Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 oluyo mu bu herkese hani 1.4 saniye veya daha az titrersin falan az once oldu bana miller calkalandi mouse dustu yere falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Hayır senin problemin var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bünye içerine göre evt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ağzınla iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yok icmeden de oluyo soguk/sicak hava da diil olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 olanlar var. arkadaş telefon elinden fırlayacak şekilde titriyodu. hatta telefon elinden fırlayıp yan sıradaki dolu kahve bardağına düşecek derecede titriyodu böyle. hatta o telefon benim telefonum oluyodu falan. ne günlerdi. belirli uyaranlara bağlı alakasız şeylerde uyarılabilirsin rasgele bünyeye bağlı çok karmaşık bişiy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 şeytan yoklamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 burtonesk said: şeytan yoklamış. oi fuck me tommy,what have you been readin'? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 şeytan dürtüyor derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 O diil de şeytan beni de epey yokluo bu aralar (Burto'nun tabirle) O diil de şeytan beni de epey dürtüo bu aralar (Gwindon'un tabirle) warcrafttayken bazen delay hesabı yaparım "0,9 saniye" veya "OHA 2,43 saniye" şeklinde de bu yoklama/dürtme olayının süresini hesaplayamadım. O an kendimden geçiyor gibi oluyorum. Garip oluyor. Aslında içten içe hoşuma da gidio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 işerken oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 1.4 saniye ? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 çok sağlan gerindiğimde o titremeyis bende yaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Llama said: işerken oluyor evet işemenin tam sonlarına doğru oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mew Mew Squad said: oluyo mu bu herkese hani 1.4 saniye veya daha az titrersin falan az once oldu bana miller calkalandi mouse dustu yere falan çok sık oluyo, ama umursamıyorum. Annem "şeytan yokluyo" derler eskiler o olaya demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 slickers said: Llama said: işerken oluyor evet işemenin tam sonlarına doğru oluyor evet. özellikle sabah işerken oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 uyan ey gozlerim gafletten uyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mew Mew Squad said: burtonesk said: şeytan yoklamış. oi fuck me tommy,what have you been readin'? He's a Russian, he's got those nuts as well as these nuts. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Metakuso said: slickers said: Llama said: işerken oluyor evet işemenin tam sonlarına doğru oluyor evet. özellikle sabah işerken oluyor. evet. özellikle sabah işemenin sonlarına doğru bazende bitince oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Llama said: işerken oluyor O çok güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 adamınbiri said: Metakuso said: slickers said: Llama said: işerken oluyor evet işemenin tam sonlarına doğru oluyor evet. özellikle sabah işerken oluyor. evet. özellikle sabah işemenin sonlarına doğru bazende bitince oluyo. acayip bir his. çok değişik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ben hiç olmadım böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Ferrero said: adamınbiri said: Metakuso said: slickers said: Llama said: işerken oluyor evet işemenin tam sonlarına doğru oluyor evet. özellikle sabah işerken oluyor. evet. özellikle sabah işemenin sonlarına doğru bazende bitince oluyo. acayip bir his. çok değişik. biri bunun bilimsel açıklamasını yapsın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Xaenin said: Llama said: işerken oluyor O çok güzel ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar