screwy Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 dlc satmıslar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ha bir de mustard mı master mı tarzı geyiğe dokunmuyoruz da "şu oyunu/platformu oynayanlar aptal" vs gibi şeyler ciddi denirse şikayet etmekten çekinmeyin. sahip olmak istediğimiz tartışma ortamı özgürlükçü ancak saygılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 axedice said: En son kutuplaşmayı pc vs. console'dan smart vs. stupid not so smart 'a çevirsek mi onu tartışıyorduk sanırım. Ha bide bıngıldak beni atımdan indiriyordu. Gördüğünüz gibi isteyince ben de politically correct olabiliyorum. benim problemim insanların kendilerinden farklı düşüncelere karşı tutundukları tavırdı. sam gerekeni söylemiş. kendi fikrini belirtirken aksini düşünenleri aşağılamak "cool" olmuyor, bu noktada belki de kendine göre doğru bir şeyi hedeflerken yapma şeklinden dolayı hedefinden sapıp kendini küçük düşürüyorsun zaten (yücelmeye çalışırken), haliyle ata benim dokunmama gerek kalmadı, kendin gerekeni laiği ile yapıyorsun. bu kadar sayfada laf ile hala anlamayan var ise report eder geçerim. kimse kimseye görüş ayrılıklarından dolayı saygısızlık etme hakkına sahip değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 beyler bingildak ile screwy resmen troll'lüyorlar EA'in iyi bir strateji ile sim mahalle ve full-time online DRM'de haklı olduğunu savunuyorlar. daha ne diyelim ki? bu arada olay simcity - EA değil. blizzard için de aynı şey geçerli. oynayanların yarısından fazlasının multi oynadığı starcraft'ı bile online drm yapmak (network multi koymamak) büyük totoşluk. ama en azından starcraftı offline oynayabiliyorduk single'ını. şu anda turnuvalarda baya acı çekiliyor internet bağlantısında sorun yaşandığı için. blizzard bunun için sistem çıkardı replay'den devam edilebilsin diye. bu tür drm'ler oyuncular için kıllık çıkarıyor işte sadece. Starcraft gibi bir oyununuz yoksa ve offline hiç oynatmıyorsanız, Sim mahalle çıkarırsanız da deli gibi eleştirilirsiniz yanlış yaptığınız için. Bu kadar basit. normalde korsanlayacak olup da 60 dolar verecek kişi sayısı vs normalde 60 dolar verecek olup DRM yüzünden almayan kişi sayısı bunların hangisi, ne kadar daha yüksek, araştırmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 simcity, starcraftta falan bişey değildir o kayıp. bu oyunları alıcak zaten alır. ama kemikleşmememiş ip lerde sorun oluyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 starcraft ok alacak olan "bir eliniz arkanızda bağlı olmadıça çalışmayacak" dense bile aynı sayıda satar... ama simcity için aynı şekilde düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Cuce said: simcity, starcraftta falan bişey değildir o kayıp. bu oyunları alıcak zaten alır. ama kemikleşmememiş ip lerde sorun oluyodur yeni simcity kemikleşmiş bi ip'nin parçası değil ki. eski oyunlarla ilgisi yok. bunu bilmeyenler pre-order ile aldı etti vs şimdi reviewlar ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 sabonis said: starcraft ok alacak olan "bir eliniz arkanızda bağlı olmadıça çalışmayacak" dense bile aynı sayıda satar... ama simcity için aynı şekilde düşünmüyorum. Simcity 2013,başka bir isimle çıkmış olsa bu kadar flame dönmezdi, çünkü beklenti olmayacak serinin devamı beklentisi vardı onunda seriyle alakalı bir oyun olmadığı ortaya çıkınca flame döndü işte beklenti. Diablo 3 aynı şekilde, bakıyorsun bi tarafta path of exile diye indie bir d2 kalitesine sahip oyun var öte yanda d3, millet poe'nin adını bile duymuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 sabonis eğer okuduklarından sonra eğer bana "sen EA ve simcity savunuyorsun" diyorsan, gerçekten bundan sonra senin yazdığın hiçbir şeyi ciddiye almayacağım. ne simcity savunurum, ne EA savunurum. başından beri EA'nin ne mal olduğunu bildiğimizi söylüyorum, EA'yi kimse savunmaz şu platformda. simcity de OYNAYIP da eksiklerine o başlıkta yazan yegane insanlardan biriyim. steam hesabımın değeri bin dolara yakın, origin hesabımda 1 adet oyun var. insanlar anlatılmak istenilen şeyi "EA-STEAM", "PC-KONSOL" veya "simcity-SC4" den öte göremiyor olması perspektifin açısını ortaya koydu. simcity'i satın alma kararı benimdir. eğlenme, nefret etme hakkı benimdir. sen fikrini söylersin saygı duyarım. senin nefretin veya beğenmemişliğin benim zevkimi veya oluşan beğenimi etkilemez (ve sırf ben zevk alarak oynuyorum diye sen bana isimler takıp, aşağılama hakkına sahip olmazsın, anlatılmak istenilen buydu). bunu anlamak görüyorum ki çok zor. çünkü şurada yazı yazan adamların 90% ı bir mevzuya 2 perspektiften fazla bakma becerisine sahip değil. ya öylesindir ya böyle. biri bir konuda iyi ise, diğeri her konuda kötüdür. EA'nin kötü olduğunu söylerken yanlış bir şekilde steam'in öne çıkartılmasını ortaya koyduğumuzda, "steam hater" "ea funboi" oluyoruz. çünkü ya EA olmalı ya steam, biri kötü ise diğeri eleştirilmemeli! çünkü biri kötü ise diğeri sütten çıkmış ak kaşık oluyor! siyah ve beyazdan başka renk yok zaten. ya siyahtır, ya beyaz. şu noktadan sonra da yol verdim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 bingildak said: sırf ben zevk alarak oynuyorum diye sen bana isimler takıp, aşağılama hakkına sahip olmazsın Tabii ki olabilirim, bu nerden çıktı? Elitizmin temeli başkalarını aşağılamakta yatıyor, sana ve senin gibi milyonlarcasına isimler takmadığım sürece ne anlamı kaldı elit olmanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Anlamadığını biliyorum zaten axe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 oha hala devam edio tartışma sdsfds bide adamlar alınmış yau oyun la bu e forumda oyun konuşuosak tabiki birbirimize sarıcaz futbolu izlersem sırf bunun için izliyorum mesela ben, arkadaşlar arasında bide ofiste falan makara yapayım diye diğer elemanlarla ahahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 axe zaten elitist değil, olmaya çalışıyor. bir nevi rp yani. hartkor repegecidir malum 1000 lira etmez laptopundan MASTER RACE oyunları oynuyor SÜPER grafiklerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Axe bence takiliyor.. Baymis geyik olsun ortam neselensin istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 abi zaten ben çok gülüyorum şu master race muabbetine ahhahaha çok zevkli okuması falan sırıtıyorum paso alıncak bişi yok agalitler axein wii falan oynarken fotoları dolasıodu en son buralarda öle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 benim telefonda duruyor hala o resimler tam bir mustard race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Kanuni said: dsici said: Korsan gayet azaldı da artık eskiye göre. Aksini nasıl idda edebiliyorsun screwy? just simple google According to the industry-tracking NPD Group, the PC edition of the game sold more than 40,000 copies at US retailers through June. Ubisoft claims that the leaked edition of the game was downloaded more than 700,000 times, costing the publisher millions of dollars. assassin creed den bahsediyor.. tek oyun,, yeh bitti piracy korsani savunmuyorum ama her indirilen korsan kopyayi zarar olarak ifade etmek cok sacma bi kere korsancilardan buyuk bi kesim zaten almiycakti oyunu veya makinesi cok eski diye calistiramiycakti zaten ayrica korsancilarin buyuk bi bolumu velet zaten ve oyunu calistirmasini bile beceremiyolar bi de denemek icin indirenler var, cok buyuk bi kesim olmasa da bunlarin cogu gidip satin aliyo zaten begenirlerse zaten oyunu gercekten oynamak isteyen ve alicak olan korsana kanmaz, gider alir direk korsan kalkinca satislarin bi anda patliycagini dusunen sizofren falandir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Cift kisilikli compustif masterfestik umpirkek gamer sendromu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 genç peasantlar rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Korsan kalkarsa su andan daha iyi gelir olacagida acik ama degilmi ? Ebook sinema dizi tv oyun software vs.. Ayrica ornek oyun surumden once leak oldu birde isin bu boyutunu dusunun. Daha cikmadan indir oyna ya da vizyona girmeden seyret. Guzel aslinda ki en onde korsanciyim. Aldigim oyun 3 u gecmez senede her filmi indiririm dizi magden cikmam eboook binlerce. Seviyorum zaten de zarar veriyorum oda gercek, olmasa ss satin alirim net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 ben bekledigim 1 oyunu bile aa korsani da varmis diye gidip illegal olarak indirmedim en son aldigim oyunlar: crysis 3, tomb raider iyi oyunlar mi? bence muhtesem degil ama interaktif benchmark programi istiyodum, gittim aldim ha sc2 HOS aldim cunku cok seviyorum sc'i en son korsan ne indirmisim dead space 3 hala bitirmedim bile oyunu, sarmadi cunku alicak miydim hayir bu kadar basit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 keske herkes senin gibi olsa da benim gibi olan daha coktur herhalde diye tahmin ediyorum, birde bu interneti rahat olanlar icin gecerliden ote turkiyeye gelince etraftaki dukkanlarda 1 liraya yok yok masallah. aslinda internet yuzunden o dukkanlara olan oldu kazanclari azaldi :( ornegin korsani olmadigi icin ve ilgi alanim olan mmorpg turunde bir major oyun ciktiginda hic gozunun yasina bakmadan satin alir oynarim. harcadigim paranin hesabi olmaz cinlisine levelletirim gerekirse, altin satin almaya parayi harcarim vs... ama acikcasi su anda normal sinirsiz internet kullanacisinin cektigi program cektigi oyun izledigi film diziye aylik olarak cebinden odese en az 1000 euro falan harcamasi gerekir diye dusunuyorum ortalama. aman zaten kendimi bildim bileli hep korsandi cevremde hersey. ne oyun vardi alacak ne film vardi izlenecek hep korsan oyun, korsan vhs film vs. boyle geldim boyle gidiyorum.. mutsuzda degilim yalanim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 kendin de diyosun iste isteyince gidip pasa pasa aliyosun eger alim gucun varsa bu hobine olan bi saygidir, dandik urun kullanmak istemezsin su ana kadar satin aldigimdan cok korsan indirmisimdir ama o indirdiklerimden kacindan zevk aldim ve sonuna kadar oynadim? 0 eger bi oyunu seviyosam ve bekliyosam direk aliyorum zaten ve benim gibi milyonlarca kisi var ha sevmiyosam niye indiriyorum? merak diyelim korsan kalkti. bu sefer de gider youtube'dan izlerim, yine almam bu mal firmalar saniyo ki drm sayesinde zorla aldirtcaklar oyunlari lan herifin agzi kokuyo 2005 den kalma laptopta calistirmaya ugrasiyo korsanini zaten, niye gitsin 60 dolar versin senin oyununa ha bazilari var aliskanliktan alayini indiriyodur belki onlari zorlar biraz ama satislar bonus 20kyi gecmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 senin gibi milyonlarca kisi var orasina katiliyorum korsancida milyonlar var. diyorum ki korsan olmasa herhangi bir sektorun geliri daha yuksek olur bu kadar.. ki zaten basit mantikta bu tersi olamaz. yoksa hobby icin veya deger verdigin bir urunu satin almandan daha normal bir sey olamaz. ancak; senin deger veriyor olusun 50-60 euroluk herhangi bir oyuna belkide senden daha cok deger veren birisinin o oyunu satin almak yerine korsandan indirmesini gerektiren bir cok etken oldugu gerceginide degistirmiyor. cok genis bir konu bu ya :) internet buyuk dert buyuk guzellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2013 bazı insanlar var, gerçekten şunu sormak istiyorum: Kuru mu Sulu mu ?. Bide bilmiyorum bende şöyle bir izlenim var; 7 yaşında okuldan gelip sobanın üstünde mandalina kabuğu kurutup leblebi tozu yiyen adam, 3-4 terim öğrenip gelip burda ben Elitim diyor afsdsdsdf. He bide bunu ciddiye alanlar daha ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar