Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 yoo var şimdi hiç tartışmasına girmeyelim baştan, size kalsa işçilere böyle flag de atılmasın, spastik gibi hive dan çıkınca beklesinler, işçiyi en hızlı kaynağa gönderen kazansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 dimi spark. satrancınde süreli oynanması yanlıs, kol hızına fazla önem veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 satrançla alakası yok ki, satrancın bilgisayar oyunlarındaki karşılığı turn based stratejiler felan zaten o yüzden 14 sene sonra hala zevkle heroes 3 oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 dmi bak ne gzüel söylemişssin. real time'ın teal time olmasının bir kıymeti varmıs demekki. oyunucnun karar verme süresi kararlarını oyuna gecirme süresinin bir kıymeti varmıs. satrancın bılgısayardaki karsılığıda satranc zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 hızlı tıklayanın kazandigi oyun olyuo yine dedigin Cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 he tamam öle oluyo öle oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 SC2 ile satranç bir tutulamaz ama. SC ancak bullet chess olabilir, orada da taktik ve yetenek hızlı hamlelerden sonra gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 satranç vs sc ne, nasıl geldiniz buraya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 abi hayır yani hayatında sc oynamamış ben sürekli random ve doğaçlama oynayarak diamonda çıktı 2-3 haftada, oyunun strateji kısmına yetememe gibi bir durum yok ama mouse skillerim koreli tier olmadığı için daha ilerlemem münkün değildi bıraktım, evet yetememe var, oyuna da bok atmıyorum, ama gerçek strateji işçileri kaynağa hızlı göndermek mi bilemicem doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 satranc isteyen satranc sc isteyen sc oynayabilir karsılastırmaya gerek yok dagılın simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 zaten sc savunanlarında "biliyorum aslında neden olduğunu şimdi yazamya üşendim ama yinede haklıyım HIH!" demesiyle tartışma bitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 değil. inatla tbs türünün niteliklerini rts'e yüklüyosunuzki yok öle bişey. RTS özellikle sc wc general değil savascı oyunudur bu kadar basit. scdeki kadar timing zenginliği economy management zenginliği baska hiç bir rts te yok. mekanik olarak yetemediğin için (ki koreli apm'i gerekmiyo, ayrıca diamond dediğin kötü oyuncu demek zaten, herhangi iyi bir oyuncu rahat rahat ilk 10-12 dakka proalr kadar macrolıyabilir) arkasındaki zenginliği görememiş olman arkasında zenginlik olmadığı anlamına gelmiyor spark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 e anlatmak mümkün değil o yüzden lethe. gercekten imkansız. oturup izliyceksin oynıycaksınki anlıyasın. yoksa anca hızlı basan kazanıyo dersin, bende öle olmadığını anlatamam sana. elden gelen bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 bu arada sc, bence de 1 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 diamondın üstü yoktu ben bıraktığımda, neyse o zamanda kötü oyuncuymuşum demek ki. neyse zaten bunun tartışmasını yapmıştık uzun uzun ben kendi adıma tatmin olmuştum o zamanki sonuçtan, pek değişen bişey olmadığına göre uzatmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 diamondın ustu yoktu dediğin beta be spark. betada paylaştığımız acc diamonda cıktı diyemi demekki bu kadarı yetiyomus oyunu tavanı duymus diyosun? cidden aklın fikrin alıyomu su solediğini yahu? neyse tamam uzatmanın alemi yok yanı dediğim gibi anlatılcak bişey değil. canınınız güzel oyun oynamak isterse oynarısınız izlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 e yuh arkadaş ciddi ciddi 2 saatte 3 sayfa o satırı mı tartıştınız? cüce'nin kendi ultra-subjektif listesi, forumu az-çok okuyan herkes biliyor zaten şirkete olan kökten bağlığını. öyle uçuk bir iddianın akılla mantıkla izah edilecek yanı yok zaten. böyle uzun uzadıya tartışmaya hacet yok yani. bayağı anlamsız bir derail olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 senin de blizzard haterlığın hiç bilinmio sanki hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 tamam da ben sezarın hakkını sezara hep verdim, sc1 ilk 3-5'e girer rts listesinde. ama o kadar, başka bir oyunu girmez ilk 5'e. bunu da objektif söylüyorum gayet. ha benden "falanca türde açık ara en iyi üç oyun hayranı olduğum filanca şirketten gelmedir" diye bir ifade görürseniz birgün, başıma kakabilirsiniz heh. absürd yani, tartışmalık bir yanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 w3'de girer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 haa objektif söylüyorsan tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 şirkete olan kokten bağlılığım uyduranların ,basta sen uydurmasından, baska bişey değilki. kötüsüne kötü iyisine iyi dedik, tabi cevabı olmıyan fanboy demekten öteye gidemiyo, elimden gelicek bişe yok. iyi olan seyi beğenmenın suc olduğu komik bir ortam yarattın valla sam saolasın. ultra subjektiflik de pek komikmiş, subjektifin önüne ultra koyunca daha bı haksız olmısum valla. hanı listenın objektifi zaten nasıl oluyosa. senın MEGA ULTA UBERALLES SUBJEKTIF! listenden bashsedip konuyu derail etmen moderator olarak cok yanlsı ayrıca sam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ı-ıh girmez, senin kendi yazdığın oyunlardan bir kısmı ve 1-2 oyun daha var. her şirketten bir tane çıkar ilk 5'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Fistan said: hızlı tıklayanın kazandigi oyun olyuo yine dedigin Cuce sc'nin en sevmediğim yönü o. insanlar bir oyunu sonuna kadar ezberlediği için, bir şekilde iş daha hızlı olup taktikleri daha hızlı kullanmakta bitiyor. diğer rts'lerde de bu kadar büyük bir sorun mudur bilmem, belki mesela mechcommander da bu kadar oynansa gene apm combatına dönebilir iş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 onun nedeni işte progaming tarafı olması sc nin. ama işte olay sırf o da değil Socke falna gibi adamlar benim oynadığım apm de oynayıp turnuva kazanabilio. realtime olan her oyunda tabi ki hızlı olmak ve bi şeylere daha hızlı tepki verebilmek önemli scde de aynı anda bakman gereken çoook fazla şey olduğu için iş sanki daha hızlı olan kazanıra bakiomuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar