screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bingildak said: bu durumda ben fikrimi belirtirim ama sırf oyun bana göre fail diye o kişiye isimler takip, aşağalama hakkım yoktur. Forumdaki tum olay bu. Birbirini hor gormece. en cok tekrarlayarak hor goren kazandıgını varsayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Abi forumda ki olay herkez oyun gurusu bi kişide UO ekolünden olmasın be arkadaş sdklf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 yoo ulen fikirdemi belirtemicez oynadığımız oyunlar hakkında. kötü abi kötü o yüzden onu destekleyende kötü çünkü onun gibi kötüleri o türetiyor kimin için benim için isim de taktım bak kötü dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bir ürüne yorum yapmak, fikrini belirtmek ve kritize etmek ile, bir ürünü alan kişiye saldırmak, agresif teenage tavırları takınmak arasında bir fark var. forum fikrini belirttiğin yerdir. sen simcity veya diablo 3'u yerden yere vurabilirsin. nefretinu kusar, internette bulduğun her kötü haberi, SS'i hatta gif'i koyarsın. ne zaman ki o oyunu alan insanlara sırf seninle aynı fikirde değiller diye kendini onlardan daha büyük görüp, isimler takmaya başlayıp, laf sokmaya başladın,* o zaman kapatıp gitmenin vaktidir. forum dediğin medeniyet ister çünkü. medeniyette başkalarının fikir ve düşüncelerine saygı ile başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Suark said: screwy said: steam korsanı nasıl onluyor ya? al steam skyrim satıyor forumun %50sinden fazlası korsanlamıstır. ki ben bile korsanladım okadar orjinal oyun alan adam olarak. suan param yok dedim 60 dolar vericek. ve orjinal satın alan arkadasımla paralel oynadım okadar hızlı kırdılar. e tamam işte 60 dolar çok, ben oynadım mesela bekliyorum fiyatı düşsün o zaman alıcam. steam demek bi yandan marginal cost olmaması demek adamlar için ve fiyatlar düşüyor, e alıyoruz alabiliyoruz haliyle. topiğe girdiğim yaz şu, neresinde hakaret etmişim isim takmışım bulamadım ki adam fakir falan demiş millete ki sende gifler koyup dolaylı yoldan hakaret etmişsin millete bingildak bingildak said: dsici said: Redeagle said: dsici said: korsan niye oynayayım para verip aldığım oyunu? Alırken onayladığın sözleşme yüzünden. Steam'de de aynı durum geçerli. Steam hizmeti kestiği anda steam oyunlarını oynayamayacaksın. Steam'in tarihinde yok böyle bir olay. Steam'den satışı kaldırılmış ürünleri bile offline olarakta online olarakta oynayabiliyorsun. EA ise 5 yılda server kapatıp hadi gençler dağılıyoruz demesiyle tanınan bi firma. Bu yüzden ALWAYS-ON DRM'i EA'nın çok büyük bir sorun. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3b/Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg/300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg bune lahana turşusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Redeagle said: Alırken onayladığın sözleşme yüzünden. Steam'de de aynı durum geçerli. Steam hizmeti kestiği anda steam oyunlarını oynayamayacaksın. ahahah şu hakkaten şey gibi olmuş, mikrosoft dükkanı kapatıp bütün paraları yerse nolur falan derdik eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 topicteki tartısmanın cıkısı ve devamlılıgının sebebi o ama senin orda girmen tartısmanın akısını degistirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 diablo 3 2012 nin en büyük failidır benim görüşüm bu ki büyük oyun çevreleride bu görüşe sahip ha çok kişi oynamış oynuyormuş beni bağlamaz. çoğunluğun kararı her zaman doğruyu yansıtır diye birşey yok. beklentileri tutturamadılar dandik bir storyline koydular gözlerini para bürüdüğü için oyunun en büyük mevzusu olan item avını para ile item satmaya döndürdüler. bu yolla da pc gaming e "bence" büyük darbe vurdular. başından beri de ah ve rmah fikrim buydu değişmedi çıkınca da değişmedi. söyleyeyim de rahatlıyım. +1 suark diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 yahu senin örneğinden genele örnekleme yaptım seninle hiçbir alakası yok. ayrıca ürüne kötü denmesinden bahsetmiyorum ki, zaten ürüne kötü diyebilirsin. ürünü alan adama sizin yüzünden böyle newfag dediğin zaman olay rayından çıkıyor. bunu anlatmaya çalışıyorum. sen yaptın demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 banane abi beni niye quotelayıp cevap verionuz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bingildak said: dsici said: Redeagle said: dsici said: korsan niye oynayayım para verip aldığım oyunu? Alırken onayladığın sözleşme yüzünden. Steam'de de aynı durum geçerli. Steam hizmeti kestiği anda steam oyunlarını oynayamayacaksın. Steam'in tarihinde yok böyle bir olay. Steam'den satışı kaldırılmış ürünleri bile offline olarakta online olarakta oynayabiliyorsun. EA ise 5 yılda server kapatıp hadi gençler dağılıyoruz demesiyle tanınan bi firma. Bu yüzden ALWAYS-ON DRM'i EA'nın çok büyük bir sorun. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3b/Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg/300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg Steam'in tarihinde var mı böyle bir olay? Yok. EA'nın var mı? Var. Steam'de olamaz böyle bişi imkansız demedim ben. Tarihinde yok dedim. Ve de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bingildak said: bir ürüne yorum yapmak, fikrini belirtmek ve kritize etmek ile, bir ürünü alan kişiye saldırmak, agresif teenage tavırları takınmak arasında bir fark var. forum fikrini belirttiğin yerdir. sen simcity veya diablo 3'u yerden yere vurabilirsin. nefretinu kusar, internette bulduğun her kötü haberi, SS'i hatta gif'i koyarsın. ne zaman ki o oyunu alan insanlara sırf seninle aynı fikirde değiller diye kendini onlardan daha büyük görüp, isimler takmaya başlayıp, laf sokmaya başladın,* o zaman kapatıp gitmenin vaktidir. forum dediğin medeniyet ister çünkü. medeniyette başkalarının fikir ve düşüncelerine saygı ile başlar. E sen kaç kere poe varken d3 oynayanlara laf etmedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Suark çünkü sen her daim karşı çıkılan argümanlara gelen bir oyuncu rp figürsün, İşte böyle olmamalı dendiği zaman senin yazını quotelayabiliriz euheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Steam kepengi kapattım herşey biten diyen bir şirket. 200 adet ürün satın almışsın, steam 2 gün sonra yanlış bir yatırım yaptı ve battı. senin 200 ürünün yok oluyor. online, offline, SP, coop fark etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Xenocide said: Redeagle said: Alırken onayladığın sözleşme yüzünden. Steam'de de aynı durum geçerli. Steam hizmeti kestiği anda steam oyunlarını oynayamayacaksın. ahahah şu hakkaten şey gibi olmuş, mikrosoft dükkanı kapatıp bütün paraları yerse nolur falan derdik eskiden. Microsoft dükkanı kapasa makinendeki windows 7'yi veya xp'yi kullanmaya devam edebilirsin. Steam kapasa makinendeki oyunları kullanamayacaksın. Steam kaç senelik bir yazılım? Şu anki ekonomik duruma bakarak "herhangi" bir şirketin 10 sene sonra burada olabileceğine veya daha da önemlisi aynı hizmeti sunmak isteyeceğine nasıl emin olabiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Kaede said: bingildak said: bir ürüne yorum yapmak, fikrini belirtmek ve kritize etmek ile, bir ürünü alan kişiye saldırmak, agresif teenage tavırları takınmak arasında bir fark var. forum fikrini belirttiğin yerdir. sen simcity veya diablo 3'u yerden yere vurabilirsin. nefretinu kusar, internette bulduğun her kötü haberi, SS'i hatta gif'i koyarsın. ne zaman ki o oyunu alan insanlara sırf seninle aynı fikirde değiller diye kendini onlardan daha büyük görüp, isimler takmaya başlayıp, laf sokmaya başladın,* o zaman kapatıp gitmenin vaktidir. forum dediğin medeniyet ister çünkü. medeniyette başkalarının fikir ve düşüncelerine saygı ile başlar. E sen kaç kere poe varken d3 oynayanlara laf etmedin mi söylediğim şey şudur : d3 ile poe aynı kategoride değil. d2 ile poe aynı kategoridedir. d3 oynayanlara poe hitap etmez. şahsi fikrimdir. kimseye d3 oynuyor diye newfag, ezik, dünkü çocuk muamelesi yapmam. yetişkin bir insanda yapmamalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bingildak said: Steam kepengi kapattım herşey biten diyen bir şirket. 200 adet ürün satın almışsın, steam 2 gün sonra yanlış bir yatırım yaptı ve battı. senin 200 ürünün yok oluyor. online, offline, SP, coop fark etmiyor. Steam batması demek zaten PC gaming bitmesi demek bi bakıma artık bu saatten sonra. Çok farazi bi argüman. EA ise rutin olarak oyunlarının serverlarını kapatıyor her sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 tüketici koruma kanunu falan yok mu yahu öle şeyler için sonuçta oyunları yapan steam deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 bingildak said: Steam kepengi kapattım herşey biten diyen bir şirket. 200 adet ürün satın almışsın, steam 2 gün sonra yanlış bir yatırım yaptı ve battı. senin 200 ürünün yok oluyor. online, offline, SP, coop fark etmiyor. server tabanlı oyunlar da aynı ona bakarsan gidip kutulusunu al o oyunun serverı bitti mi oynayamazsın. diablo 3 ün serverları kaldırılırsa nasıl oynamayı düşünüyorsun mesela? zira offline oynayamıyorsun. "e kaldırılır mı diablo 2 ninkiler bile durdu kaç yıl" dersen bende aynı şeyi steam için derim bak kaç yıldır duruyor işte. halamın erkek cinsel organı olsaydı amcam olurdu tarzı spekülatif yorumlar bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Steamin maddelerinde var, bu oynadığınız oyun aslında tamamen hayal ürünüdür, hayal kurmayı bıraktığınız anda verdiğiniz paranın gerçek olduğunu anlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 dsici said: bingildak said: Steam kepengi kapattım herşey biten diyen bir şirket. 200 adet ürün satın almışsın, steam 2 gün sonra yanlış bir yatırım yaptı ve battı. senin 200 ürünün yok oluyor. online, offline, SP, coop fark etmiyor. Steam batması demek zaten PC gaming bitmesi demek bi bakıma artık bu saatten sonra. Çok farazi bi argüman. EA ise rutin olarak oyunlarının serverlarını kapatıyor her sene. senin düşüncen o şekilde olabilir. steam batsa da PC gaming devam edecek. senin için bitebilir. oynamayı bırakırsın oyunları, bitmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Suark said: tüketici koruma kanunu falan yok mu yahu öle şeyler için sonuçta oyunları yapan steam deilyok o hakların hepsini "I accept the terms" dedigin zaman kaybediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Ben çok daha farklı mesajlarını hatırlıyorum senin bingildak d3 vs poe konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 screwy said: Suark said: tüketici koruma kanunu falan yok mu yahu öle şeyler için sonuçta oyunları yapan steam deilyok o hakların hepsini "I accept the terms" dedigin zaman kaybediyosun hayır kaybetmiyorsun tüketici kanunu uyarınca tek taraflı dayatılan maddeler haksız şarttır kabul ettin diye kaybettiğin birşey yok. normal sözleşme serbestisi yok çünkü önüne hazır metin getiriyorlar. senin içeriğini karşı taraf ile düzenleyemediğin sözleşmeler tek taraflı hazırlanmış olduğundan haksız şarttır kabul etsende eşitsizlik olduğundan haksız şart konumuna girer diye biliyorum ben. tabi TR de steam e karşı böyle bir karar alman ne akdar işe yarar onu bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 o yazdıkları üstteki bi kanuna falan aykırıysa geçersiz olması lazım değil mi? avukatlar bi baksın hele. bide nerenin hukukunu uyguladığına göre değişir tabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar