Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC gaming

axedice

Öne çıkan mesajlar

Olmamasını savunmadım ki sen aptal mısın?

OLMASA DA OYNAYACAK YETERLI ICERIK VAR, DAHA COK MICROMANAGEMENT YAPMAN GEREKIYO, CITY SPECIALIZATION DIYE BISEY VAR DEGISIK BIR ILGI GETIRIYOR yazdım her yere bakabilirsin. FARKLI BIR OYUN OLMUS REGIONAL PLAY GEREKIYOR yazdım. HATTA ARKADASLARLA IS BOLUMU YAPIP SEHIRLERI OYLE KURUYORUZ yazdım. Kesinlikle BUYUK HARITA KOYMASINLAR BOYLE SSUUUUFUFEEEER yazmadım hic bi yerde yazdıgımı bulursan koy.

artık capsle yazdım anla sunu anla ya. bu kadar aptal olunmaz ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Simdi de gelip iste sana onu dlc ile satıcaklar diceksin. Ben dlc ile alırım buyuk haritada oynamak istersem ozaman. Ama hala suanki hali benim icin parasını cıkarttı keyif acısından 55saattir oynuyorum lan.

bi de oyun icindeki agent hatası diyosun duruyosun ya. napıcak adamlar 10 larca dlc satmayı dusundukleri oyunda bu hatayı duzeltmeyecekler mi? hani dlc ya tum isleri. sey mi yapıcaklar biz agenti duzeltmedik ama size bakın 3 farklı yolu 10 dolardan mı satıyoruz dicekler.
Sosyal ağlarda paylaş

buyer's remorse'ını kontrol altına al dostum boşuna hakaret etme. internet bağlantısı süper bişi siz fakirsiniz her yerden bağlanıyorum ben keşke her oyunda olsa küçük map mi? map çok iyi bence. vs diyen birisin yani sakin ol

agent hatası ve simülasyonun yalanları zaten oyunun tek önemli şeyi. fps'de nişan almanın buglı olması gibi bişi daha neyin kavgasını veriyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

dsici said:

buyer's remorse'ını kontrol altına al dostum

Buyer's remorse ne demek? açıklar mısın rica etsem, sürekli tekrar e diyorsun. Ben ne demek olduğunu biliyorum ama senin literatüründe ne anlama geldiğini çok merak ediyorum.

screwy'nin durumunda işte map seçeneği olmaması, sürekli net gerekmesi gibi şeyleri kendi kendine rasyonlize etme ve kabullendirme çabası olarak kendini gösteriyor. hani aldık ama dandik oyun almadık aslında çok süper zaten ben böyle seviyorum banane banane gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

adam oyunu satın alırken neyi satın aldığını bilerek mi almış? evet. map'ın ufaklığını biliyor muymuş? evet. peki olası DRM sorunlarından haberdar mıymış? evet. bütün bunlara rağmen hala zevk alarak oyunu oynuyor mu? evet.

peki bu durumda "remorse" nerede oluyor? sağda solda ingilizce terimler okuyup kendinizi kaptırmayın böyle.

ayrıca tartışmak için de tartışmak söylediğin şeyin değerini düşürür. laf kalabalığından öteye gitmez. halk arasında ağzı ishal derler böylelerine. öyle çok konuşur ki, sırf konuşmak için belli bir yerden sonra ağzından çıkanın bir anlamı kalmaz. dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyorsun, insanlar karşılık veriyor, hala dönüp başa aynı şeyleri söylüyorsun. şu buyers remorse muhabbetini 3. kere yapışın. yeni bir şey yok, aynı şeyleri tekrar edip duruyorsun.

akıl, fikir.
Sosyal ağlarda paylaş

dsici said:

ilginç olan adam map seçeneği olmaması kötü dedi en son. agent sistemi kötü dedi. simülasyon kötü dedi. screwy dostum bence sen bu oyunu düşündüğün kadar sevmiyorsun lol
duzeltilemiyecek seyler degil. map secenegi olmasa bile sorun degil. suanki agentla bile sehirler kuruluyor degisik seyler deneniyor. simulasyondaki rakamların karsılıklarını kafamda rahatca kurabiliyorum. iste sen alma rahatla. ben oyunumdan memnunum
Sosyal ağlarda paylaş

dsici said:

ilginç olan adam map seçeneği olmaması kötü dedi en son. agent sistemi kötü dedi. simülasyon kötü dedi. screwy dostum bence sen bu oyunu düşündüğün kadar sevmiyorsun lol

oynarken keyif almasi kotu yonlerini gormesine engel degil demek ki, ne guzel iste.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy ve bingildak inanılmaz fail bir şekilde savunmuşlar ya. ama screwey olacak iş değil yani, gözü kara şekilde her argümana kulağını tıkayarak hep aynı şeyleri söyleyerek cevap veriyor. hayır bi de eleman boş zannedersem işi yok, 50 sayfa tartışılmışsa 50'sinde de var adam :D

arkadaşlar, online DRM kim ne derse desin doğru yol değildir. Bunun doğru yol olduğunu savunanlar yılda kazandıkları 1 milyar dolarla yetinmeyip, 1.5 milyar dolar kazanmak isteyen ama oyuncuların rahatı, zevki zerre şeyinde olmayan corporate, hayatlarında oyun oynamamış zibidi yöneticilerdir....

keza ufak şehir de neresinden bakarsanız bakın bu oyunun en kötü özelliklerinden biridir. bunları anlamayan birisine, oturup detaylı bir şekilde anlatmaya çalışmak da büyük hatadır...

oyunun metacritic skoru boşuna bu kadar düşük değil (1.7), oyun sitelerinin bile ortalaması 6.4
ve hayır, bu kadar düşük skorların sebebi sadece server problemi falan değil, gidin bakın son 5 gündeki review'lara, kaç tanesi oyuna girmediği için 0 vermiş, kaç tanesi oyunu beğenmediği ve DRM'i yanlış bulduğu için sıfır vermiş...
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

arkadaşlar, online DRM kim ne derse desin doğru yol değildir. Bunun doğru yol olduğunu savunanlar yılda kazandıkları 1 milyar dolarla yetinmeyip, 1.5 milyar dolar kazanmak isteyen ama oyuncuların rahatı, zevki zerre şeyinde olmayan corporate, hayatlarında oyun oynamamış zibidi yöneticilerdir....
adam senin keyfini oyunu cıkartarak goruyor zaten. sen de gidip bunu korsanlıyorsun. soyledigin rakamlara bakarsan %33 loss az degil sonucta. eger zaten drm olmayan f2p olmayan korsanlanamayacak bir business modelin varsa soyle adamlara sen de zengin ol biz de rahatlayalım.

bu arada hala tabi anlattıgımı anlamamak icin direnenler cok. Ben demiyorum DRM dunya uzerindeki en iyi sistem ama suan 2 business model var biri drm biri f2p korsanla basa cıkabilen. digerleri korsanla basa cıkamıyor. E sen adamı zenginligine zengin katmak istiyor gorebilirsin ve haklısın adam sana yaptıgın malı calma izni vermek istemiycek sonucta. O yuzden ben ANLIYORUM neden drm yaptıklarını ayrıca bana KOYMUYOR drm olması bu yuzden de kız cocugu gibi aglamıyorum sagda solda "drm oyun amaaaaa" diye. bu kadar zor mu su cumle grubunu anlamak ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben sen bizim gibiler anliyoruz. Dert etme bu kadar onlarda kendi fikirlerinde kendilerince hakli.

Bosu bosuna sayfalarca ayni seyin muhabbeti :)

Fikrim su bitti fikrim bu bitti.

gercek hayatta konusarak, dovuserek, savasarak, oldurerek vs. ile bile olmuyor o isler sanalda yazisarak mumkunmu ?

fikir paylasimindan fikri kabul ettirmeye donunce karisiyor ortalik. buda genel olan sey forumlarda. sanki oluyormus gibi :D
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

screwy ve bingildak inanılmaz fail bir şekilde savunmuşlar ya. ama screwey olacak iş değil yani, gözü kara şekilde her argümana kulağını tıkayarak hep aynı şeyleri söyleyerek cevap veriyor. hayır bi de eleman boş zannedersem işi yok, 50 sayfa tartışılmışsa 50'sinde de var adam :D

okuduklarından sonra DRM'in savunulduğu sonucuna varmışsan olmamışsın demektir zaten. disleksi 101 terk.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım artık console gaming vs. pc gaming ayrımına gitmek yüzeysel kalıyor. Stupid gaming vs. smart gaming gibi daha temel öğelere dokunan tanımlamalara ihtiyacımız var. Olay baya baya platform boyutundan çıkıyor çünkü. Bu bağlamda master race ve peasant tanımlarını da yeniden düşünmek gerekecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...