlar cık cıkcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ultimatr den beri burdayım bu foruma 20 ye yakın kullanıcı kazandırdım, bazıları 3-4 yıllık bazıları daha eski bazıları yeni. ben yılları sayamadım liseyi üniyi, şimdi iş güç hala pati. bakalım nereye kadar gidicek. Patinin bu derece sevilyior olmasını bana göre 4 nedeni var. 1- sitenin büyük ihtimalle html de yapılması image kullanılmaması ve yazılardan oluştuğu için çabucak açılması, arayüzünün bu nedenle kulanıcıya kolaylık sağlaması. 2- renkleri (: ismi (: 3- (artık) çok geniş bir kitleye hitap edebilmesi. online oyunlar, güncel konular geyik. daha ne olsun. 4- İçerisinde %10 angut, %10 gereksiz insan ve %2 kendini bir bok sanan kişiler barındırdığı için, geriye kalan %78 in "güzel insan" olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 F5 F5 F5 F5 F5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Keske siyasetle vesaire birbirimizi uzmeseydik bir sure once cok daha renkliydi forum cok daha sicakti daha kardestik. Resmen ortak hissiyatlar etrafinda birlestigimiz icin, benzer seylerden haz alan benzer acilardan bakabilen insanlar oldugumuz icin bir nevi kardesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 isviçre'li bilim adamları bu konuda araştırmalarına devam ediyor :) şaka bir yana böyle konular açıldıkça patinin hepimizin hayatında belli bir yeri olduğunu görüyorum ben. heralde böyle bir forum daha yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 çıt çıt çıt çıt çıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Valla wow oynarkene, warhammer oynarkene hep açık durur Paticik ilk tabde olması lazım bi de. Turuncu turuncu duracak arkada yoksa rahatsız oluyorum. Arada alt tab yapıp bi refreshliyorum güncel başlıklarla, Okumasam girmesem bile topiclere o refleshenecek ki ben de refreshleniim sonra devam ne yapıosam ^_^. Böle bi şey işte patryicon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 o kadar işsizim ki günde 30 kere açip, bi bakip kapatiyorum.. açiliş sayfam yapacam az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 sir said: F5 F5 F5 F5 F5 ben yazcaktım lan :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 İlk tıkladığım site burası ya. Harika bi ortam valla, paticiksiz yapamam ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Öff hakkaten yaa. Açılış sayfam ntvmsnbc, sonra feysbuk, sonra pati. e yazıktır yani. bi de rastgele butonu olsa eski epic threadleri getirse her bastığımızda çok gral olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bağımlılık değil de alışkanlık diyelim. bir uğraşım yoksa, bilg başındaysam tarayıcının bir tab'inde açık işte favori bölümler arasında geziyorum ara ara. öte yandan günlerce bakmadığım zamanlar da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 pati candır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar