Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bide yanina kayısı+vişne suyu +maden suyu kariştirip içtim ühh bide şimdi ciğer sote olsada yesem ps: Şişko değilim lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Ya da mesela diyet MÜSKÜBÜT+ayran? Mis gibi uyku yapar ooh nasıl uyunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Sarelle çeşmeleri ftw! >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 baba yemeyin bunları çok feci kilosal şeylere uğruyosunuz. insan 100 kiloya merdiven dayayınca anlıyo. 87'ye indi mi tamam diyo ben daha böyle şeytan işlerini ağzıma sürmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yazık lan. ben ne yesek kilo alamıyorukçulardanım. evde de var bi ton fındık ezmesi. bakalım yarın başıma ne kazalar gelicek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 valla alcam yarın ufak olanından bide plastik kaşık alcam sokakta yerken yüriyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yazın başından beri her gün fındık fıstık ezmesi yiyorum. 1.5 kilo aldım. aslında daha çok alırdım ama olmadı. sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 laaan ='( 1 senede 16 kilo aldığımdan beri yemedim ben bunu of ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 adamınbiri said: valla alcam yarın ufak olanından bide plastik kaşık alcam sokakta yerken yüriyecem bak cocuklar abi bi barnak alabilirmiyim falan diye bagırırlarsa gorursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 güncelde görmek istemiyorum, yeter artık. kilo vericez burada kardeşim, nefsimi zorlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yiyeceksinnnnn... yiiyeceksiiiinnnn... yiyeceksin...... huhuhuhuhahahhahhhaha.... (kötü adam efekti...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 DoruK said: yazık lan. ben ne yesek kilo alamıyorukçulardanım. evde de var bi ton fındık ezmesi. bakalım yarın başıma ne kazalar gelicek =)Aynen. 74'1.80 civarıydım, 70 e indiğimi görünce (malum yaz spor falan) baktım harbi olmuyo çokokırem ve fiskoya yardırdım. 3. gününde bir kavanoz bitti. bu kavanozun kısa sürede bitmesinde babamın da payı olsa gerek. gerçi yedikten sonra ne kadar bıraktığımı hatırlayamıyoum pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 adamınbiri said: BonePART said: Lorrotar said: fıstık ezmesi > fındık ezmesi hade laaan diyorum yetersiz amerikan ozentileri okadar yürekten katılıyorum ki böyle +lar repler yetmez bunu ifade etmeye. yürüyün lan ne amerikan özentisi.tat olarak diyorum ben.40 yıl yemesem aklıma gelmeyen şeydir nutella fıstık fındık ezmesi falan ama en güzeli fıstık ezmesi aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 nutella > kainat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 o değil de, fıstık ezmesi niye amerikan özentisi oluyor? bizde fıstık yetişmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 kitana ne ezikmişsin abi sen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ulen bunlar yüzünden kilo aldım dişlerimi fırçalarken memelerim sallanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 pilli diş fırçası al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 normal olandan aldıgım hazzı ondan alamıyorum: ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ohh gittim iki kutu daha aldım bugün kilerden. miss ramazan öncesi iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yılda birkez gelir mütemadiyen,bi de çikolatalısı gelir direk yapıldığı yerden..bir ya da 2 hafta yaşar kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bunun çikolatalısı da mı var ? röh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 muhteşem bi şey bu ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Fly said: bunun çikolatalısı da mı var ? röhşokella gibi işte..ama inanılmaz fındıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Harika bir şeymiş bu yaf.Yememek için kendimi zor tutuyorum yanında sütle beraber çok güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar