screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 ki baksana d3 u de server emule edip kırmıslar serverı kapatırlarsa oyle oynarsın cok iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 screwy said: abi zorlamıyorum arguman olarak getirdiklerinin hepsinin cevabı var iste. verilmis bi tek mantıksız argumanınız var 10 yıl sonra oynayamıyacagım ama onun dısında tamamız. Cevabı falan yok senin verdiğin cevaplar şöyle bi mantıkta ben diyorum ki havalar çok sıcak ne yapacağız? sen diyorsun ki havaların ısınması umrumda değil bu konuda hiçbir düzenleme yapmamalıyız nasıl olsa evinde klima olanlar var onları bozmaz. Bu durum havanın ısınmasını değiştirmiyor. Pre order dlc, day 1 dlc, 24 saat internet bağlantısı vs. bunlar senin hoşuna gitsede kanser. bu net bi kere bunun tartışması bile yok yani. sim mahalle ve terraforming senin hoşuna gitmiş olabilir. ama oyunu alan kişi sayısından fazla oyunu bu yüzden almamış kişi olduğuna ben eminim. AMA hadi bunları da kabul edelim. göreceli zevk renk falan diyelim (değil ama neyse) ai ve agent sistemi bildiğin bozuk. düzelince dersin aha düzelttiler diye. şuan bi savunması yok. simülasyonu bozuk oyunun ve oyun bi simülasyon oyunu. d3 ile alakam yok oynayan yada oynamak isteyen biri değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmd Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 "Steam 10 yıl sonra kapanınca nabacanız eiğğ?" diyen sizdiniz şimdi de millet böyle diyor diye dalga geçiyosunuz. anlamadım ki nedir amacınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 dsici said: bingildak said: para verdim diye ölene kadar oynamak zorun değilim. ZORUNDA değilsin zaten ama istesen de oynayamamk ayrı canın istediğinde SATIN ALMIŞ olduğun bir şeyi oynayamamak ayrı. Kralcılığınız mantık sınırlarını zorluyor artık resmen Bioware forumundaki class balance olmasın jedi olmak zaten zorlu bi felsefedir diyen adamlardan farkınız yok artık gözümde o senin için bir argüman oluşturuyor, benim için şahsen oluşturmuyor. ondan oyunun benim için bir "eksiği" değil. senin için bir eksiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Ulan adam steami kapamadan önce izin verir indirip oynamana libraryini en kötü. Steam kapanacağı zaman en büyük derdiniz indirimde diye alıp 3 dakika oynadığınız oyunlar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Sonuç olarak Online olursa olsun heryerde internet var bana ne, 10 yıl sonra oynamasak ne olacak sanki, şirket istediği sürece oynamak bana uyar diyorsunuz. ben de şahsen pc gaminge negatif katkılarınız ve haklarınızı umursamamanızdan dolayı sizi hor görmeye devam ediyorum. ggwp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 civ 5 baya dumbed down, darksiders baya iyi, kaede baya kötü nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 dsici said: ai ve agent sistemi bildiğin bozuk. düzelince dersin aha düzelttiler diye. şuan bi savunması yok. simülasyonu bozuk oyunun ve oyun bi simülasyon oyunu. bütün çıkan ürünlerin bütün nitelikleri ilk günden itibaren mükemmel ve tamamen fonksiyonel oluyor zaten. diablo 3'de gördüğümüz gibi mesela. pvp olacak deyip aylar, yıllarca geçtikten sonra duel eklemsi. veya CIV5'in launch'ındaki diploması AI'si gibi. normalde her üründe her niteliği ilk günden mükemmel çıkar, bir tek bu üründe böyle bir sorun olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Myshkin said: Sonuç olarak Online olursa olsun heryerde internet var bana ne, 10 yıl sonra oynamasak ne olacak, sanki şirket istediği sürece oynamak bana uyar diyorsunuz. ben de şahsen pc gaminge negatif katkılarınız ve haklarınızı umursamamanızdan dolayı sizi hor görmeye devam ediyorum. ggwp işte benim zencim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Ekmek said: Ulan adam steami kapamadan önce izin verir indirip oynamana libraryini en kötü. Steam kapanacağı zaman en büyük derdiniz indirimde diye alıp 3 dakika oynadığınız oyunlar olsun. keske 3 dakika oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Lol geldi adamim, takipteyim. Tek satir adam. Kisa oz etkili. 13 senedir vizyonda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Nasıl Apple fanları Apple'ın hatalarında "sen Steve Jobs'u anlamıyorsun" diyorsa, Screwy de aynı şekilde savunmuş Simcity'i. Örneğin haritanın küçük olması büyük bir sorun, oyunu kısıtlayıcı bir faktör, çok (epey çok, buna her oyuna 100/100 veren oyun siteleri de dahil) kişi bundan şikayet ediyor. İlerde DLC halinde büyük harita gelmesi mümkün deniyor. Screwy "memnunuz" diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Singleplayer oyunlar multiplayer oyunlarda ezilenler kendini iyi hissetsin diye yapılıolar, Önce sizin moralinizi bozarlar sonra size mutluluk satarlar DLC'lerle. Yetemeyen single oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 kisitlayici bisey yok, ac 16 sehirlik region yap istedigini. ea'i kotulucez diye steami savunmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 alın şunda oynayın çok sevdiyseniz oyunu http://www.tts-group.co.uk/_rmvirtual/media/tts/images/FRMAT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Tartışma ilkokul formatına ne zaman döner diye bekliyordum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 onu da oynariz birader, bizim icin sikinti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 adsasdasd belliydi başından beri zaten, rengini göstermesi zaman aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 EA oyununa para mi verilir manyak misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 altin verdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 dsici said: alın şunda oynayın çok sevdiyseniz oyunu http://www.tts-group.co.uk/_rmvirtual/media/tts/images/FRMAT.jpgbunun 4 kisilik dlc si cıktıktan sonra oynamıstım baya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Warhero said: Nasıl Apple fanları Apple'ın hatalarında "sen Steve Jobs'u anlamıyorsun" diyorsa, Screwy de aynı şekilde savunmuş Simcity'i. Örneğin haritanın küçük olması büyük bir sorun, oyunu kısıtlayıcı bir faktör, çok (epey çok, buna her oyuna 100/100 veren oyun siteleri de dahil) kişi bundan şikayet ediyor. İlerde DLC halinde büyük harita gelmesi mümkün deniyor. Screwy "memnunuz" diyor.e insanlar dlcden memnun 2 sayfa once gosterim olay civ5 olunca 2 senede 2 expansion 10 dlc problem degil. borderlands olunca dakika 0 season pass okay. Simcity olunca AUW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 abi Civ5'i oyun oynanabilir bir hale geldiğinde tüm dlc leriyle aldım 15 dolara. Oynadım iyiydi ama çıkıp da çok güzel şeyler getirmişler helal aynen devam diye şakşakçılık yapmam. Ayrıca tekrar yazıyım olur da steam kapanırsa o oyunların siz yine de sahibi olacaksınız istersen oynarsın. Simcity için de aynısı geçerli EA bunu sizden alamaz, ama istesen de Simcity oynayamayacaksın çünkü servisine bağlısın. Bunun neresini savunuyorsunuz anlamıyorum sırf 10 sene meselesi değil bu. Yarın adamların ağı çökse yine oynayamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bu arada tartısmanın ana noktasına donucek olursak problem zaten ilk olarak oyunu begenmemeniz almamanız degil. surekli olarak bizim icin "okay" olan seyleri tekrarlamanız ve ustune iste "ea fag e mustehak" seklinde tekrarlı bir harass icersine girmeniz simcity topicinden dsici nin mesajlarını toplayalım 6 keyword u gecemezsin o keywordlerden biri de mahalledir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 dur lan donmeyelim, zor geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar